nima_nv
کاربر فوقفعال

- نام مرکز سمپاد
- دبیرستان شهید هاشمی نژاد 1
- شهر
- مشهد
- مدال المپیاد
- کلاس های المپیاد زیست رو میرم شاید فرجی شد ....
پاسخ : شباهت و تفاوت بین سمپادیا و سمپاد سیتی
من خودم 3 ماهه که کلا عضو شدم اما واقعا از جو اینجا خوشم میاد
(تازه خیلی از قدیمیا هستن که میگن الان تازه خیلی بد شده ! )
اینجا تقریبا هیچ مشکل ه اساسی ای نداره !
فقط 1 چیز :
مدیران و مسئولین سایت چون فک میکنم اینجوری میشه تو سمپادیا حرف زد ،دارم اینجوری میگم و گرنه نیما عددی نیست :) :
اینجا 1 مشکل داره به نظر من و اینه که :
گاهی اوقات بعضی از کاره های سایت جو گیر میشن ! و 1 حرفایی میزنن که اینگار نماینده کنگره آمریکا هستن !
همش سعی دارن از مشکلات عدیده ای که در سایت هست رو حل کنن ! (در صورتی که سایت مشکلی نداره !!! )
همش ارزش ه 1 سری از انجمن هارو به صرف ه fun بودن میارن پایین...
---------------------------------------------------------------------------------
به شما هم باید بگم با این که یکی از دوست های ه خوب من تو سیتی مدیر ه،اما من تا حالا 1 بار هم پامو نذاشتم اون تو !
سمپادیا واقعا بهتره !
من خودم 3 ماهه که کلا عضو شدم اما واقعا از جو اینجا خوشم میاد

(تازه خیلی از قدیمیا هستن که میگن الان تازه خیلی بد شده ! )
اینجا تقریبا هیچ مشکل ه اساسی ای نداره !
فقط 1 چیز :
مدیران و مسئولین سایت چون فک میکنم اینجوری میشه تو سمپادیا حرف زد ،دارم اینجوری میگم و گرنه نیما عددی نیست :) :
اینجا 1 مشکل داره به نظر من و اینه که :
گاهی اوقات بعضی از کاره های سایت جو گیر میشن ! و 1 حرفایی میزنن که اینگار نماینده کنگره آمریکا هستن !
همش سعی دارن از مشکلات عدیده ای که در سایت هست رو حل کنن ! (در صورتی که سایت مشکلی نداره !!! )
همش ارزش ه 1 سری از انجمن هارو به صرف ه fun بودن میارن پایین...
---------------------------------------------------------------------------------
به شما هم باید بگم با این که یکی از دوست های ه خوب من تو سیتی مدیر ه،اما من تا حالا 1 بار هم پامو نذاشتم اون تو !
سمپادیا واقعا بهتره !

تا حالا پیغام خصوصی هیچ کس رو نخوندیم، مگه اینکه ازش شکایت بشه و گزارش کنن. سیستم سایت هم می دونین که اس.ام.اف هست و این امکان رو نداره؛ ولی راه برای خوندن زیاده و ما تاحالا استفاده نکردیم 

) ولي كلا هرچي از مديرا بگي و انتقاد كني مشكلي نداره جالبتر اينكه تاپيكاي انتقادي اينجا پاك نميشن حتي بعد از قفل شدن . ميتوني صفحه هاي آخر اين انجمنو بخوني ، كل تاريخ انتقادي و پرچالش سمپاديا مياد جلو چشت
بعدشم رسما گفتم غلط كردم تا ولم كردن