شباهت و تفاوت بین سمپادیا و سمپاد سیتی

MoC

کاربر فعال
نام مرکز سمپاد
شهيد بهشتي
شهر
بوشهر
پاسخ : شباهت و تفاوت بین سمپادیا و سمپاد سیتی

واقعا اون آقايي كه اين تاپيك رو زدن من ازش تشكر ويژه مي كنم.حرفايي كه زدي دقيقا بعضي از مشكلات ما بود تووي كافه سمپاد.من صفحه آراي دو شماره نشريه كافه بودم،جوابه زحماتي كه كشيدم مدير سايت و يه سري افرادي كه كوركورانه قضاوت مي كردن رو دادن.
تووي كافه فقط حرف حرفه مديراس،هيچ گونه آزادي نداره،تا زماني هم كه بهت نياز دارن بهت احترام مي زارن،ولي به محضي كه انتقاد كني ميشي دشمن.ما توو كافه به نحوه ي رفتارا اعتراض كرديم،منظورم دقيقا رفتار مديراس و بهش عمل نشد،و اينكه نظر شخصي من بوده كه ديگه توو اون سايت نباشم و سمپاديا بيام.
از بعد از رفتمون از كافه سمپاد هر گونه تو هيني شنيديم هر حرفي رو تحمل كرديم بخاطر اينكه اومديم سمپاديا.
خيلي از چيزا رو اينجا نمي خوام بگم كه آبرو ريزي شه فقط در همين حد كه من حرفايي كه مدير سايت توو چت به شواليه و من گفت گذاشتم توو سايت كافه سمپاد تا بقيه ببينن چه رفتار و چه توهين هايي شده و بخاطر همين بن شدم.
اينكه بخاطر يه سايت از خيلي چيزا بزني و انژري و وقتتو بزاري و بعد اين حرفا پشته سرت باشه خيلي آدم رو عذاب ميده.
واقعا فضايي كه من توو سمپاديا ديدم قابل مقايسه با اونجا نيس.
و براي اينكه بيشتر متوجه شين مي تونين به اين لينك برين و حرفاي دوستاني كه يه زماني ادعاي رفاقشون ميشد رو بخونين كه راجع به سمپاديا و ما چي حرفايي زدن.
واقعا براي خودم و همه اون كسايي كه اونجا زحمت كشيدن متاسفم.

http://cafesampad.ir/forum/thread-937-post-24427.html#pid24427

shovaliye3

کاربر نیمه‌فعال
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی
شهر
بوشهر
دانشگاه
خلیج فارس
رشته دانشگاه
مهندسی دریا

بله .همون طور که مصی گفت ما هم همین مشکلات رو تو کافه سمپاد داشتیم + خیلی مشکلای دیگه

که اصلا اون سایته ارزششو نداره که بخوام الان اون مشکلات رو بنویسم,الان دیگه خوشبختانه تو سمپادیا عضو شدیم

MoC

کاربر فعال
نام مرکز سمپاد
شهيد بهشتي
شهر
بوشهر

يه چيزي هم حيفه نگم،اين لينك پستيه كه من و شايان(شواليه) توو يكي از تاپيكايه سمپاديا گذاشتيم.

http://www.sampadia.com/forum/index.php/topic,26614.20.html

اين لينك رو توو كافه گذاشتن و ما به خاطر همين دوتا پست ( كه من نمي دونم كجاش ايراد داره)،الان فقط چند روزه كه توو خود سايت و توو مدرسه و توو چت داريم حرفايي زشتي رو تحمل مي كنيم.راحت بگم داريم فحش مي خوريم :D

(دوستان درسته اين تاپيك راجع به سيتيه ولي ارتباط موضوعي داره)

andia

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
رشته دانشگاه
برق

تفاوت:بچه هاي سيتي معتقد ترن-با احساس ترن-ادمو سركار نميذارن-با مرام ترن-در سمپاديا بيشتر همه متولد1374 هستند وبچه تر​
شباهت:همه تيزهوش!-ناراضي از.... :-"-جو گير
دوستان لطفا جنبه داشته باشين حوصله بحث ندارم(نگين توهين كردي و ...)خودتون پرسيدين​

• لایک
امتیازات: Atieh

dr.eniac

لنگر انداخته
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی نیشابور
دانشگاه
علوم‌پزشکی مازندران
رشته دانشگاه
دندان‌پزشکی

به نقل از مـ‌‍‌‌همّد بذرکار :
اشتباه ميكني ممد جون
شمام می تونی اشتباه کنی خب!
همون موقع که این نوشته شد، توضیح داده شد که ممکنه هیچ وقت مدیرا خلاف قوانین عمل نکنن، ولی این قانون باشه! وقتی این قانون باشه ما همیشه به قانون عمل می کنیم، حتی وقتی که به قانون عمل نکنیم، :))
این موضوع هم برای این بود که گاهی برای کارهای مدیریتی، پست کوتاه، متوالی یا یه سری چیزای اینجوری پیش میومد! [-(
چرا ميزني ممد جون من فقط اشاره كردم :D
ميدونم كه مديرا هركاري بكنن عمل به قوانينه براي همينه كه هيچوقت تخلف ندارن :D
كلا وقتي گفت قوانين براي همست و همه ملزم به اجراي اون هستن اون مثالو اوردم كه بدونه اينجوري نيست ولي ظاهرا هست :D

به نقل از andia :
تفاوت:بچه هاي سيتي معتقد ترن-با احساس ترن-ادمو سركار نميذارن-با مرام ترن-در سمپاديا بيشتر همه متولد1374 هستند وبچه تر​
دوستان لطفا جنبه داشته باشين حوصله بحث ندارم(نگين توهين كردي و ...)خودتون پرسيدين​
به چي معتقد ترن ؟؟
به اينكه حاضر به تفكر نيستن ؟؟
همون تاپيكي كه مردسالاري قرآنو بررسي ميكرد ببين اينجا چجوري دنبال شد و توي سيتي چطور......
آخه ما ميايم اينجا يه چيزي بهمون اضافه بشه نه اينكه يه دعا بزاريم همه بيايم بگيم به به چه قشنگه
يا صدتا تاپيك كه براي روح فلاني و فلاني (از حضرت محمد تا حضرت كورش ) صلوات بفرستين !!!!!!!
همين الانم كه بري توي سيتي و ليست ارسالاي آخرو ببيني خندت ميگيره ، با اينجا مقايسه كن !!!!!!
مديريتشون كه فرقش زمين تا دورترين نقطه ازشه (نميدونم اسم اون نقطه چيه :-" )
اونجا يه مدير داره ، همون يه مدير همه پستارو انتخاب ميكنه ، هركي مخالف عقيدش باشه كنار گذاشته ميشه ، هركس ولايتمدار سايت باشه مدال ميگيره و ...
سيتي يعني خشكي
يعني نميتوني توش دوتا سؤال اعتقادي يا انتقادي بپرسي
تا اين كارو بكني صد نفر ميريزن سرت ميگن كافر و خدانشناس

رابطه بين كاربرا رو ببين
قبلا هم گفتم اونجا بعد از ماه ها كنار هم زندگي كردن توي يه شهر هنوز به هم تو نميگن ، هنوز همو به اسم كوچيك صدا نميكنن اصلا انگار نه انگار اينا همو ميشناسن
ظاهرا هفت پشت قريبن
اينجارو ببين
چقدر كاربرا با هم و مديرا راحتن ........

واقعا فكر ميكنم مقايسه اينجا و سيتي و يا هر سايت ديگه اشتباهه محضه
به قول فرشيد مثل مقايسه گوشي تلويزيوندار چيني ميمونه با آيفون 4 :D

بچه هاي اينجا هم توي سيتي هستن
ولي اكثرا تفريحي ميرن
و ميرن تو تاپيكايي كه ميگه رنگ شرت نفر بالاييت چه رنگيه شركت ميكنن....
هركسي كه توي سيتيه فكر ميكنه داناي مطلقه و بقيه هيچن
خصوصا دبيرا
دبيرايي كه يه زماني همينجا بودن و چون سطحشون از بچه هاي سمپاديا پايينتر بود رفتن
بايد قبول كرد كه سيتي يا هر سايت سمپاي ديگه تا ناف سمپاديا بيشتر نمياد

nmejris@zan

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
شهيد هاشمي نژاد 1 مشهد
شهر
مشهد
سال فارغ التحصیلی
1391
دانشگاه
فردوسی مشهد
رشته دانشگاه
مهندسی مکانیک

به نقل از andia :
یه سوال میشه جدی بپرسم ؟!؟!؟
واقعا به نظر شما کاربران اینجا بچه تر هستن و سن هاشون کمتره ؟!؟!
جالبه ! ما اینجا فارغ التحصیل هم داریم ! در حالی که یکی از مدیران خود سیتی که از دوستان من هم هست میگفت جو سیتی به خاطر اینکه اکثر بچه هاش از راهنمایی هستن نسبت به سمپادیا بچه گانه تر هست به نوعی !!!
در ضمن خیلی از بحث ها توی سیتی برای رده های سنی پایین تر هست و اگر آدم چند بار آخرین ارسال ها رو دیده باشه هم میتونه این موضوع رو حس کنه !
البته ! اینکه رده ی سنی کجا بالاتره و کجا پایین تره مزیت یا عیبی نیست به طور کلی ! اما نمیدونم واقعا این مقایسه ی شما بر چه معیاری بوده !
بعضی چیز ها رو فکر میکنم دیگه با یه بررسی مختصر آدم میتونه بفهمه ! الکی تفسیر و توضیح نکنید خواهشا دوستان ! هر سایتی در هر صورت یه سری مزایا و معایبی داره ! اما لطفا وقتی مقایسه میکنین اول یک بررسی مختصر تو هر دو جا داشته باشین و بعد این کار رو انجام بدین ! ممنون

admin

کاربر فوق‌حرفه‌ای
عضو کادر مدیریت
مدیر کل
نام مرکز سمپاد
علامه حلی
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
89

خوندن این تاپیک برای من واقعا امیدوار کننده بود :)

shovaliye3

کاربر نیمه‌فعال
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی
شهر
بوشهر
دانشگاه
خلیج فارس
رشته دانشگاه
مهندسی دریا

خب آقای مدیریت :D سایتت خوبه دیگه.نه . خوب نیست . تقریبا عالیه :-[

کاشکی زودتر اینجا عضو میشدم.

• لایک
امتیازات: N.M

3ggerman

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
فرزانگان امین
شهر
اصفهان
مدال المپیاد
المپیاد ریاضی
دانشگاه
دانشگاه تهران
رشته دانشگاه
علوم کامپیوتر

عادت ندارم مقایسه کنم!راست وحسینیش بیشتر از 10 ساعت سیتی نبودم پس نظری ندارم!
ولی من تو سایتایی که عضو میشم خونه پرش یه ماه دووم میارم! مهم ترین عامل جوه/عادت به تعریف کردن ندارم ولی جو اینجارو هیچ جا ندیدم! کلا همه چیو تجربه میکنی دیگه / خیلیا کودتا میزنن که این چه وضعشه ولی دو روز بعد میبینی مدافع درجه یک سایت میشن فرضا!!/ اتحاد! / دو نفر با هم سر یه بحث دعواشون میشه تو یه تاپیک میرن توی تاپیک دیگه نظر همو تایید میکنن.طبق تجربه همون 10 ساعت تو سیتی این تیکه یه نمه میلنگید!
آها کسی هم تهدید نمیشه بره جایی عضو شه! :-" کلا!

خوندن امضای مدیریت برای من واقعا نا امید کننده بود.

farshidGCD

لنگر انداخته
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی
شهر
-
سال فارغ التحصیلی
91
دانشگاه
MMU
رشته دانشگاه
IBM - ID

سمپاديا يك تفاوت گنده با بقيه سايت ها داره كه اكثر وبمسترها به محض اينكه تعداد يوزراشون زياد شد نديد بديد بازي در ميارن و سايت رو زير تبليغات گوناگون غرق ميكنن، سيتي رو ديدين اطراف صفحشو پر تبليغاي فلان و بهمان كرده بود؟ ولي سمپاديا در كل عمرش تبليغي نگرفته و محكمه

andia

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
رشته دانشگاه
برق

نظرم عوض شد بچه هاي سمپاديا خيلي گلن >:D< *-:دوسشون دارم

alemzadeh

لنگر انداخته
نام مرکز سمپاد
هاشمی نژاد ۱
شهر
مشهد - تبریز
دانشگاه
دانشگاه هنر تبریز
رشته دانشگاه
طراحی صنعتی

به نقل از GCD :
سمپاديا يك تفاوت گنده با بقيه سايت ها داره كه اكثر وبمسترها به محض اينكه تعداد يوزراشون زياد شد نديد بديد بازي در ميارن و سايت رو زير تبليغات گوناگون غرق ميكنن، سيتي رو ديدين اطراف صفحشو پر تبليغاي فلان و بهمان كرده بود؟ ولي سمپاديا در كل عمرش تبليغي نگرفته و محكمه
کاملا باهات موافقم
اگه قرار باشه سمپادیا هم تبلیغ بذاره من خودم به شخصه دیگه نمیام اینجا
چون دوست ندارم سایتی که اینجوری باهاش زندگی کردم با تبلیغات به گند کشیده یشه
شرمنده رک می گم :D

• شروع کننده موضوع

saeedcd71

کاربر فعال
نام مرکز سمپاد
میرزاکوچک خان رشت
شهر
رشت
مدال المپیاد