• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

قسمـت‌های جالـبِ کتـاب‌ها

وقت آزاد باعث می شود ادم ها فکر کنند.تفکر باعث میشود مردم به شکل بیمارگونه ای متوجه خود شوند و در صورتی که بی نقص و بی چون و چرا نباشی، این در خود فرو رفتن منجر به افسردگی می‌شود.
جز از کل

ممکن است که من منکر چیزی باشم، ولی لزومی نمیبینم که ان را به لجن بکشم یا حق اعتقاد به ان را از دیگران سلب کنم.
کالیگولا آلبر کامو

من با استعداد بودم،یعنی هستم.بعضی وقت ها به دست هایم نگاه میکنم و فکر میکنم می توانستم پیانیست بزرگی بشوم، یا یک چیز دیگر. ولی دست هام چکار کرده اند؟یک جایم را خارانده اند،چک نوشته اند، بند کفش بسته اند، سیفون کشیده اند و غیره.دست هایم را حرام کرده ام.همینطور ذهنم را.
عامه پسند بوکفسکی

تبعیضات ناعادلانه اغلب با مرور زمان بدتر می شوند، نه بهتر.
پول پول بیشتر می آورد و فقر فقر بیشتر.
آموزش آموزش می آورد و جهل جهل.
انسان خردمند
یوال نوح هراری

دشوار است گام نهادن بر لبه تیغ، به همین سان فرزانگان می گویند رفتن به راه رستگاری دشوار است.
لبه تیغ
سامرست موام

“زندگی ارزشی ندارد، ولی هیچ چیز هم ارزش زندگی را ندارد."
ضدخاطرات
مالرو

نجات پیدا کردن بهم نشون داد که بهتره زنده باشی و بگی کاش مرده بودم تا اینکه درحال مردن باشی و آرزو کنی تا ابد زنده بمونی..

اما مهم نیست چه انتخابی بکنیم_تکی یا با هم_نقطه ی پایان ما مشترک است.
مهم نیست چند بار چپ و راستمان را نگاه کنیم.مهم نیست به خاطر ترس به چتربازی نرویم،مهم نیست موقع عبور از کنار دار و دسته های خلافکار در محله ای بد،سرمان را پایین بگیریم.
مهم نیست چگونه زندگی کنیم
هر دو،در نهایت می میریم.
(شاید برای ما مهم باشه ولی خب با توجه به داستان کتاب برای اون ها فرقی نداره)

هر دوتا برای کتاب "هر دو در نهایت میمیرند"

-ننه پرو، میدانی که اگر دیگر مشروب نخوری به بهشت میروی؟
+آن وقت تو فکر نمیکنی آنجا سفیدها هم هستند و ما برده آنهاییم؟ نه، بگذار بنوشم تا به جهنمی بروم که برای سیاهان است.

کلبه عموتام

Back
بالا