saboteur
کاربر فوقحرفهای
- نام مرکز سمپاد
- شهید بهشتی
- شهر
- کاشان
- سال فارغ التحصیلی
- 1387
- دانشگاه
- کاشان
- رشته دانشگاه
- مهندسی کامپیوتر / نرم افزار
پاسخ : فروم سمپادیا و چگونگی پیشرفت
هرکه با شوخیا یا نوع نوشتار من مشکل داره یا توصیه ای چیزی بهم پ.خ بده مرسی :)
فکر میکنم این جو غیر علمی الان کمی هم واسه خاطر تابستون باشه البته خود من در تابستون خیلی انگیزه ندارم واسه کار علمی(بگو کی حال داری ) اما در کل موافقم که باید علم سایت رو بالا برد :)به نقل از مهسا شهشهانی :مثلا من مسئولیت فعال کردن انجمن رباتیکو به عهده گرفتم.ولی خودتون ببینید چه وضعیه!من هرچی هم مطلب بذارم کسی نیمخونه.خب اینجوری انگیزه مو از دست میدم.نمیشه از مدیر به تنهایی انتظار داشت که انجمنو فعال کنه.
به نظر من سایت باید هم علمی باشه و هم غیرعلمی.وقتی صرفا علمی باشه جو خشک میشه و دیگه کسی خوشش نمیاد از جو موجود. وقتی هم که غیر علمی باشه که خب فقط میشه وقت تلف کردن و بحث هم به جاهای ناخوشایندی میکشه.
برای همین باید درکنار هم باشه همه چیز.
خوب باید دید چه شوخی میشه کرد! خود من کلاً فکر میکنم آدم شوخی (خودت کثیفی ) باشم اما بعضی وقتا با بعضی افراد شوخی میکنم یه منفی بهم میدن خوب میفهمم از شوخی یا شوخی من خیلی خوش نیومده یا نمیاد پس نمیشه با همه شوخی کرد! جنبه و نوع شوحی کی میشه با هر کسی کرد اگر معلوم میشد خوب خیلی بهتر بود بنده الان دست و پام بستس در این امر خطیر شوخی چون طبع همه ی بچه ها دستم نیومده!به نقل از atefeh.ir :یه سری انجمنا مدیر دارن ولی اصلا مدیراشون فعالیت نمی کنن.
مدیرایی که انتخاب می شن سعی کنید منصف باشن.
اگه انقدر این تاپیکارو باز نکنیم تلقین هم کمتر می شه آخه الان واقعا من انقدر بم تلقین شده همش فکر می کنم الان بیام سایت روی هواست.
از کاربرام می خوام یه ذره باهم بیشتر احساس راحتی و دوستی بکنن خب یه ذره باهم شوخی کنید مگه چی می شه؟
هرکه با شوخیا یا نوع نوشتار من مشکل داره یا توصیه ای چیزی بهم پ.خ بده مرسی :)