- شروع کننده موضوع
saeedcd71
کاربر فعال
- نام مرکز سمپاد
- میرزاکوچک خان رشت
- شهر
- رشت
- مدال المپیاد
- یک مدت المپیاد شیمی می خوندم
- دانشگاه
- گیلان
- رشته دانشگاه
- شیمی کاربردی
با سلام خدمت دوستان عزیز من به تازگی به جمع اعضای این سایت پیوستم ولی تا قبل از این فعالیت نسبتا" خوبی در سمپاد سیتی داشتم ولی با دیدن مسائلی قصد بیان آنها و افشاگری در اونجا داشتم که ادمین اونجا علی ابراهیم پور اصلا" خوشش نیامد و زد من و دوستم را بن کرد برای همین من می خواهم اینجا این سوالات را بپرسم که آیا اینجا هم چنین کاری می شه یا نه (فقط مدیران ارجمند با دلیل و منطق توضیح بدن چون بنده کسی نیستم که بشه به این راحتی خرش کرد علی هم فکر کرد می شه که به این بلا دچار شد و در ضمن بگم من در اونجا نقش کمی هم نداشتم ها)
1- مهم ترین موضوع خواندن پ.خ ها توسط ادمین بود می خوام بدونم اینجا هم همین طور ه البته علی می گفت نه ولی بعدا" این قدر با کلمات بازی کرد خودش هم قاطی کرد و لو داد قضیه رو
2-طرح و ایده این سایت مال کسی دیگر نبوده و مدیران ادعا کنند که این طرح مال ما هست چون در سمپاد سیتی طرح و ایده مال دو نفر دیگه بود که علی اصرار داشت بگه مال خودش هست
3-در اینجا قوانین دیکتاتوری حاکم نیست که تا هر کی بیاد انتقاد رونگرانه کنه پستش را پاک کنند؟؟ اونجا می شد
4-اگر کسی از تیم مدیریت به دلیل مخالفت با اعضا مدیریتی از تیم جدا بشه نمی گید به خاطر کار شخصی رفته نظیر حرکتی که علی سر حیدری در آورد
5-و... .
از کاربرا هم می خوام که نظر بدهند تا همه چیز واضح تر باشه
1- مهم ترین موضوع خواندن پ.خ ها توسط ادمین بود می خوام بدونم اینجا هم همین طور ه البته علی می گفت نه ولی بعدا" این قدر با کلمات بازی کرد خودش هم قاطی کرد و لو داد قضیه رو
2-طرح و ایده این سایت مال کسی دیگر نبوده و مدیران ادعا کنند که این طرح مال ما هست چون در سمپاد سیتی طرح و ایده مال دو نفر دیگه بود که علی اصرار داشت بگه مال خودش هست
3-در اینجا قوانین دیکتاتوری حاکم نیست که تا هر کی بیاد انتقاد رونگرانه کنه پستش را پاک کنند؟؟ اونجا می شد
4-اگر کسی از تیم مدیریت به دلیل مخالفت با اعضا مدیریتی از تیم جدا بشه نمی گید به خاطر کار شخصی رفته نظیر حرکتی که علی سر حیدری در آورد
5-و... .
از کاربرا هم می خوام که نظر بدهند تا همه چیز واضح تر باشه