• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

فروم سمپادیا و چگونگی پیش‌رفت

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع trustme
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
بدون موضوع

اگه منظورهمه منم بگم من توی اون پستم منظورم مدیران کل این سایت نبودن من به همشون اعتماد دارم پیشنهاد من دیکتاتوری بود؟
یعنی اگه کسی بن بشه مدیران دیکتاتور محسوب میشن؟
من پیشنهادمو گفتم
هرکسی نظر خودشو داره
هیچ وقت همه ی پیشنهاد های داده شده قبول نمیشه
من نگفتم همه مدیر بشن گفتم همه ی بخش ها(بخصوص پربازدیداش)
دارای مدیرباشن

پاسخ : فروم سمپادیا و چگونگی پیش‌رفت

ممن منظورم تو نبوديا رويا جون من كلا گفتم
من شايد يه پيشنهادايي داشته باشم اما فردا مي گم چون الان نمي شه بايد بقيه هم نظراتشونو بگن و جواب سوالاي سفير رو بدن اگه ممكنه

من سعی می کنم نظرم رو در مورد نظر بقیه نگم ... همه نظرتون رو راحت بگین :دی آخر سر می خونیم :دی نظر بدین ! زوریه این یکی :دی

من فکر میکنم مدیریت خیلی مهم نیست ;D
و همچنین با بن کردن جو درست نمیشه...

شاید اینکه مدیران مدیریت بیشتری بکنن تاثیر گذار باشه
و راه حلش هم اینه که دامنه مدیریت هر مدیر خیلی کوچیک باشه، جوری که بتونه توی تمام بحث های تحت نظرش شرکت کنه و بحث رو مدیریت کنه

مثلا میگم، بخش گفتگوی آزاد، قطعا یه مدیر نمیتونه تمام تاپیک ها رو کنترل کنه...

چه حضور فعالي
واقعا دارم پي مي برم چه قدر درست فكر مي كردم
كم كم دارم مطمئن مي شم من وصله ناجورمو بقيه به همين وضع راضين [-(

خوب تا الان این پیشنهادات داده شده :

به نظر من باید دوست و دشمن روشن بشه و در سیاست های کلی سایت اثر بذاره.

من که گفتم برای همه ی بخش ها مدیر انتخاب بشه و کسی نگذاره تاپیک ها به جدال کشیده بشه وبن شدن هم بیاد جزو قوانین تا کاربرا حواسشون بیشتر بشه

فقط هرچه سریعتر مدیران انجمنهایی هم که مدیر ندارن اگه مشخص بشن خیلی خوب میشه.

شاید اینکه مدیران مدیریت بیشتری بکنن تاثیر گذار باشه

و راه حلش هم اینه که دامنه مدیریت هر مدیر خیلی کوچیک باشه، جوری که بتونه توی تمام بحث های تحت نظرش شرکت کنه و بحث رو مدیریت کنه

خوب مساله اصلی اینجاست که ما نمی دونیم انتظارمون از سمپادیا چیه تا بگین چجوری باشه. سایت علمی بشه؟ غیرعلمی بشه؟ هردو کنار هم باشن؟ ....

من یکی از پیشنهادات رو با کمی تغییر اجرا می کنم. هرکس مدیریت انجمن هایی که میخواد رو بگه تا بهش واگذار بشه و اون مسئولین فعال کردن اون انجمن رو برعهده بگیره.

مثلا من مسئولیت فعال کردن انجمن رباتیکو به عهده گرفتم.ولی خودتون ببینید چه وضعیه!من هرچی هم مطلب بذارم کسی نیمخونه.خب اینجوری انگیزه مو از دست میدم.نمیشه از مدیر به تنهایی انتظار داشت که انجمنو فعال کنه.

به نظر من سایت باید هم علمی باشه و هم غیرعلمی.وقتی صرفا علمی باشه جو خشک میشه و دیگه کسی خوشش نمیاد از جو موجود. وقتی هم که غیر علمی باشه که خب فقط میشه وقت تلف کردن و بحث هم به جاهای ناخوشایندی میکشه.
برای همین باید درکنار هم باشه همه چیز.

میزگرد و مسایل شرعی دست من بمونه لطفا،خواهش میکنم.
خیلی ممنون

به نقل از مهسا شهشهانی :
مثلا من مسئولیت فعال کردن انجمن رباتیکو به عهده گرفتم.ولی خودتون ببینید چه وضعیه!من هرچی هم مطلب بذارم کسی نیمخونه.خب اینجوری انگیزه مو از دست میدم.نمیشه از مدیر به تنهایی انتظار داشت که انجمنو فعال کنه.

به نظر من سایت باید هم علمی باشه و هم غیرعلمی.وقتی صرفا علمی باشه جو خشک میشه و دیگه کسی خوشش نمیاد از جو موجود. وقتی هم که غیر علمی باشه که خب فقط میشه وقت تلف کردن و بحث هم به جاهای ناخوشایندی میکشه.
برای همین باید درکنار هم باشه همه چیز.
با اضافه شدن مازیار و سینا و ملیکا به جمع مدیران سیمول مشکلی ندارین که؟

یه سری انجمنا مدیر دارن ولی اصلا مدیراشون فعالیت نمی کنن.
مدیرایی که انتخاب می شن سعی کنید منصف باشن.
اگه انقدر این تاپیکارو باز نکنیم تلقین هم کمتر می شه آخه الان واقعا من انقدر بم تلقین شده همش فکر می کنم الان بیام سایت روی هواست.
از کاربرام می خوام یه ذره باهم بیشتر احساس راحتی و دوستی بکنن خب یه ذره باهم شوخی کنید مگه چی می شه؟

Back
بالا