• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

اسم تیمتون چیه؟

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع **NAVID**
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : اسم تیمتون چیه؟

سلام بله اقای شوالیه همون موضوعو میگم
راستی اینو بگم که زیاد به خودتون غره نشید هم چین معلومم نیست شما اول بشید :))
(محض اطلاع)صائب اسم بهترین پزوهش سرای دانش اموزیه اصفهانه و هر سالم چند تا تیم میده هم دختر و هم پسر امسالم قراره یکی از تیم هاش 5تا دختر و 1پسر باشن ;)
حالا شما با دختراش مشکل دارین یا با پسراش؟!!!!!!!!!!!!!!!!!1
اینم بگم اسم اصلا اهمیت نداره ;D

ببین شوالیه نویده من محمدم و ما تو یه تیم نیستیم مخاطبت رو اعلام کن!!
استار خوب راضی باش دیگه چرا - میدی؟؟
سمین(منظورم همون ثمینه من اینطوری مینیویسمش): ببین وقتی میگی یه پسر 5 تا دختر جلوه خوبی نداره چون طبیعیه که اون پسره ربات میسازه اون 5 تا ها نه هیچی ولی ربات رو پسره میسازه نمونشم اون هیکل پیکر میکر بودن اونا بعد اینکه اسم اصلا مهم نیست آره :دی

ببینید اصلا اینطور نیست که اون رباتو بسازه..
این پسری که باما میاد یکی ازاعضای تیم سلبقه صائبه که ما به دلایلی قبول کردیم باهامون بیاد و اصلاهم قرار نیست هیچ کاری بکنه..
_دادم تامغرور نباشید ;D

به نقل از i/v\0}{/-\/v\/v\/-\|> _|-}{||?/-\3|i :
ببین شوالیه نویده من محمدم و ما تو یه تیم نیستیم مخاطبت رو اعلام کن!!
استار خوب راضی باش دیگه چرا - میدی؟؟
سمین(منظورم همون ثمینه من اینطوری مینیویسمش): ببین وقتی میگی یه پسر 5 تا دختر جلوه خوبی نداره چون طبیعیه که اون پسره ربات میسازه اون 5 تا ها نه هیچی ولی ربات رو پسره میسازه نمونشم اون هیکل پیکر میکر بودن اونا بعد اینکه اسم اصلا مهم نیست آره :دی
منظورتون ز اینکه مخاطبتو اعلام کن چیه؟!
من وقتی کسی رو نشناسم نمیتونم باهاش پسر خاله بشم پس عادت کنین لطفا ;D
بذارید تا یه چیزی رو براتون روشن کنم اون پسر فعلا قرار نیست کاری بکنه چون کنکوریه پس شما هم قضاوت بیجا نکنین(اینم یکی از اشکالات شما پسراس دیگه!)

• لایک
امتیازات: WORM

به نقل از pink butterfly :
صائب اسم پزوهش سراس.. ;D
بله بودن..دیگه نیستن ;D
شما که انقدر باسابقه اید..امسالم میاید اپن؟

اوووووووووووووووووووووووووووووووم :(( :(( :(( :((

چقدر واسه این اسم زحمت کشیدیم بعد ازش خوشتون نمیاد؟؟؟
یاده هموشون بخیر...

به نقل از mohamad :
اوووووووووووووووووووووووووووووووم :(( :(( :(( :((

چقدر واسه این اسم زحمت کشیدیم بعد ازش خوشتون نمیاد؟؟؟
یاده هموشون بخیر...
مسئله اسم حل شد شما ناراحت نشید :))

آخی بعد میگن به دخترا تیکه ننداز هی!! من هنوز نفهمیدم شما دخترا چه کرمی دارین که همش کاری میکنین ملت بهتون گیر بدن آخه!!

چرا قضیه رو فمنیستیش میکنین؟؟؟؟؟؟ :-w
چی داداش؟؟

وا3 این که اسپم نباشه ما هم ساکر 2 در 2 لیگ B هستیم و اسم تیممون رو هم اونایی که باید میدونن به گفتنش نیازی نیست ;D

به نقل از i/v\0}{/-\/v\/v\/-\|> _|-}{||?/-\3|i :
آخی بعد میگن به دخترا تیکه ننداز هی!! من هنوز نفهمیدم شما دخترا چه کرمی دارین که همش کاری میکنین ملت بهتون گیر بدن آخه!!
من نمیدونم ما دخترا با شما پسرا چی کار کردیم که (ظاهرا)به خون ما تشنه اید مگه ما (من)چی گفتیم که این جوری برخورد میکنین؟!
اگه مشکلی هست بگید تا رفعش کنیم اگه هم که میخواین الکی کل بندازین بگین که ما وقت باارزشمون رو تلف نکنیم

ماشالله ماشالله بکس همه پایه کل کلینا!!! ایول ;D ;D( خیر سرم مدیرم باید اسپم پا ک کنم :)) :))) گور باباش پاک نمیکنم اما جان خودتون میخواید کل کل کنید بیاید حاشیه روبوتیک من خودم پایم شدید ;D ;D

Back
بالا