arez0u کاربر فوقفعال ارسالها 142 امتیاز 693 نام مرکز سمپاد فرزانگان شهر شاهرود 2014/6/10 #241 پاسخ : شایعه بسازیم خب نه دیگه خداییش خیلی ضایست که شایعست چون نمیشه که فقط پسرا مریض شن نه ولی ایده باحالیه
پاسخ : شایعه بسازیم خب نه دیگه خداییش خیلی ضایست که شایعست چون نمیشه که فقط پسرا مریض شن نه ولی ایده باحالیه
Ehem_Ehem Saleh فارغالتحصیل ارسالها 1,864 امتیاز 10,533 نام مرکز سمپاد شهیدبهشتی شهر زنجان سال فارغ التحصیلی 1393 دانشگاه دانشگاه تهران تلگرام اینستاگرام 2014/7/17 #242 پاسخ : شایعه بسازیم حیف این تاپیک ... A Computational Model of Rumor Dissemination
Suspected Girl کاربر فوقحرفهای ارسالها 986 امتیاز 6,216 نام مرکز سمپاد فرزانگان2 شهر قم سال فارغ التحصیلی 1397 دانشگاه تهران رشته دانشگاه علومتربیتی تلگرام 2014/9/19 #243 پاسخ : شایعه بسازیم به نقل از (Arezou) : خب نه دیگه خداییش خیلی ضایست که شایعست چون نمیشه که فقط پسرا مریض شن نه ولی ایده باحالیه کلیک کنید تا باز شود... چرا نشه؟ اتفاقا یه بیماری هست .. حالا اسمشو یادم نیست.. ولی فقط مذکرا میگیرن... بعد مثن اگه یکی بگیره ارثی میشه پسرای خانواده مبتلا میشن من چند تا شایعه ب ذهنم رسیده بود ولی الان دیدم تکراریه ترجیح میدم تو پخشش کمک کنم
پاسخ : شایعه بسازیم به نقل از (Arezou) : خب نه دیگه خداییش خیلی ضایست که شایعست چون نمیشه که فقط پسرا مریض شن نه ولی ایده باحالیه کلیک کنید تا باز شود... چرا نشه؟ اتفاقا یه بیماری هست .. حالا اسمشو یادم نیست.. ولی فقط مذکرا میگیرن... بعد مثن اگه یکی بگیره ارثی میشه پسرای خانواده مبتلا میشن من چند تا شایعه ب ذهنم رسیده بود ولی الان دیدم تکراریه ترجیح میدم تو پخشش کمک کنم
زﮩرا کاربر فوقحرفهای فارغالتحصیل ارسالها 706 امتیاز 8,252 نام مرکز سمپاد فرزانگان ۱ شهر کِرمان سال فارغ التحصیلی 95 دانشگاه کرمان رشته دانشگاه پزشکی 2015/3/18 #244 پاسخ : شایعه بسازیم اینم حاصل تلاش یه هفته ای ما
Katerina کاربر جدید ارسالها 0 امتیاز 53 نام مرکز سمپاد فرزانگان 1 بوشهر شهر بوشهر 2017/8/21 #245 نظر دارم نظر دارم بیاین شایعه کنیم خطر مرگ یه دفعه ای درسیگار مدرن و بهمن و... تا خالا چند نفر را کشته شاید نفر بعدی شما باشید و از این جور حرفا یه چیزی که هر کی بشنوه نکشه اینجوری ثواب هم کردیم (صرفا خواستم تاپیک بیاد بالا ولی اینم باحاله)
نظر دارم نظر دارم بیاین شایعه کنیم خطر مرگ یه دفعه ای درسیگار مدرن و بهمن و... تا خالا چند نفر را کشته شاید نفر بعدی شما باشید و از این جور حرفا یه چیزی که هر کی بشنوه نکشه اینجوری ثواب هم کردیم (صرفا خواستم تاپیک بیاد بالا ولی اینم باحاله)
wdr کاربر حرفهای ارسالها 426 امتیاز 1,828 نام مرکز سمپاد hElLi شهر tEh سال فارغ التحصیلی 86 2019/4/1 #246 یاهو مسنجر! میدونید که قراره دوباره راه بیفنه هرچی تلگرام و واتساپ و اینستا و اسکایپ و .... است جمع کنه؟
یاهو مسنجر! میدونید که قراره دوباره راه بیفنه هرچی تلگرام و واتساپ و اینستا و اسکایپ و .... است جمع کنه؟
MmmSampadi کاربر فوقحرفهای ارسالها 630 امتیاز 2,283 نام مرکز سمپاد شهید بهشتی شهر سنندج سال فارغ التحصیلی 1405 2020/9/21 #247 مایکل جکسون نمرده و با یک اجرای عظیم برمیگردد