- شروع کننده موضوع
morshed
کاربر نیمهحرفهای
- نام مرکز سمپاد
- حلی
- شهر
- تهران
- مدال المپیاد
- المپیاد زیست
خب! سلام!
گفتم قبل از اتمام تابستون یه حرکت مثبتی در انجمن انجام بدم!
اینجا میخوام آموزش هک PS3 رو بزارم!
لازم به ذکر میباشد به هیچ وجه کپی نکردم! مثل بعضیا . کاملا بدست خودم نوشته شده و خودم این روش هارو تست کردم!
_____________________________________________________________________________________________________
بطور کلی PS3 به 3 روش قابل هک کردنه :
* بوسیله ی دانگل(USB)
* بوسیله ی PSP ( که هنوز کامل نشده و قابل استقاده نیست اما :coming soon ! )
* بوسیله ی گوشی های موبایل.
نکته : در تمامی روش های مذکور ، شما باید حداقل یک Blue-ray اورجینال (مهم نیست چه بازیی) داشته باشید ! و انرو در دستگاه قرار بدید تا بازیها اجرا شوند.
نکته 2: تمامی روش های هک فقط بروی آپدیت 3.41 و پایین تر کار میکنند. در حال حاضر هنوز هک برای 3.42 نیومده.پس طبیعیه برای هک کردن، باید از آپدیت کردن اجتناب کنید! در صورتی هم که آپدیت شما 3.42 میباشد ، باید دانگرید کنید به 3.41
_____________________________________________________________________________________________________
روش دانگل :
در این روش شما هم میتونید دانگل رو از بیرون خریداری کنید و هم میتونید اگر از الکترونیک و مدار و پروگرام و ... سر در میارید خودتون کیتش رو بسازید!
روش خرید که نیاز به توضیح نداره! قیمت این دانگل ها از 25هزار تومان تا 150 هزار تومان متغیره! شما یدونه می خرید و وصل میکنید به پورت USBی کنسولتون.
محل خرید : میدان امام خمینی(توپخونه) همه مغازه هاش دارن!
سپس برنامه ی Back up Manager رو از همون محل تهیه میکنید(معمولا همراه با دانگل ارئه میشه) و روی PS3 نصب میکنید.
نکته : نصب بکاپ منیجر در همه ی روش های هک مشترکه و برای همین طریقه ی نصب و کار با اونرو در آخر پست توضیح میدم.
روش دست ساز : روش های متععدی برای ساخت کیت های دست ساز وجود داره . و در همین ایران خودمون خیلی ها روش های جدیدی ابداع کردند.
روش های ابداعی به کنار ! من در اینجا یکی از آسون روش ها رو قرار میدم این قسمت با اجازه ی یکی از دوستان از جای دیگری قرار داده میشه.صرفا چون بخوبی توضیح داده)
آموزش ساخت کیت هک ps3 بوسیله آی سی های pic18fxxxx :
از این مرحله به بعد ، برای تمامی روش ها مشترکه ، چه کیت چه موبایل چه هرچیز دیگه ای که با USB به کنسول وصل بشه!
بعد از اینکه کیت شما حاضر شد باید برین سراغ ps3 و کابل دستگاهتون رو از برق در بیارین.اگر fat دارین فقط کلید پشت رو بزنید کافیه.
حالا کیت رو به usb وصل کنید .
کنسول رو به برق بزنید.
دکمه روشن شدن دستگاه رو بزنید و بلافاصله ، تکرار میکنم بلافاصله دکمه eject دستگاه رو هم بزنید.تکرار میکنم بلافاصله بزنید.
حالا صبر کنید تا کنسول کامل بوت بشه .قبل از اومدن تصویر led کیت باید چشمک بزنه یعنی داره کار میکنه.
حالا اگر همه چیز درست باشه و کامل کار کرده باشین باید توی قسمت Game دو تا گزینه باید اضافه شده :
“Install Package Files” و “/app_home/PS3_GAME/”.
حالا برنامه Manager.pkg که به صورت تک فایل هست رو باید روی یه فلش مموری با فرمت fat32 و بروی کف اون بدون اینکه داخل فولدری باشه کپی کنید و به کنسول متصل کنید.
حالا اگر داخل “Install Package Files” برید ، باید فایل رو ببینید.
برنامه رو نصب کنید و بعد از یک بار نصب کردن دیگه احتیاجی به نصبش نیست.
بعد از نصب برنامه ای به منو گیم شما اضافه شده به نام backup manager
اون رو اجرا کنید.
یه سوال ازتون میپرسه .
yes رو انتخاب کنید.
بازیتون رو داخل دستگاه بزارید.
دو تا گزینه اون پایین میاد که x بازی اجرا میکنه و o بازی رو بک آپ میگیره.
از بازی بک آپ بگیرید.که معمولا زیاد وقت میگیره.مثلا برای GOWIII حدود 90 دقیقه ای باید صبر کنید.
و وقتی تموم شد روی همون بک آپی گه گرفتین x رو بزنید تا بازی اجرا بشه .
تصویر سیاه میشه و شما پرت میشین به منوی کنسول .
حالا آیکون بازی رو میتونید توی منو ببینید .
و میتونید اون رو براحتی اجرا کنید.
فایل backup manager :http://up.iranblog.com/Files7/13ec86b72ffc44f4aa21.zip
نکته ی خیلی مهم : هنگام بکاپ گیری ، فایل ها بصورت تک تک درون هارد کپی میشوند ، چنانچه یک بازی تک فایلی بالاتر از 4Gb داشته باشه ، نمیشه روی هارد داخلی بکاپ گرفت و باد از طریق کامپیوتر و کابل شبکه و یک نرم افزار مخصوص ، بکاپ گرفته شده!
بابر این توصیه میشه ، یک عدد هارد اکسترنال (بهتره 500 gb باشه) که fat32 باشه تهیه کنید و همه بازی هارو روی اون کپی بگیرد!
مثلا بازیهای GOW III و MGS4 فایل بالای 4 گیگ دارند!
نکته : چون حتما برای افراد سوالاتی پیش میاد ، برای قاطی نشدن سوالات و مباحث روش کیت با روش موبایل ، روش موبایل رو در تاپیک جداگانه ای توضیح میدم!
گفتم قبل از اتمام تابستون یه حرکت مثبتی در انجمن انجام بدم!
اینجا میخوام آموزش هک PS3 رو بزارم!
لازم به ذکر میباشد به هیچ وجه کپی نکردم! مثل بعضیا . کاملا بدست خودم نوشته شده و خودم این روش هارو تست کردم!
بطور کلی PS3 به 3 روش قابل هک کردنه :
* بوسیله ی دانگل(USB)
* بوسیله ی PSP ( که هنوز کامل نشده و قابل استقاده نیست اما :coming soon ! )
* بوسیله ی گوشی های موبایل.
نکته : در تمامی روش های مذکور ، شما باید حداقل یک Blue-ray اورجینال (مهم نیست چه بازیی) داشته باشید ! و انرو در دستگاه قرار بدید تا بازیها اجرا شوند.
نکته 2: تمامی روش های هک فقط بروی آپدیت 3.41 و پایین تر کار میکنند. در حال حاضر هنوز هک برای 3.42 نیومده.پس طبیعیه برای هک کردن، باید از آپدیت کردن اجتناب کنید! در صورتی هم که آپدیت شما 3.42 میباشد ، باید دانگرید کنید به 3.41
روش دانگل :
در این روش شما هم میتونید دانگل رو از بیرون خریداری کنید و هم میتونید اگر از الکترونیک و مدار و پروگرام و ... سر در میارید خودتون کیتش رو بسازید!
روش خرید که نیاز به توضیح نداره! قیمت این دانگل ها از 25هزار تومان تا 150 هزار تومان متغیره! شما یدونه می خرید و وصل میکنید به پورت USBی کنسولتون.
محل خرید : میدان امام خمینی(توپخونه) همه مغازه هاش دارن!
سپس برنامه ی Back up Manager رو از همون محل تهیه میکنید(معمولا همراه با دانگل ارئه میشه) و روی PS3 نصب میکنید.
نکته : نصب بکاپ منیجر در همه ی روش های هک مشترکه و برای همین طریقه ی نصب و کار با اونرو در آخر پست توضیح میدم.
روش دست ساز : روش های متععدی برای ساخت کیت های دست ساز وجود داره . و در همین ایران خودمون خیلی ها روش های جدیدی ابداع کردند.
روش های ابداعی به کنار ! من در اینجا یکی از آسون روش ها رو قرار میدم این قسمت با اجازه ی یکی از دوستان از جای دیگری قرار داده میشه.صرفا چون بخوبی توضیح داده)
آموزش ساخت کیت هک ps3 بوسیله آی سی های pic18fxxxx :
محاسن کیتهای چیپ pic18fxxxx نسبت به کیتهای چیپ atmel
1- قطعات کمتری میخواهد .
2- مدار اتصالات راحت تری دارد.
3- آی سی های pic18fxxxx خیلی راحت تر از آی سی های atmel در دسترس هستند.
4- ساختن این کیت ها خیلی راحت تر است.
معایب کیتهای چیپ pic18fxxxx نسبت به کیتهای چیپ دیگه :
1- برای آپدیت کردن چیپهای pic احتیاج به پروگرامر دارید و یا باید پروگرامر آن را بسازید.(البته نسخه ای از این کیتها هم هست که خودشون میتونن پروگرام بشن از طریق usb و کامپیوتر که در مداراتش تغییراتی باید داده بشه.همچنین فایل .hex اون هم تغییراتی داره و bootloader به اون اضافه شده.
قطعات لازم جهت ساخت این کیت :
ای سی pic18f2455 یا pic18f2550
پایه ای سی برای ای سی تون . البته میتونید مستقیم آی سی رو روی برد قرار بدین ولی پایه خیلی بهتره . چون برای آپدیت راحت میتونید آی سی رو دربیارین و آپدیت کنید.
کریستال 20 یا 16 یا 12 یا 8 یا 4 مگاهرتز = 1 عدد
خازن 22 پیکو فاراد = 2 عدد
خازن 220 نانو فاراد = 1 عدد
LED = 1 عدد
مقاوت 1 کیلو اهم = 1 عدد
برد سوراخدار(هزار سوراخ) = 1 عدد
سر سوکت مادگی usb مربعی یا سوکت نری usb
نقشه اتصالات مدار هم به شکل زیر هست :
توجه داشته باشین که ای سی شما باید بسته به نوع کریستالی که استفاده میکنید و نوع ای سیتون قبلا پروگرام شده باشه.برای این کار می تونید پروگرامر اون رو بسازید و یا بدین بیرون براتون پروگرام کنن.
هزینه پروگرام این چیپ 1000 تا 2000 تومنه.
فایلهای مورد نیاز برای پروگرام کردن آی سی کیت :
http://up.iranblog.com/Files7/721d50ea9fab47a9933e.zip
http://up.iranblog.com/Files7/f7add0dc69eb478fad50.zip
http://up.iranblog.com/Files7/a180f50fe2d24d3abd36.zip
از این مرحله به بعد ، برای تمامی روش ها مشترکه ، چه کیت چه موبایل چه هرچیز دیگه ای که با USB به کنسول وصل بشه!
بعد از اینکه کیت شما حاضر شد باید برین سراغ ps3 و کابل دستگاهتون رو از برق در بیارین.اگر fat دارین فقط کلید پشت رو بزنید کافیه.
حالا کیت رو به usb وصل کنید .
کنسول رو به برق بزنید.
دکمه روشن شدن دستگاه رو بزنید و بلافاصله ، تکرار میکنم بلافاصله دکمه eject دستگاه رو هم بزنید.تکرار میکنم بلافاصله بزنید.
حالا صبر کنید تا کنسول کامل بوت بشه .قبل از اومدن تصویر led کیت باید چشمک بزنه یعنی داره کار میکنه.
حالا اگر همه چیز درست باشه و کامل کار کرده باشین باید توی قسمت Game دو تا گزینه باید اضافه شده :
“Install Package Files” و “/app_home/PS3_GAME/”.
حالا برنامه Manager.pkg که به صورت تک فایل هست رو باید روی یه فلش مموری با فرمت fat32 و بروی کف اون بدون اینکه داخل فولدری باشه کپی کنید و به کنسول متصل کنید.
حالا اگر داخل “Install Package Files” برید ، باید فایل رو ببینید.
برنامه رو نصب کنید و بعد از یک بار نصب کردن دیگه احتیاجی به نصبش نیست.
بعد از نصب برنامه ای به منو گیم شما اضافه شده به نام backup manager
اون رو اجرا کنید.
یه سوال ازتون میپرسه .
yes رو انتخاب کنید.
بازیتون رو داخل دستگاه بزارید.
دو تا گزینه اون پایین میاد که x بازی اجرا میکنه و o بازی رو بک آپ میگیره.
از بازی بک آپ بگیرید.که معمولا زیاد وقت میگیره.مثلا برای GOWIII حدود 90 دقیقه ای باید صبر کنید.
و وقتی تموم شد روی همون بک آپی گه گرفتین x رو بزنید تا بازی اجرا بشه .
تصویر سیاه میشه و شما پرت میشین به منوی کنسول .
حالا آیکون بازی رو میتونید توی منو ببینید .
و میتونید اون رو براحتی اجرا کنید.
فایل backup manager :http://up.iranblog.com/Files7/13ec86b72ffc44f4aa21.zip
نکته ی خیلی مهم : هنگام بکاپ گیری ، فایل ها بصورت تک تک درون هارد کپی میشوند ، چنانچه یک بازی تک فایلی بالاتر از 4Gb داشته باشه ، نمیشه روی هارد داخلی بکاپ گرفت و باد از طریق کامپیوتر و کابل شبکه و یک نرم افزار مخصوص ، بکاپ گرفته شده!
بابر این توصیه میشه ، یک عدد هارد اکسترنال (بهتره 500 gb باشه) که fat32 باشه تهیه کنید و همه بازی هارو روی اون کپی بگیرد!
مثلا بازیهای GOW III و MGS4 فایل بالای 4 گیگ دارند!
نکته : چون حتما برای افراد سوالاتی پیش میاد ، برای قاطی نشدن سوالات و مباحث روش کیت با روش موبایل ، روش موبایل رو در تاپیک جداگانه ای توضیح میدم!