آموزش هک PS3

• شروع کننده موضوع

morshed

کاربر نیمه‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
حلی
شهر
تهران
مدال المپیاد
المپیاد زیست
خب! سلام! :D

گفتم قبل از اتمام تابستون یه حرکت مثبتی در انجمن انجام بدم! :D

اینجا میخوام آموزش هک PS3 رو بزارم!

لازم به ذکر میباشد به هیچ وجه کپی نکردم! مثل بعضیا . کاملا بدست خودم نوشته شده و خودم این روش هارو تست کردم!

_____________________________________________________________________________________________________

بطور کلی PS3 به 3 روش قابل هک کردنه :

* بوسیله ی دانگل(USB)
* بوسیله ی PSP ( که هنوز کامل نشده و قابل استقاده نیست اما :coming soon ! )
* بوسیله ی گوشی های موبایل.

نکته : در تمامی روش های مذکور ، شما باید حداقل یک Blue-ray اورجینال (مهم نیست چه بازیی) داشته باشید ! و انرو در دستگاه قرار بدید تا بازیها اجرا شوند.

نکته 2: تمامی روش های هک فقط بروی آپدیت 3.41 و پایین تر کار میکنند. در حال حاضر هنوز هک برای 3.42 نیومده.پس طبیعیه برای هک کردن، باید از آپدیت کردن اجتناب کنید! در صورتی هم که آپدیت شما 3.42 میباشد ، باید دانگرید کنید به 3.41

_____________________________________________________________________________________________________

روش دانگل :

در این روش شما هم میتونید دانگل رو از بیرون خریداری کنید و هم میتونید اگر از الکترونیک و مدار و پروگرام و ... سر در میارید خودتون کیتش رو بسازید!
روش خرید که نیاز به توضیح نداره! قیمت این دانگل ها از 25هزار تومان تا 150 هزار تومان متغیره! شما یدونه می خرید و وصل میکنید به پورت USBی کنسولتون.

محل خرید : میدان امام خمینی(توپخونه) همه مغازه هاش دارن!

سپس برنامه ی Back up Manager رو از همون محل تهیه میکنید(معمولا همراه با دانگل ارئه میشه) و روی PS3 نصب میکنید.
نکته : نصب بکاپ منیجر در همه ی روش های هک مشترکه و برای همین طریقه ی نصب و کار با اونرو در آخر پست توضیح میدم.

روش دست ساز : روش های متععدی برای ساخت کیت های دست ساز وجود داره . و در همین ایران خودمون خیلی ها روش های جدیدی ابداع کردند.

روش های ابداعی به کنار ! من در اینجا یکی از آسون روش ها رو قرار میدم :(این قسمت با اجازه ی یکی از دوستان از جای دیگری قرار داده میشه.صرفا چون بخوبی توضیح داده)

آموزش ساخت کیت هک ps3 بوسیله آی سی های pic18fxxxx :

محاسن کیتهای چیپ pic18fxxxx نسبت به کیتهای چیپ atmel

1- قطعات کمتری میخواهد .
2- مدار اتصالات راحت تری دارد.
3- آی سی های pic18fxxxx خیلی راحت تر از آی سی های atmel در دسترس هستند.
4- ساختن این کیت ها خیلی راحت تر است.

معایب کیتهای چیپ pic18fxxxx نسبت به کیتهای چیپ دیگه :
1- برای آپدیت کردن چیپهای pic احتیاج به پروگرامر دارید و یا باید پروگرامر آن را بسازید.(البته نسخه ای از این کیتها هم هست که خودشون میتونن پروگرام بشن از طریق usb و کامپیوتر که در مداراتش تغییراتی باید داده بشه.همچنین فایل .hex اون هم تغییراتی داره و bootloader به اون اضافه شده.

قطعات لازم جهت ساخت این کیت :

ای سی pic18f2455 یا pic18f2550
small_PIC18F2550-I.SP.jpg

پایه ای سی برای ای سی تون . البته میتونید مستقیم آی سی رو روی برد قرار بدین ولی پایه خیلی بهتره . چون برای آپدیت راحت میتونید آی سی رو دربیارین و آپدیت کنید.

images

کریستال 20 یا 16 یا 12 یا 8 یا 4 مگاهرتز = 1 عدد
images

خازن 22 پیکو فاراد = 2 عدد
images

خازن 220 نانو فاراد = 1 عدد
images

LED = 1 عدد
images

مقاوت 1 کیلو اهم = 1 عدد
images

برد سوراخدار(هزار سوراخ) = 1 عدد

سر سوکت مادگی usb مربعی یا سوکت نری usb
images

usb-connector.jpg

نقشه اتصالات مدار هم به شکل زیر هست :

schematic.png

توجه داشته باشین که ای سی شما باید بسته به نوع کریستالی که استفاده میکنید و نوع ای سیتون قبلا پروگرام شده باشه.برای این کار می تونید پروگرامر اون رو بسازید و یا بدین بیرون براتون پروگرام کنن.
هزینه پروگرام این چیپ 1000 تا 2000 تومنه.

فایلهای مورد نیاز برای پروگرام کردن آی سی کیت :

http://up.iranblog.com/Files7/721d50ea9fab47a9933e.zip

http://up.iranblog.com/Files7/f7add0dc69eb478fad50.zip

http://up.iranblog.com/Files7/a180f50fe2d24d3abd36.zip

از این مرحله به بعد ، برای تمامی روش ها مشترکه ، چه کیت چه موبایل چه هرچیز دیگه ای که با USB به کنسول وصل بشه!

بعد از اینکه کیت شما حاضر شد باید برین سراغ ps3 و کابل دستگاهتون رو از برق در بیارین.اگر fat دارین فقط کلید پشت رو بزنید کافیه.
حالا کیت رو به usb وصل کنید .
کنسول رو به برق بزنید.
دکمه روشن شدن دستگاه رو بزنید و بلافاصله ، تکرار میکنم بلافاصله دکمه eject دستگاه رو هم بزنید.تکرار میکنم بلافاصله بزنید.

حالا صبر کنید تا کنسول کامل بوت بشه .قبل از اومدن تصویر led کیت باید چشمک بزنه یعنی داره کار میکنه.
حالا اگر همه چیز درست باشه و کامل کار کرده باشین باید توی قسمت Game دو تا گزینه باید اضافه شده :
“Install Package Files” و “/app_home/PS3_GAME/”.

080519_02.jpg

حالا برنامه Manager.pkg که به صورت تک فایل هست رو باید روی یه فلش مموری با فرمت fat32 و بروی کف اون بدون اینکه داخل فولدری باشه کپی کنید و به کنسول متصل کنید.
حالا اگر داخل “Install Package Files” برید ، باید فایل رو ببینید.
imag0156-e1282233346190.jpg

برنامه رو نصب کنید و بعد از یک بار نصب کردن دیگه احتیاجی به نصبش نیست.
بعد از نصب برنامه ای به منو گیم شما اضافه شده به نام backup manager
BackUpManager.jpg

اون رو اجرا کنید.
یه سوال ازتون میپرسه .
yes رو انتخاب کنید.

46906828695668210797.jpg

بازیتون رو داخل دستگاه بزارید.
دو تا گزینه اون پایین میاد که x بازی اجرا میکنه و o بازی رو بک آپ میگیره.
از بازی بک آپ بگیرید.که معمولا زیاد وقت میگیره.مثلا برای GOWIII حدود 90 دقیقه ای باید صبر کنید.

38184360144309941377.jpg

و وقتی تموم شد روی همون بک آپی گه گرفتین x رو بزنید تا بازی اجرا بشه .
تصویر سیاه میشه و شما پرت میشین به منوی کنسول .
حالا آیکون بازی رو میتونید توی منو ببینید .
و میتونید اون رو براحتی اجرا کنید.

فایل backup manager :http://up.iranblog.com/Files7/13ec86b72ffc44f4aa21.zip

نکته ی خیلی مهم : هنگام بکاپ گیری ، فایل ها بصورت تک تک درون هارد کپی میشوند ، چنانچه یک بازی تک فایلی بالاتر از 4Gb داشته باشه ، نمیشه روی هارد داخلی بکاپ گرفت و باد از طریق کامپیوتر و کابل شبکه و یک نرم افزار مخصوص ، بکاپ گرفته شده!
بابر این توصیه میشه ، یک عدد هارد اکسترنال (بهتره 500 gb باشه) که fat32 باشه تهیه کنید و همه بازی هارو روی اون کپی بگیرد!

مثلا بازیهای GOW III و MGS4 فایل بالای 4 گیگ دارند!

نکته : چون حتما برای افراد سوالاتی پیش میاد ، برای قاطی نشدن سوالات و مباحث روش کیت با روش موبایل ، روش موبایل رو در تاپیک جداگانه ای توضیح میدم!

black fire

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
شهید مدنی
شهر
رشت-تبریز
پاسخ : آموزش هک PS3

دوتا سوال:
1- بک آپ دیگران رو هم می شه استفاده کرد؟ مثلا با دانلود از اینترنت؟
2- اگه مثل بالاست قرار نیست که با بلو-ری بزاریم؟ با دی وی دی هم که شک دارم بشه، پس چطور قراره بزاریم؟

• لایک
امتیازات: namak
  • شروع کننده موضوع

morshed

کاربر نیمه‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
حلی
شهر
تهران
مدال المپیاد
المپیاد زیست

به نقل از Black fire :
دوتا سوال:
1- بک آپ دیگران رو هم می شه استفاده کرد؟ مثلا با دانلود از اینترنت؟
2- اگه مثل بالاست قرار نیست که با بلو-ری بزاریم؟ با دی وی دی هم که شک دارم بشه، پس چطور قراره بزاریم؟

1- بله میشه. شما میتونید هارد اکسترنالتون رو بدید به دیگرا تا برای شما بازی روش بریزند و یا میتونید از اینترنت دانلود کنید. ولی باید با بعضی نرم افزار ها اونرو به هارد انتقال بدبد!
2- ببینید ، مثلا شما بلوری بازی fifa رو داری ، بعد میتونی بکاپ بازی های دیگه رو روی کنسول بریزی ، و بعد بلو ری فیفا رو درون دستگاه بزاری و بازیهای دیگه رو(بکاپشون) رو اجرا کنی! یعنی حتما باید یه بلو ری تو دستگاه باشه!

black fire

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
شهید مدنی
شهر
رشت-تبریز

به نقل از هیتال :
1- بله میشه. شما میتونید هارد اکسترنالتون رو بدید به دیگرا تا برای شما بازی روش بریزند و یا میتونید از اینترنت دانلود کنید. ولی باید با بعضی نرم افزار ها اونرو به هارد انتقال بدبد!
2- ببینید ، مثلا شما بلوری بازی fifa رو داری ، بعد میتونی بکاپ بازی های دیگه رو روی کنسول بریزی ، و بعد بلو ری فیفا رو درون دستگاه بزاری و بازیهای دیگه رو(بکاپشون) رو اجرا کنی! یعنی حتما باید یه بلو ری تو دستگاه باشه!
من منذورم شیوه ریختن بازی رو دستگاه بود که فکر کنم همون هارد اکسترنال که گفتی بهترین روشه

نام مرکز سمپاد
.
شهر
.
سال فارغ التحصیلی
2000
رشته دانشگاه
فیزیک

خیلی دردسر داره.

• شروع کننده موضوع

morshed

کاربر نیمه‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
حلی
شهر
تهران
مدال المپیاد
المپیاد زیست

به نقل از H O S E I N :
خیلی دردسر داره.

ساختن اون کیت بله ! چون باید الکترونیک بدونید! اما خرید آماده اش و بقیه ی مراحل خیر ! مثل آب خوردنه!
در ضمن بیرون هم با مقدار اندکی پول در عرض 3سوت براتون انجام میدن!

black fire

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
شهید مدنی
شهر
رشت-تبریز

من یه سوال دیگه هم برام پیش اومد:
استفاده از دانگل فقط یه بار لازمه؟ اگه یه بار لازمه اینکه بدیم بیرون هک کنن به صرقه تر نیست؟ ^-^

نام مرکز سمپاد
.
شهر
.
سال فارغ التحصیلی
2000
رشته دانشگاه
فیزیک

انصافا" منطقی نگاه کنید. اجرا کردن کپی بازی ها 360 خیلی کم دردسرتره. دیگه نهایتش اینه که بخوای فول استلیث کنی که باز اون هم کاری نداره. مثلا" همون ماجرای فایل های بالای 4 گیگابایت. یا این که نباید کنسولو آپدیت کنی و ...

fograd

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهيد بهشتي بابل
شهر
بابل
دانشگاه
اگه خدا بخواد تهران

حق با حسینه انصافا!!!
++

• شروع کننده موضوع

morshed

کاربر نیمه‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
حلی
شهر
تهران
مدال المپیاد
المپیاد زیست

به نقل از Black fire :
من یه سوال دیگه هم برام پیش اومد:
استفاده از دانگل فقط یه بار لازمه؟ اگه یه بار لازمه اینکه بدیم بیرون هک کنن به صرقه تر نیست؟ ^-^
1- خیر ، دائما باید به دستگاه وصل باشه ، به محض اینکه جدا بشه کنسول از هک در میاد! و میشه عین روز اولش.
2- تا منظورتون از هک چی باشه؟ اینکه دانگل رو خریدید و بقیه ی مراحل رو خودتون بکنید یا بدید بیرون؟ که قطعا خودتون بکینید بهتره.
اما اگه ساختن کیت رو میگید ، اگر الکترونیک سرتون میشه و حرفه ای هستید(تاکید میکنم حرفه ای ، چون یه اشتباه کوچولو کنسولو به فنا میبره) قطعا خودتون بسازید به صرفه تره !
در روش دستساز ، کل هزینه ی شما زیر 10 تومن خواهد بود ، در حالی که بیرون جایی زیر 50 تومن نمی فروشند.

به نقل از H O S E I N :
انصافا" منطقی نگاه کنید. اجرا کردن کپی بازی ها 360 خیلی کم دردسرتره. دیگه نهایتش اینه که بخوای فول استلیث کنی که باز اون هم کاری نداره. مثلا" همون ماجرای فایل های بالای 4 گیگابایت. یا این که نباید کنسولو آپدیت کنی و ...

فکر نمیکنم وصل کردن یه عدد USB به کنسول و در بعضی موارد خاص ، یه عدد هارد اکسترنال ، سخت تر از عوض کردن Drive یک کنسول باشه ! هک 360 که میدونی چه طوریه؟ کل درایو باید عوض شه ، بعد یه برنامه ریخته میشه رو 360 که ظاهر پیچیده ای داره و کار باهاش کار هرکسی نیست ! بعد کنسول هک میشه!

شما برای کپی خور کردن 360 ، در کمترین حالت ، 20-25 تومان باید هزینه بدی. در صورتی که هک PS3 اگه با موبایل بکنی هزینش صفره و اگه خودت کیت رو بسازی زیر 10 تومن!
بعد از اون ، شما 4-5 تومن هزینه برای هر بازی 360 داری ! در صورتی که ps3 هزینه اش صفره. اگر هم بدی بیرون برات بریزن رو هارد یا فلش ، بیشتر از 2 تومن نمیگیرند!

• شروع کننده موضوع

morshed

کاربر نیمه‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
حلی
شهر
تهران
مدال المپیاد
المپیاد زیست

به نقل از maysam;1140318 :
آقا سر تیتر اخبار رو داشته بیش ::::

SNES9x for PS3 Released
http://www.ps3hax.net/2010/09/snes9x-for-ps3-released/
سلام سگا

Dreamcast BiOS Ported on PS3 (work in progress)
http://www.ps3hax.net/2010/09/dreamcast-bios-ported-on-ps3-work-in-progress/
اندکی صبر دریم کست نزدیک است.

Re-Enable OtherOS
http://www.ps3hax.net/2010/09/other-os-on-slim/
سلامی مجدد به لینوکس

Boot your PSP ISO’s on your PS3!
http://www.ps3hax.net/2010/09/boot-your-psp-isos-on-your-ps3/
دروغ میگی؟؟psp رو ps3 ؟؟؟

Jaicrab USB Firm Loader – First steps for PS3 CFW!
http://www.ps3hax.net/2010/09/jaicrab-usb-firm-loader-first-steps-for-ps3-cfw/
اگر بشه که بی خیال آپدیت 3.42 یا 3.5 یا x.x
-------------
اینجوری پیش بره فکر کنم داشبورد 9199 که مال xbox60 ه پورت میشه رو ps3 و بعدش هم لابد بازیهای 360 رو PS3 .
البته این آخری اغراق بود(گیر ندین)
ولی خداییش باید منتظر PS2 و گیم کیوب و wii باشیم.

چه شود.

Jaicrab USB Firm Loader – First steps for PS3 CFW!

در مورد این یه توضیحی بدم! اگه این عملی شه ، عالی میشه ، میشه مثل PSP ! یعنی دیگه اصلا مهم نیست سونی آپدیت جدید بده یا نه ! در واقع اگه عملی بشه ، دیگه آپدیت های سونی به ... هم حساب نمیشه! :D

پست ها ترکیب شد

نام مرکز سمپاد
.
شهر
.
سال فارغ التحصیلی
2000
رشته دانشگاه
فیزیک

به نقل از هیتال :
1- خیر ، دائما باید به دستگاه وصل باشه ، به محض اینکه جدا بشه کنسول از هک در میاد! و میشه عین روز اولش.
2- تا منظورتون از هک چی باشه؟ اینکه دانگل رو خریدید و بقیه ی مراحل رو خودتون بکنید یا بدید بیرون؟ که قطعا خودتون بکینید بهتره.
اما اگه ساختن کیت رو میگید ، اگر الکترونیک سرتون میشه و حرفه ای هستید(تاکید میکنم حرفه ای ، چون یه اشتباه کوچولو کنسولو به فنا میبره) قطعا خودتون بسازید به صرفه تره !
در روش دستساز ، کل هزینه ی شما زیر 10 تومن خواهد بود ، در حالی که بیرون جایی زیر 50 تومن نمی فروشند.

فکر نمیکنم وصل کردن یه عدد USB به کنسول و در بعضی موارد خاص ، یه عدد هارد اکسترنال ، سخت تر از عوض کردن Drive یک کنسول باشه ! هک 360 که میدونی چه طوریه؟ کل درایو باید عوض شه ، بعد یه برنامه ریخته میشه رو 360 که ظاهر پیچیده ای داره و کار باهاش کار هرکسی نیست ! بعد کنسول هک میشه!

شما برای کپی خور کردن 360 ، در کمترین حالت ، 20-25 تومان باید هزینه بدی. در صورتی که هک PS3 اگه با موبایل بکنی هزینش صفره و اگه خودت کیت رو بسازی زیر 10 تومن!
بعد از اون ، شما 4-5 تومن هزینه برای هر بازی 360 داری ! در صورتی که ps3 هزینه اش صفره. اگر هم بدی بیرون برات بریزن رو هارد یا فلش ، بیشتر از 2 تومن نمیگیرند!

هزینه کپی خور کردن در مقایسه با 360 خیلی بیشتره. برای یکسری از بازی ها که غول هایی مثل mgs4 و gow3 جزو اون ها هستن باید یه هارد اکسترنال بگیری به قیمت حداقل 40 تومن (الی 100 تومن). باید اون برد رو بخری که میشه حدود 50 تا 120 هزار تومن. و بعد اگر شما به اینترنت پرسرعت دسترسی داشته باشی و پهنای باندت به اندازه ی 30 40 گیگ باشه تا بتونی بازی های رو دانلود کنی که زیاد جالب نیست. پس باید کنسول رو ببریم به نزد مغازه دار ها که بازی ها رو بریزن توش و یا این که هارد اکسترنال رو ببریم پیش اونا که بازی رو بریزن روش که با توجه به زمان زیادی که میبره تا از بازی بکاپ بگیره مطمئن باش هزینه ی هر بازی زیر 10 الی 15 هزار درنمیاد. البته مثل اینکه یه فایل منیجر اومده که سرعت انتقال اطلاعات کمی افزایش پیدا کرده. و ضمنا" محدودیت هارد کنسول رو هم با توجه به حجم بازی ها در نظر بگیرید. ضمنا" باید برای شروع یه بازی اورجینال داشته باشی که میگیم حالا یه بازی سال پیش 15 تومن باشه.

جمع هزینه ها : (متوسط قیمت ها رو حساب کردم ) :
80+70+15=165 هزار تومن هزینه کپی خور کردن در مقایسه با کنسول 360 که تنها 20 تا 30 هزار تومن هزینه نهایتا" داره.

• شروع کننده موضوع

morshed

کاربر نیمه‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
حلی
شهر
تهران
مدال المپیاد
المپیاد زیست

به نقل از H O S E I N :
هزینه کپی خور کردن در مقایسه با 360 خیلی بیشتره. برای یکسری از بازی ها که غول هایی مثل mgs4 و gow3 جزو اون ها هستن باید یه هارد اکسترنال بگیری به قیمت حداقل 40 تومن (الی 100 تومن). باید اون برد رو بخری که میشه حدود 50 تا 120 هزار تومن. و بعد اگر شما به اینترنت پرسرعت دسترسی داشته باشی و پهنای باندت به اندازه ی 30 40 گیگ باشه تا بتونی بازی های رو دانلود کنی که زیاد جالب نیست. پس باید کنسول رو ببریم به نزد مغازه دار ها که بازی ها رو بریزن توش و یا این که هارد اکسترنال رو ببریم پیش اونا که بازی رو بریزن روش که با توجه به زمان زیادی که میبره تا از بازی بکاپ بگیره مطمئن باش هزینه ی هر بازی زیر 10 الی 15 هزار درنمیاد. البته مثل اینکه یه فایل منیجر اومده که سرعت انتقال اطلاعات کمی افزایش پیدا کرده. و ضمنا" محدودیت هارد کنسول رو هم با توجه به حجم بازی ها در نظر بگیرید. ضمنا" باید برای شروع یه بازی اورجینال داشته باشی که میگیم حالا یه بازی سال پیش 15 تومن باشه.

جمع هزینه ها : (متوسط قیمت ها رو حساب کردم ) :
80+70+15=165 هزار تومن هزینه کپی خور کردن در مقایسه با کنسول 360 که تنها 20 تا 30 هزار تومن هزینه نهایتا" داره.

اولا دو روزه PS3 هک شده(اغراق) و قطعا در آینده هم راحت تر میشه هم ارزون تر! یادتونه اون اولا 360 چطور بود که؟ هر بازی 15 تومن بود!

بایدی در کار نیست که هارد اکسترنال داشته باشی ! الان یه برنامه اومده که دیگه همه چیو میشه ریخت رو هارد داخلی! الانم که PS3 های جدید همشون 120gb و 250 هستند.

اما پولی که مغزه دار میگیره! اول اینو بگم که هر دو روز داره یه ورژن جدید از backup manager میاد که مدام سرعتش بیشتر و بیشتر میشه! در مورد پول هم نمی دونم شما کجا رفتی که بهت گفتن 10-15 تومن ! جایی بیشتر از 5 تومن بهت گفت بزن تو دهنش!
در ضمن بزودی با اومدن CFW دیگه نیازی نیست بلوری تو دستگاه باشه!

در آخر یه چیزی بگم ، من الان کنسولم کپی خوره ، اما به شخصه وجدانم اجازه بازیی مثل GT5 یا KZ3 که اونهمه براشون زحمت کشیده شده رو مفت بازی کنم! قطعا اورجینال میخرم! کپی خور کردم بیشتر برای بازیهای مولتی پلتفرم .
شما داری هک تازه نفس و تازه از راه رسیده ی PS3 رو با هک 360 که در مدت 4-5 سال تکامل پیدا کرده مقایسه میکنی!

بالا