چرا دم مارمولک ها کنده میشود؟

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع Sampadik
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : چرا دم مارمولک ها کنده میشود؟

مارمولک حتما نیروی خارجی می خاد ! ولی دو مورد یه نوع مار عضلاتی وجود داره که با انبساط خودشون می تونن مهره ها رو از هم جدا کنند !

می شه بیشتر توضیح بدی؟

وقتی دمشون میفته هیچ احساسی نمیکنن
درد,...

من یه بارتو یه جایی خوندم که مارمولکا برای گول زدن دشمن این کارو میکنن، وقتی ما با دمپایی میزنیم روشون دمشون کنده میشه و بالا پایین میپره، این برای اینه که دشمن حواسش بره پی دم و مارمولک فرار کنه! :-\ البته به مرور زمان دم در میاره! :o

به نقل از ZG :
من یه بارتو یه جایی خوندم که مارمولکا برای گول زدن دشمن این کارو میکنن، وقتی ما با دمپایی میزنیم روشون دمشون کنده میشه و بالا پایین میپره، این برای اینه که دشمن حواسش بره پی دم و مارمولک فرار کنه! :-\ البته به مرور زمان دم در میاره! :o
هم برای گول زدن هم برای اینکه جذابیتی برای شکارچیان ( انسانها نه ، البته شاید عربا ;D ) نداشته باشن !
چون برای باز سازی دم مقدار زیادی انرژی باید صرف شه و در عین حال که مارمولک پیر تر می شه ؛ دمش هم رنگارنگی کم تری پیدا می کنه و برای چکارچیان جذابیت کم تری داره . ;D

به نقل از @z@hr :
وقتی دمشون میفته هیچ احساسی نمیکنن
درد,...
لابد نمیکنن دیگه!(بعیده البته :-?)
تازه اگر هم درد داشته باشه مطمعنم دردش از خورده شدن کمتره :-"
مزیت داشته که توی تکامل مونده!!

من فک کنم موقعی هم که دارن دم از نو در میارم بازم دردشون بیاد...
ولی ما که مارمولک شناس نیستیم... :-/

اگه حس و حال بچگیام هنوز تو وجودم زنده بود نسل مارمولکا تا حالا منقرض شده بود... :)بخاطر کنده شدن دمشون ده هامارمولک رو بقتل رسوندم... >)تا افتادن دمشون و تکون خردنشو ببینم...

میگن عصب اصلی بدنشون توی دمشونه و به خاطر همین دمشون بعد از کنده شدن هی وول میخوره
بعدشم مارمولکه میشه بی اعصاب و خدا به خیر کنه

Back
بالا