- شروع کننده موضوع
HOOMANKH7
کاربر حرفهای
- نام مرکز سمپاد
- شهید بهشتی
- شهر
- بابل
- رشته دانشگاه
- پزشکی
پاسخ : خطه ی سبز طبرستان !
فهمیدم ب چی میگین پسته دریایی :-ذی
بعد این همه مدت داشتم مرور میکردم پست هارو یادم اومد
راستش منم خودم پسته دریایی رو تو تالاب انزلی شناختم، بعدن دیدم توی تالاب کنار مدرسمون هم میشه پیداش کرد.
یه چی هس ک شبیه سنگ پاس تقریبن ( ) یه شاید گفت حتییه جورایی شبیه کاس برگ بزرگ نمایی شده اس ( ) و اون دونه هایی ک بش میگن پسته دریایی تو اون رشد میکنه، اون شبیه سنگ پائه خیلی سبکه، جوری ک رو آب میمونه.
اگر از مزش سوال کنی راستش نمیتونم جواب درستی بدم، چون هنوز جرات نکردم امتحان کنم ^#^
امیدوارم دیر نشده باشه واسه جواب
به نقل از شوکوهــ :بعــضي چــيزام به عــادت نيست كه تغييـر كنه ! مثــن شنــيدم اون ورا برا خشك كــردن رختاشون بايد از خشــك كن استفاده كنن . و وقــتي رو بند ميندازن رخــتا رو خيلي دير خشــك مي شه و روش نمكــه !راســتي اونوقــتا كه مــن اومدم مازنــدران يه چيزاي سبزي شــبيه نيــم كره بود كه بهــش مي گفــتن پســته دريايي . من اينــجا زياد نديدم . اونجــا پرورش ميدن ؟يكــم توضيح ميدين ؟
فهمیدم ب چی میگین پسته دریایی :-ذی
بعد این همه مدت داشتم مرور میکردم پست هارو یادم اومد
راستش منم خودم پسته دریایی رو تو تالاب انزلی شناختم، بعدن دیدم توی تالاب کنار مدرسمون هم میشه پیداش کرد.
یه چی هس ک شبیه سنگ پاس تقریبن ( ) یه شاید گفت حتییه جورایی شبیه کاس برگ بزرگ نمایی شده اس ( ) و اون دونه هایی ک بش میگن پسته دریایی تو اون رشد میکنه، اون شبیه سنگ پائه خیلی سبکه، جوری ک رو آب میمونه.
اگر از مزش سوال کنی راستش نمیتونم جواب درستی بدم، چون هنوز جرات نکردم امتحان کنم ^#^
امیدوارم دیر نشده باشه واسه جواب