• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

فروم سمپادیا و چگونگی پیش‌رفت

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع trustme
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : فروم سمپادیا و چگونگی پیش‌رفت

به نقل از مـ‌‍‌‌همّد بذرکار :
همکلاسی... اینکه یه مسابقه ی عکاسی باشه و من رای نیارم دلیل نمی شه با کسی مشکل پیدا کنم... چندبار هم بهت گفتم، خودت هم می دونی، عکس هات چجوری بود و چجوری رفقا اومدن رای دادن... کاری به چیز دیگه ای هم ندارم.
شما در مورد آپ تو امروز توضیح بده :دی

ببین ! خوب , اگه اینطوریه خوب شاید عکس من آشغال باشه ! ولی این روند تغییر رای برام مهم نیست !
خودتم می دونی آقا / خانم X چه خر تو کلامی انجام داد!
ولی جدا برام مهم نیست ! من جدا پست دادم عکس !

من تازه عضو اینجا شدم و نمی تونم مشکلات رو به خوبی حس کنم.
اما در مورد جو غیرعلمی که ( تعداد کمی از ) کاربرا ازش گله داشتن باید بگم
این مساله همه جا هست
مساله ی اول اینه که کاربرا چه دیدگاهی نسبت به اینجا دارن
اگر اینجا براشون تفریحگاه باشه مسلما فقط در بحث های غیر علمی که نیاز به تفکر یا جمع آوری اطلاعات نداره شرکت می کنن. حتی اگر بتونن با صرف زمانی در بحث های علمی هم نقش داشته باشن بنا به تعریف اینجا در ذهنشون اینکارو نمی کنن.
( و این دسته بندی تفکر ادامه دارد... )
من هنوز نمی دونم مدیران انجمن ها چه میزان فعالند
اما یک پیشنهاد دارم که برای یک کلوب جواب داد
برای بحث هایی که محوریت علمی یا تخصصی دارن
باز کننده ی هر بحث مسئولیت سازماندهی نظرات بحث خودش رو داشته باشه. به این ترتیب که هم بتونه پاسخ ها رو از نظر میزان مرتبط بودن با بحث کنترل کنه و هم اینکه نظرات رو پس از مدت های کوتاه و متوالی به صورت جمع بندی شده و خلاصه وار ارائه بده که هم مزیت نتیجه گیری داره هم اینکه عضو جدیدی که وارد بحث می شه بتونه از وسط بحث هم با خوندن خلاصه ی نظرات شرکت کنه ( کاری که من الان نمی تونم بکنم )
و دیگه اینکه باز کننده ی هر بحث یه حس مسئولیت نسبت به فعال بودن بحث خودش پیدا می کنه و می تونه با طرح سوالات متفاوت نسبت به عنوان بحث تحرک لازم رو ایجاد کنه.
البته چنین شخصی به صورت رسمی سمت مدیر نمی گیره صرفا می شه که نامش در عنوان بحث به عنوان مدیربحث قید بشه.
البته گویا اینجا یک مسئول انجمن برای کلیه ی بحث های انجمن زیر ربط انتخاب می شه که مسلما نمی تونه چنین نقش فعالی رو در تمامی مباحث داشته باشه.
مدیران سایت هم بنا به چیزی که من تا الان دیدم حضور پررنگی دارن.
درجایی مثل اینجا که تعداد کاربرانش خیلی زیاده، اگر مدیر بتونه نظارت و کنترل خوبی داشته باشه هم کفایت می کنه دیگه چه برسه که ایجاد بحث می کنن و در بحث ها هم شرکت دارن که البته بچه ها خیلی دوست دارن.

به نقل از S H I V A :
هم اینکه نظرات رو پس از مدت های کوتاه و متوالی به صورت جمع بندی شده و خلاصه وار ارائه بده که هم مزیت نتیجه گیری داره هم اینکه عضو جدیدی که وارد بحث می شه بتونه از وسط بحث هم با خوندن خلاصه ی نظرات شرکت کنه ( کاری که من الان نمی تونم بکنم )
خیلی نظر خوبیه به نظرم! این مشکل خیلی ها هست فکر میکنم مخصوصاً تاپیک هایی که تعداد صفحاتش به بیش از 2-3 صفحه برسه که دیگه هیچی!

نمي دونم چرا نمي تونم فكر كنم :( :( :( :( :(
مثلا قرار بود واسه بهتر شدن اينجا كمك كنم :(

حالا بیاین یا علی بگین ببینیم چه قدمی از قدم برداشته می شه... چند نفر یا علی گفتن !؟

به نقل از مـ‌‍‌‌همّد بذرکار :
حالا بیاین یا علی بگین ببینیم چه قدمی از قدم برداشته می شه... چند نفر یا علی گفتن !؟
من ف مي كردم هر كس اعلام امادگي كنه كمكمون مي كنه اما ظاهرا اشتباه مي كردم و اين كه خودم راستش به يه مشكل بد خوردم كه توان فكرو ازم گرفته اما همين روزا حل مي شه و ميام همين جا خودم از همه عذر مي خوام

به نقل از نــيما :
مشكلي پيش نمياد اگر همه هم مدير باشن

علاوه بر توضیحات محسن علیایی باید بگم
به طور کل این فرهنگ باید از ذهن بچه ها پاک بشه که هر کس فعاله حتما باید یک سمت بگیره. یا اینکه فعالیت کنه که حتما سمت بگیره.
به نظرم برای خلا این احساس مسئولیت ها هم پیشنهاد مدیر بحث جواب می ده.

پس با این وضعیت باید تغییر تم سایت و مدیریت رو منتفی دونست

(من پیشنهاد قبل رو هنوزم دارم
یعنی قدرت اصلاح توی تاپیک ایجاد شده توسط هر فرد با ذکر دلیل اصلاح !
میتونید آزمایشی 1 هقته تست کنید)

اگه نه بگید تا اصلاحیه بدیم برای فرهنگ فروم نه ساختار !

منظورم تغییر تم مدیریتی فرومه عزیزم :دی

از این که توی باغ نیستم شرمندم...اما برام مهمه بدونم اینجا سر چه چیزی با هم دعوا یا درگیری دارید؟؟؟
اما حرف خودم اینه که احساس می کنم یه خورده بحث ها پراکنده است با اینکه زیاد اینجا نبوده ام.

Back
بالا