من شنيدم پول كم آوردن جون زياد كپي ميكردن.ولي ديگه راست و دروغشو نميدونم.به نقل از !Poorya! :من هر چقدر دنبال فصل دومش گشتم پیدا نکردم
میگن بهش مجوز پخش ندادن
شما نمیدونید چرا پخش نشده ؟؟
به نقل از spacegirl :من شنيدم پول كم آوردن جون زياد كپي ميكردن.ولي ديگه راست و دروغشو نميدونم.
ولي به هر دليلي بود كاش دوباره بياد چون خيلي قشنگ بود.خيلي جذاب و جديد بود.
فکر کنم بالاخره اومد.من تبلیغاتش رو دیدم...با صدای محسن یگانس انگار.به نقل از !Poorya! :من هر چقدر دنبال فصل دومش گشتم پیدا نکردم
میگن بهش مجوز پخش ندادن
شما نمیدونید چرا پخش نشده ؟؟
آخه قلب یخی که خیلی قشنگ تره از قهوه تلخ که نمش مسخره بازیه.من که قهوه تلخ رو تا 10 بیشتر ندیدم.به نقل از smartgirl :من فکر میکنم واقعا همینه چون خودم هم با دوستم از کلوپ میگرفتیم.
باز وقتی قهوه تلخ نبود خیلی ها میگرفتن ولی وقتی قهوه تلخ اومد مخصوصا اون سخنرانی اولش که مهران مدیری میگف کپی نکنین خیلی ها جدی گرفتن و کپی نکردن . وقتی قهوه تلخ میگرفتن دیگه پولی برای خرید قلب یخی نمیموند . پس دیگه فروشش خیلی کم شد و اون قدر که انتظار داشتن فروش نداشتن...
11 رو چرا ندیدی؟؟؟؟به نقل از meli :منم با قلب یخی بیشتر حال میکنم...
ولی کلا تا قسمت دهش دیدم...!
نمی دونم کلا چند قسمت اومده؟؟؟؟
قلب یخی خیلی هیجان انگیز تره حداقلش اینه که یه داستان درست و حسابی داره که آدم میخواد بدونه بعدش چی میشه ولی قهوه ی تلخ اینجوری نیست!
آره فصل دومش هم داره پخش می شهبه نقل از mamareza :11 رو چرا ندیدی؟؟؟؟
الان از فصل 2 هم دو قسمت اولش اومده انگار.
از کجا میدونی؟به نقل از مهسا.ق :آره فصل دومش هم داره پخش می شه
من خیلی دوسش دارم موضوعش قشنگه بازیگراش هم عالین
راستی می دونستین موضوعش درباره ی فراماسونریه ^-^
اونو ولش کن مردیکه عوضی حقش بود بمیرهبه نقل از SaTuRn :فصل دومشو ندیدم اما مثل اینکه میگن آهنگاشو محسن یگانه میخونه.....خیلی پیچیدس نمیشه حدس زد زیاد..
اما من نفهمیدم این حامد عاشق چند نفره
ببین نشونه هایی که نشون می ده نشونه های فراماسونریه تازه ستاره خودش یه دفعه نام برد و تازه انگشتر نشونه ای که دستشون هست علامت فراماسونری داره و اون زنه که خودکشی کرد همون علامت رو با روژلب روی آینه کشیدبه نقل از mamareza :از کجا میدونی؟
یه حرفایی در موردش زده میشه.
کلا در مورد اتفاقات مهم الان تو ایرانه.
ارهبه نقل از Pashee :یه سوال فصل 2 اومدش؟! :-s
من امروز صبح تبلیغشو تو یه سوپری دیدم اما نمیشد برم بپرسم
خیلی شایعات بود که برای پخش فیلم مشکلاتی پیش اومده.به نقل از Pashee :وقتی این همه طول کشید تا فصل دومش بیاد انتظار میرفت خیلی قوی تر از فصل 1ش باشه اما خوب واقعا الکی بود
مخصوصا نقش نیرو انتظامی که اصلا بلد نیستن بازی کنن و واقعا غیر طبیعی شده فیلم!