پاسخ : CF بچه های المپیادی
سلام
× CF سه شنبه 21 اُم ساعت 21 شروع می شه ، پایانش هم با خداست
یعنی هر وقت حرفا تموم شد کسی چیزی واسه گفتن نداشت تموم می شه دیگه 
سلام
× CF سه شنبه 21 اُم ساعت 21 شروع می شه ، پایانش هم با خداست

به نقل از محمّد عرفانــــــ :با توجه به این که اکثریت افرادین که سوم ان و می رن پیش دوست داشتم بیشتر از بالا در مورد دوره حرف بزنیم ولی بچه ها گفتن نه!
اگه به نظرتون کم در مورد دوره حرف زده می شه(به نظر هودم اینجوریه) بگید و پیشنهاد موضوع هم بدید.البته سوالای دوره رو می شه تو صندلی از آقای خاوران هم پرسید.
به نقل از sara.n :به نظر من خیلی خیلی کم به دوره پرداخته میشه با این برنامه یی که شما ریختین!
من خودم دلیل اصلیم برای شرکت کردن اینه که اگه قبول شم بفهمم باید تو اون دو ماه چیکار کنم
و خلاصه بچه ها نظر بدن و بهترین نظر رو انتخاب کنیم
چون همه ی سوالا و بحثا رو نمیشه از آقای خاوران پرسید فک نکنم اونقدر وخت داشته باشن
به نظر من حتمن ِ حتمن بخشای مربوط به دوره زیاد شه
به نقل از محمّد عرفانــــــ :خوب بگید در مورد چیه دوره حرف بزنیم مثلا ؟ منابع ، استادا ، آزمونا ، سوالا ،نحوه امتیاز دهی و ... گفتم که بگید موضوع بگید پیشنهاد بدید خوشحال می شم خیلی ! این برنامه ای که من ریختم برنامه خام بود و خیلی چیزا باید اضافه شه بهش قطعا . هر چی که حس می کنید کمه بگید اضافه کنیم![]()
به نقل از sara.n :اولن ممنون بابت خوشال شدن
دومن خب تقریبن همه ی این چیزایی رو که گفتیم من مد نظر دارم مث سوالا و نحوه امتیازدهی و این ها
به نظر من برنامه اینجوری باشه بد نیس :
به دو گرئه تقسیم شیم :
یه گروه اونایی که سومن و در انتظار برای جواب مرحله 2 و دوره رفتن هستن
یک گروه ها اونای دیگه!
بعد سوالای اونای دیگه! رو گروه اولی که ما باشیم به راحتی میشه بهش جواب داد پس یه بخشی میشه مربوط به بحث
کردن درباره ی مشکلات گروه دوم
بقیه ی وخت هم به ما گروه اولی ها اختصاص داده بشه که بین هم بحث کنیم و همچنین از آقای خاوران سوال بپرسیم
به نظر من اینجوری مفید تره تا اینکه بخایم (شبیه این مناظره ها) کتاب بزاریم امتیاز بندی بشه و از این حرفا
چون قطعن تو همون قسمت مربوط به گروه دوم سوالای مربوط به کتاب پیش میاد و راهنماییشون میکنیم
در کل به نظر من این که به صورت "کلی" مشخص باشه هدف سی.اف چیه بسیار خوبه ولی نه اینکه اینجوری تک تک برنامه هاش مشخص باشه..
حالا دوستان هم بیان نظر بدن که با من موافقن یا محمد عذفان یا اینکه خودشون هم نظر دیگه ای دارن
به نقل از TOROBCHE noghli :منم چند تا پیشنهاد بدم؟!؟
1) اینکه گفتید دلیل موفقیت تو مرحله 2 و دوره ، فقط مربوط میشه به الناز و فاطمه و آقای خاوران دیگه؟!؟!؟... چون نتایج ما که هنوز نیمده"""""""
2) به ترتیب چه اشخاصی صحبت کنن تو cf رُ از الان مشخص کنید فک کنم بهتر باشه![]()
![]()
3) سارا جان شما تو cf قبلی نبودی کلا هیچ بحثی هم نداشتیم کنیم هدف کلیمون هم مرحله 2 بودبه نظرم الان این شکلی که مشخص شده خوبه دیگه
4)فلن دیگه چیزی یادم نمیاد اومد اضافه میکنم![]()
5) آهان با تشکر از برگزارکننده ی محترم cf و اینا![]()
![]()
به نقل از sara.n :الان میشه بگید برنامه ی نهایی امشب چی هستش ؟
با تشکرات قبلی![]()