ariadne کاربر فوقحرفهای ارسالها 1,059 امتیاز 5,013 نام مرکز سمپاد فرزانگان چهار شهر تهـــــران . 2012/6/23 #161 پاسخ : شایعه بسازیم دوستان ؛ عملیات پخشش رو شروع کنیم؟
ArtmisSoR کاربر حرفهای ارسالها 292 امتیاز 3,448 نام مرکز سمپاد فرزانگانامین شهر Isf دانشگاه پلیپیکنیک رشته دانشگاه علوم کامپیوتر 2012/6/23 #162 پاسخ : شایعه بسازیم من پای پخشه اونی که خودم پیشنهاد دادم هستم فقت اگه می خواین نظرسنجی بذاریم و موقع مناسب پخش کنیم..
پاسخ : شایعه بسازیم من پای پخشه اونی که خودم پیشنهاد دادم هستم فقت اگه می خواین نظرسنجی بذاریم و موقع مناسب پخش کنیم..
ariadne کاربر فوقحرفهای ارسالها 1,059 امتیاز 5,013 نام مرکز سمپاد فرزانگان چهار شهر تهـــــران . 2012/6/24 #163 پاسخ : شایعه بسازیم نه اینکه ده تا شایعه٬ همزمان پخش کنیم. یک شایعه رو ک از همه بهتره انتخاب کنیم و پخش کنیم. _> یک پیشنهاد بود فقط . <_
پاسخ : شایعه بسازیم نه اینکه ده تا شایعه٬ همزمان پخش کنیم. یک شایعه رو ک از همه بهتره انتخاب کنیم و پخش کنیم. _> یک پیشنهاد بود فقط . <_
amir abbasi کاربر فوقحرفهای ارسالها 894 امتیاز 4,127 نام مرکز سمپاد دبیرستانِـــ CNIHS یا همون CIHS سابق شهر مـــشـ CO سال فارغ التحصیلی 1393 دانشگاه UWO 2012/6/26 #164 پاسخ : شایعه بسازیم از اتاق فرمان اشاره میکنن مث این که قرار سمپادیا فیلتر شه...؟؟؟!!! :-ss
zahra:) کاربر حرفهای فارغالتحصیل ارسالها 545 امتیاز 5,223 نام مرکز سمپاد فرزانگان شهر نجفآباد سال فارغ التحصیلی 1394 دانشگاه الزهرا/رویان رشته دانشگاه بیوتکنولوژی/ژنتیک مولکولی 2012/7/1 #165 پاسخ : شایعه بسازیم خوب یکی بیاد یه نظر سنجی باز کنه ببینیم کدوم شایعه رو تو چه تاریخی پخش کنیم؟
شقایق س. کاربر فوقحرفهای فارغالتحصیل ارسالها 1,112 امتیاز 5,956 نام مرکز سمپاد فرزانگان - فرزانگان ناحیه یک شهر زابل - کرمان سال فارغ التحصیلی 96 دانشگاه فردوسي مشهد رشته دانشگاه مترجمي زبان فرانسه 2012/7/1 #166 پاسخ : شایعه بسازیم دوستان عزیز...خواهر برادرای گرامی! :) باید مشخص کنیم یه شایعه ی توپ رو که عین بمب بترکه...نه شایعه ی آبکی... ( میگم شما ها شایعه پیشنهاد کنین...روش تصمیم میگیریم!نظر سنجی چیه باو...
پاسخ : شایعه بسازیم دوستان عزیز...خواهر برادرای گرامی! :) باید مشخص کنیم یه شایعه ی توپ رو که عین بمب بترکه...نه شایعه ی آبکی... ( میگم شما ها شایعه پیشنهاد کنین...روش تصمیم میگیریم!نظر سنجی چیه باو...
zahra:) کاربر حرفهای فارغالتحصیل ارسالها 545 امتیاز 5,223 نام مرکز سمپاد فرزانگان شهر نجفآباد سال فارغ التحصیلی 1394 دانشگاه الزهرا/رویان رشته دانشگاه بیوتکنولوژی/ژنتیک مولکولی 2012/7/1 #167 پاسخ : شایعه بسازیم به نقل از شقایق.س : ) باید مشخص کنیم یه شایعه ی توپ رو که عین بمب بترکه...نه شایعه ی آبکی... ( میگم شما ها شایعه پیشنهاد کنین...روش تصمیم میگیریم!نظر سنجی چیه باو... کلیک کنید تا باز شود... همه بات در مورد شایعه ی توپ موافقن اما یه چیزی الان نهمین صفحه ای که داریم بحث میکنیم بهتره یه نظر سنجی راه بندازیم تا تاپیک به نتیجه برسه
پاسخ : شایعه بسازیم به نقل از شقایق.س : ) باید مشخص کنیم یه شایعه ی توپ رو که عین بمب بترکه...نه شایعه ی آبکی... ( میگم شما ها شایعه پیشنهاد کنین...روش تصمیم میگیریم!نظر سنجی چیه باو... کلیک کنید تا باز شود... همه بات در مورد شایعه ی توپ موافقن اما یه چیزی الان نهمین صفحه ای که داریم بحث میکنیم بهتره یه نظر سنجی راه بندازیم تا تاپیک به نتیجه برسه
pucy cat کاربر فوقحرفهای ارسالها 985 امتیاز 2,347 نام مرکز سمپاد دبیرستان فرزانگان 4 شهر تهــران 2012/7/1 #168 پاسخ : شایعه بسازیم نه صفحست همه دارن پیشنهاد میدن رو همینا نظربدیم دیگه بازم ادامه پیدا کنه
Madmazel Fairy Tale کاربر حرفهای ارسالها 522 امتیاز 1,895 نام مرکز سمپاد فرزانـ/̵͇̿̿/'̿'̿̿̿ ̿ ̿̿ ½ شهر Minsk دانشگاه BSMU رشته دانشگاه پزشکی 2012/7/2 #169 پاسخ : شایعه بسازیم یکی زحمت گزینه های انتخابی رو بکشه ، جمع آوری کنه و بگه ، نظرسنجی میزنم من.
speed کاربر حرفهای ارسالها 524 امتیاز 3,083 نام مرکز سمپاد شهید بهشتی شهر میاندوآب دانشگاه تبریز رشته دانشگاه علوم کامپیوتر 2012/7/5 #170 پاسخ : شایعه بسازیم حالا مشخص نشد چی ؟ به نظر من راجع به مردن افراد مشهور جهان باشه مثلا رونالدو بازیکن فوتبال در اثر خوردن بیش از اندازه مشروب دار فانی را وداع گفت روحش شاد
پاسخ : شایعه بسازیم حالا مشخص نشد چی ؟ به نظر من راجع به مردن افراد مشهور جهان باشه مثلا رونالدو بازیکن فوتبال در اثر خوردن بیش از اندازه مشروب دار فانی را وداع گفت روحش شاد