007 کاربر فعال ارسالها 48 امتیاز 16 نام مرکز سمپاد شهید بهشتی شهر خرم آباد 2011/7/21 #61 پاسخ : گیم نت خوب یا بد من که تابستونا بهترین تفریحمه
adib کاربر فعال ارسالها 32 امتیاز 94 نام مرکز سمپاد شهید بهشتی شهر سنندج دانشگاه هر چی قسمت باشه... رشته دانشگاه حقوق بین الملل 2011/7/21 #62 پاسخ : گیم نت خوب یا بد به نظر من هرچقدر هم تو خونه با اینترنت بری با دوستات بازی کنی،باز مزه ی گیم نت رو نمیده! چرا؟! چون وقتی تو بازی دوستتو میبری اون حساب میکنه،یا وقتی میبازی و کم میاری میتونی همون جا یه دست کتکش بزنی و...
پاسخ : گیم نت خوب یا بد به نظر من هرچقدر هم تو خونه با اینترنت بری با دوستات بازی کنی،باز مزه ی گیم نت رو نمیده! چرا؟! چون وقتی تو بازی دوستتو میبری اون حساب میکنه،یا وقتی میبازی و کم میاری میتونی همون جا یه دست کتکش بزنی و...
oo00oo کاربر حرفهای ارسالها 539 امتیاز 706 نام مرکز سمپاد علامه حلی1 شهر تهران مدال المپیاد نچ! دانشگاه بقیت الله رشته دانشگاه دندان پزشکی 2011/8/20 #63 پاسخ : گیم نت خوب یا بد گیم نت آره خوبه والا ما هر وقت رفتیم گیم نت.4 تا فحش جدید یاد گرفتیم و برگشتیم. چیز خاصی توش ندیدیم
پاسخ : گیم نت خوب یا بد گیم نت آره خوبه والا ما هر وقت رفتیم گیم نت.4 تا فحش جدید یاد گرفتیم و برگشتیم. چیز خاصی توش ندیدیم
Legend کاربر خاکانجمنخورده فارغالتحصیل ارسالها 2,329 امتیاز 2,204 نام مرکز سمپاد علامه حلی بدون شماره! شهر طهرون سال فارغ التحصیلی 93 رشته دانشگاه مهندسی عمران 2011/8/21 #64 پاسخ : گیم نت خوب یا بد عزیزم! بالیته! شما با ما میای که! اگه باما بیای حال میده بهت! کانتر تعداد بالا مثلا 5 به 5 خیلی حال میده وارکرفت(2تا) هم که نگو!
پاسخ : گیم نت خوب یا بد عزیزم! بالیته! شما با ما میای که! اگه باما بیای حال میده بهت! کانتر تعداد بالا مثلا 5 به 5 خیلی حال میده وارکرفت(2تا) هم که نگو!
amir h کاربر فوقحرفهای فارغالتحصیل ارسالها 988 امتیاز 1,819 نام مرکز سمپاد سلطانی شهر کرج سال فارغ التحصیلی 90 2011/8/21 #65 پاسخ : گیم نت خوب یا بد ما که میریم ps3 میزنیم اونم pes شرطی!!!
Legend کاربر خاکانجمنخورده فارغالتحصیل ارسالها 2,329 امتیاز 2,204 نام مرکز سمپاد علامه حلی بدون شماره! شهر طهرون سال فارغ التحصیلی 93 رشته دانشگاه مهندسی عمران 2011/8/21 #66 پاسخ : گیم نت خوب یا بد من که با هرکی بخواد شرطی PES میزنم! بچه ها میدونند خودم یه تنه همه رو میبرم! ولی بازی های گروهی بیشتر حال میده مث کانتر و 2تا!
پاسخ : گیم نت خوب یا بد من که با هرکی بخواد شرطی PES میزنم! بچه ها میدونند خودم یه تنه همه رو میبرم! ولی بازی های گروهی بیشتر حال میده مث کانتر و 2تا!
JB کاربر خاکانجمنخورده فارغالتحصیل ارسالها 1,447 امتیاز 4,768 نام مرکز سمپاد هاشمینژاد ۲ مشهد دانشگاه شهید بهشتی تهران رشته دانشگاه ریاضی و علوم کامپیوتر 2011/8/21 #67 پاسخ : گیم نت خوب یا بد از اول تابستون گیمنت نرفته بودم از وقتی لایوم بن شد ( سه هفته پیش ) پام به گیم نت باز شد . هیشکی تو COD 4 , 6 , 7 جلودارم نیست B-)
پاسخ : گیم نت خوب یا بد از اول تابستون گیمنت نرفته بودم از وقتی لایوم بن شد ( سه هفته پیش ) پام به گیم نت باز شد . هیشکی تو COD 4 , 6 , 7 جلودارم نیست B-)
microsoft کاربر فوقفعال ارسالها 119 امتیاز 76 نام مرکز سمپاد شهید سلطانی 4.کرج شهر کرج 2012/2/9 #68 پاسخ : گيم نت من روزی 3 تا 4 ساعت میرم گیم نت ولی الان به این نتیجه رسیدم که فرقی با قمار خونه نداره
amir abbasi کاربر فوقحرفهای ارسالها 894 امتیاز 4,127 نام مرکز سمپاد دبیرستانِـــ CNIHS یا همون CIHS سابق شهر مـــشـ CO سال فارغ التحصیلی 1393 دانشگاه UWO 2012/2/9 #69 پاسخ : گیم نت خوب یا بد به نقل از microsoft : من روزی 3 تا 4 ساعت میرم گیم نت ولی الان به این نتیجه رسیدم که فرقی با قمار خونه نداره کلیک کنید تا باز شود... باهات موافقم جلوی خودم همش شرط بندی میکنن [-( ازنوشابه گرفته تا 50هزار تومن
پاسخ : گیم نت خوب یا بد به نقل از microsoft : من روزی 3 تا 4 ساعت میرم گیم نت ولی الان به این نتیجه رسیدم که فرقی با قمار خونه نداره کلیک کنید تا باز شود... باهات موافقم جلوی خودم همش شرط بندی میکنن [-( ازنوشابه گرفته تا 50هزار تومن
microsoft کاربر فوقفعال ارسالها 119 امتیاز 76 نام مرکز سمپاد شهید سلطانی 4.کرج شهر کرج 2012/2/9 #70 پاسخ : گیم نت خوب یا بد ولی امیدوارم به قولم پایبند باشم که دیگه اونجا نرم چون همش وسوسه میشم هر دفعه هم میبازم
پاسخ : گیم نت خوب یا بد ولی امیدوارم به قولم پایبند باشم که دیگه اونجا نرم چون همش وسوسه میشم هر دفعه هم میبازم