• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

لطفا دوربین...

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع Hespride
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : لطفا دوربین...

به نقل از amparisay :
وقتی کسی میاد اینجا و سوالی می پرسه، گاهی من اطلاعی ندارم از جوابش، می تونم برم پیدا کنم ولی به هر دلیلی اینکار رو انجام نمیدم. به همین دلیل هم چیزی نمی نویسم که دیگران رو گمراه نکرده باشم. اگر کسی دوربینی بخره و بگه راضی نیستم و بگه کاش با آدم دیگه ای هم مشورت کرده بودم، کسی که اطلاعات غلط داده به نظرت مقصر نیست؟! خیلی خوبه که وقتی چیزی رو بلد نیستیم، یا از جوابمون مطمئن نیستیم، اظهار نظر نکنیم :)
در مورد برخورد و صحبت من هم چون مساله حساس بود، کمی تندروی کردم که اگر ناراحت شدی، همینجا توی تاپیک به صورت عمومی ازت عذرخواهی می کنم. :)
بله درست میگید! ولی من گفتم که برن با یه شخصی که تو کار دوربینه مشورت کنن :( نیاز به عذرخواهی نیس! :)

آقا من مجددا می خواستم باهاتون مشورت کنم :
من یه مقدار بودجه ام بیشتر شد و میتونم دوربینی مثل SX50 کانن رو بگیرم ولی بین این دوربین و دوربین HS35 فوجی فیلم موندم که کدوم رو بخرم
لطفا راهنماییم کنید
ممنون

شک نکن و کانن رو بخر

به نقل از a.Фарис.a :
آقا من مجددا می خواستم باهاتون مشورت کنم :
من یه مقدار بودجه ام بیشتر شد و میتونم دوربینی مثل SX50 کانن رو بگیرم ولی بین این دوربین و دوربین HS35 فوجی فیلم موندم که کدوم رو بخرم
لطفا راهنماییم کنید
ممنون
فوجی بدنۀ بزرگتری داره، اتوفوکوس بهتری داره، دیافراگم بازتری داره، عمر باتری بیشتری داره، زوم و فوکوسش روی لنزه که خیلی راحت تره کار باهاش. کانن ولی سنسور کم نویزتری داره، فیلمبرداری اسلوموشنش سریعتره، رنج زومش بیشتره و ماکروی بهتری میگیره. من بودم شاید فوجی رو می گرفتم، چون از خوش دستی فوجی، اتوفوکوسش، ماکزیمم و مینیمم سرعت شاترش و داینامیک رنج خوب سنسورش نمیشه به سادگی گذشت. به نظرم انتخاب خیلی سختیه، و هرکدوم رو که بگیری پشیمون نمیشی قطعا، چون واقعا به همدیگه نزدیکن. خودت ببین کدومش قابلیتی داره که برات اهمیت بیشتری داره، همون رو بگیر. به HS50 فوجی هم یه نگاهی بنداز.

canon 1200D
همون یک ماه اولی که درگیر یادگرفتن جزئیات و تنظیماتش بودم خراب شد :(
و هرگز چیزی یاد نگرفتم . یک و سیصدم رفت هوا :(

Back
بالا