خیلی سبز اگه دوم و پیششم ویرایش کرد و تیپ سوالاش شد مثل این چاپ جدید سومش اونوقت میشه بهش گفت کتاب خوب! تازه همین سومشم درسته که تیپ سوالش مثل کنکوره ولی سوالای واقعا مفهومی و جوندارش کمن.به نقل از Hamed.H.A :به نظر من انتشارات فقط خیلی سبز من خودم این کتاب هارا بهتون معرفی می کنم بگیرین پشیمون نمیشین![]()
1.زیست(فکر کنم دیگه همه می دونن زیست خیلی سبز عالیه.به خصوص سوالات مفهومی ش) سال 2 و 3 .سال 4 نمی دونم چون هنوز سال سومم(البته برای زیست باید خیلی سبز/تخته سیاه(جامع)/8000 تست گاج/گربه(انتشارات خانه زیست شناسی)/مهر و ماه(جامع کنکور)(برای قیدها و تصاویر خیلی خوبه)تهیه کرد)
بعضیا الکی جوگیرن اصنبه نقل از Fateme.RMA :خیلی سبز اگه دوم و پیششم ویرایش کرد و تیپ سوالاش شد مثل این چاپ جدید سومش اونوقت میشه بهش گفت کتاب خوب! تازه همین سومشم درسته که تیپ سوالش مثل کنکوره ولی سوالای واقعا مفهومی و جوندارش کمن.
چارمشم اصلا و ابدا به درد نمیخوره (اون ویرایشی که من زدمش البتهباز تغییر نکرده باشه ضایع شم
) خیلی خیلی خیلی زیاد غلط داشت! مخصوصا تو پیش2!
به نظر من خیلی سبز برای درس های ریاضی وعلوم خوبنمیخوام از دهمی ها ی امسال بپرسم بنظرتون برای مقطع نهم و برای آزمون ورودی خیلی سبز خوبه یا مرشد "مسابقات علوم نهم"