خونه خاله ي منم پسر خاله هام كامپيوتر را رو باهم ميذاشتن يه جا دو تا تيم ميشديمبه نقل از BAX :ولی از اینا گذشته خونه ما خودش یه پا گیم نته!
همیشه 24 ساعته کنسول هام روشنن! بروبچ فامیل و رفقا!
همه هستیم!
مخصوصا با داییم اینقد حال میکنم وقتی میبرمش!
به نقل از Black fire :نمونه ای از گیم نت های خونگی! (متاسفانه اون موقع که خودمون با بچه ها تشکیل داده بودیم رو ندارم این مال یه سری افراد دیگست! )
منتهی ما دوتا می زدیم نفراتمون هم بیشتر بود! یه کامپیوتر و تعداد زیادی لپتاپ!
هاب-وایرلس بودیم مودم به داداشم و یکی از بچه ها می داد من خودم از دادشم یه لاین گرفتم زدم به لپتاپ(داداشم کامپیوتر دستش بود) بعدش اونیکی که یه سیم از مودم داشت با وایرلس شیر کرد که بعدش آخرش مجبور شدیم به یکی از بچه ها با یه لپتاپ دیگه که وایرلس بود یه هاب بدیم کلا خر تو خر بود!به نقل از H O S E I N :یعنی از hub استفاده میکردی ؟
به نقل از Black fire :هاب-وایرلس بودیم مودم به داداشم و یکی از بچه ها می داد من خودم از دادشم یه لاین گرفتم زدم به لپتاپ(داداشم کامپیوتر دستش بود) بعدش اونیکی که یه سیم از مودم داشت با وایرلس شیر کرد که بعدش آخرش مجبور شدیم به یکی از بچه ها با یه لپتاپ دیگه که وایرلس بود یه هاب بدیم کلا خر تو خر بود!
آره با وایر لس می شه منتهی دقیق نمی تونم توضیح بدم و یه مسئله دیگه هم که هست اینه که باید کامپیوترت مودم وایرلس داشته باشه که بهشون کانکت شه در ضمن اگه منظورت فاصله دوره برنامه هایی نظیر هاماچی خوب جواب می دن به شرطی که سرعت انترنتت خوب باشهبه نقل از H O S E I N :من الآن میخوام بدونم با یه PC و 2 تا لپ تاپ میشه بدون hub شبکه کرد ؟
به نقل از namak :بيشتر گيم نتا خوب نيستن باعث فساد اخلاقين همه توشون فحش بالاي 18 سال ميدن اما ميشه چندتا خوبشو پيدا كرد
آره منتهی تو گیم نت یهو می بینی علنن بازیکنا به هم دیگه فوهش ناموسی می دن که این بدهبه نقل از H O S E I N :الآن دقیقا" منظورت چی بود ؟ توی 85 درصد بازی های که بازی میکنی این حرف ها توشون مثل نقل و نبات هست.
بله خوب من كم ديدم دختر بره گيم نت.به نقل از شادی.ن :من مامانم نمیزاره!
میگه خجالت بکش!
خوب اونجا محیظش مردونه است (میگن گیم نت های مخصوص خواهران نیز وجود دارد اما من تا حالا ندیدم)به نقل از کیمیا.پ :تا حالا نرفتم!
مامانم عمرا نمیذاره حتی با پسر عمومم نذاشت برم!
گفت محیطش خوب نیست :-\
کی گفته نباید بریم؟به نقل از sen@tor :چرا نباید گیم نت رفت (لطفا با دلیل صحبت کنید)