فروم سمپادیا و چگونگی پیش‌رفت

saboteur

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی
شهر
کاشان
سال فارغ التحصیلی
1387
دانشگاه
کاشان
رشته دانشگاه
مهندسی کامپیوتر / نرم افزار
پاسخ : فروم سمپادیا و چگونگی پیش‌رفت

به نقل از datis68 :
از این که توی باغ نیستم شرمندم...اما برام مهمه بدونم اینجا سر چه چیزی با هم دعوا یا درگیری دارید؟؟؟
اما حرف خودم اینه که احساس می کنم یه خورده بحث ها پراکنده است با اینکه زیاد اینجا نبوده ام.
الان دیگه مدتیست دعوایی نیست توی فروم تا اینجا که من میبینم :) آرامشی نسبی هستش! شمام نمخواد بدونی خوب نیست :D خواستی بدونی پیام خصوصی به مدیرانی کسی بده ولی نده خوب نی :D

fzgm

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان 1 تهران
شهر
تهران
مدال المپیاد
ریاضی،کامپیوتر(کوتاه)،ادبیات،شیمی(تنوع؟!)
دانشگاه
دانشگاه تهران
رشته دانشگاه
علوم مهندسی
پاسخ : فروم سمپادیا و چگونگی پیش‌رفت

من واقعا همت ندارم 4 صفحه رو بشینم بخونم!صفحه اول رو خوندم فقط!اگه تکراری بود دیگه ببخشید!
شاید اگه یه سیستمی بشه مثل شرکت های هرمی(بدون زیان!)بهتر باشه!برای هر چند تا زیر انجمن یه مدیر و و برای هر چندتا از اینا یه مدیر مهم تر!تا آخرش برسه به مدریران اصلی!اینجوری شکایات و مسائل شاید در ابعاد کوچکتری حل شه و هر روز یه نفر نیاد یه تاپیک انتقادی کلی یا جزئی بزنه!
من فکر میکنم سایت علمی بشه بهتره!مثلا ما قراره سمپادیان و نخبه های این مملکت باشیم!وقتی که گاهی میبینم که بعضی از تاپیک ها مثل این فروم های عمومی شدن شک میکنم که سایت رو درست اومدم یا نه!
چیزایی که تو فروم های عادی مطرح میشه تو خیلی جاها هست!اگه قرار باشه ما سطح خودمون رو نه به تاپیک های سطح بالای اونا که گاهی به مزخرف ترین تاپیک هاشون ارتقا بدیم،ببخشیدا ولی اسم سایت باید عوض شه!اشتباه گرفتیم!خودمون رو اشتباه گرفتیم!
علمی هم نه مثل اینکه بیایم مقاله های آنچنانی بزنیم و بشه سایت دانشجویان دکترا!!!نه!ایده های جدید رو که با هم اشتراک بزاریم و به هم چیزای جدید یاد بدیم!
و در ضمن ،در وبلاگ سمپادیا پستی هست از آقای مطهری به اسم قانون ،قانون است!من با نتیجه گیری اون کاملا موافقم و در همون راستا از نظرم باید قوانین انجمن ویرایش شه و بهشون عمل بشه و رو اجراشون تاکید صورت بگیره!
همین دیگه!:D

بالا