کنکور 88

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع armita
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
وضعیت
موضوع بسته شده است.
پاسخ : کنکور 88

به مهسا:
نیست خیلی مدیریت فوق العاده ای داریم... که حاضر نیست مدرسه رو قبل از یک مهر شروع کنه... توقع داری تک رقمی ریاضی هم بدیم؟!!!

مدرسه ما که امسال ..... ;D
آخه اینم شد نتیجه
240
800
1200
اینا رو میدونم.میدونم که دیگه سه رقمی نداریم و اینکه شاید 2 3 نفر دیگه زیر 2000 داشته باشیم. ;D
حالا عیبی نداره.سال ما خیلی قویتره.قول میدم یه 10 15 نفری زیر 1000 بشیم.فرزانگانی ها رو هم نمی دونم.ما جبران می کنیم ;D

مازیار جون تو که الان پیشدانشگاهی اونورا چه خبره سال قبلیا چه کردند ؟؟ رتبه ها چجوری بوده؟؟

به نقل از مازيار :
دوستان در حالت كلي يه آمار از مراكزتون بدین به این شرح
1. چند تا زير 100
2. چند تا 3 رقمي
3. چند تا زير 2000

به خصوص بچه های فرزانگان تهران و اژه‌ای اصفهان

من خیلی دقیق نمی دونم! (از زمان اومدن نتایج مدرسه نرفتم!!) ولی این طور که پیداست مدرسه ی ما خیلی خفن کار کرده! 3 تک رقمی کشور که داشتیم و (بر اساس اطلاعات من تا این لحظه!) 4 یا 5 تا دو رقمی! سه رقمی هم که انگار فراوونه!!

به نقل از Unicorn :
به مهسا:
نیست خیلی مدیریت فوق العاده ای داریم... که حاضر نیست مدرسه رو قبل از یک مهر شروع کنه... توقع داری تک رقمی ریاضی هم بدیم؟!!!
:( خدا به دادمون برسه...

رتبه دورقمی:25و50
رتبه سه رقمی:یه عااااااااااااااااالمه!
تجربیهامون هم که مثل همیشه عالی بودن.رتبه 8 منطقه بهترینشون بود.خیلی دورقمی دارن.سه رقمی هم که فراوونه.

مدرسه ما سه تا تک منطقه تجربی که یکیشون تک کشور هم بود رتبه 6 .10 تا از تجربی هازیر 100 منطقه بودن ولی رشته ریاضی فقط یکی 96 داشتیم

من از نتايج حلی این اطلاع رو دارم كه نسبت به دوره‌ی قبل مقدار زیادی پسرفت داشتن و اونقدر خوب نشدن....
بیشترش رو مدرسه باید دقیق اعلام كنه. ولی می دونم 7000 و 13500 و 85000 امسال حلی داشته!!

بچه های مدرسه شما چی کار کردن با کنکور 88؟

رتبه های بچه های مدرسه شما نسبت به سال قبل پیشرفت داشته ؟ اگه پیشرفت داشته به نظر خودتون دلیلش خود بچه ها بودن(جو دانش آموزا)؟یا برنامه ریزی مدیر محترم؟!
المپیادی ها توی کنکور چی کار کردن؟
(بی صبرانه منتظر پاسختون هستم!)

حلی پسرفت داشته.
دلیلش هم معلوم نیست!!!!

امسال مدرسه ما گند زد... از بس همه پیشامون دنبال قر و فر و خوشگذرونی بودن... سر کلاس نمیرفتن میومدن تو حیاط ولگردی!!!

من که نمی دونم( اخه مدرسمون کلا امسال فارغ اتحصیل نداره) ;D

ولی نتایج فرزانگان یک رو اگه بدین خوبه.

ما تو مدرسه خودمون رتبه 11- 256-و یه دونه 1000 و 7تا8 تا زیر 2000 یکی هم2000 داریم البته تو تجربی هامون

منم از یکی از همین کنکوریهای امسال شنیدم که توی ریاضی بالای 3000 در حد 2-3 نفر بوده . تعداد 3 رقمی ها هم به نسبت بالا بوده .
امار دقیق رو هنوز نگفتن البته.

ما مدرسه خودمون رتبه 100 و 200 و 500 و کلا زیر 1000 خیلی داشتیم. :((
از شهید بهشتی رتبه 4 و 36 و 40 و 78و 100و و یه عالمه زیر هزار <:-P

نمي دونم چرا 10 نفر اول رياضي همه از آقايون بودن ...
دقت كردين رتبه هاي تك رقميِ انساني رياضي تجربي ، فقط يه نفر از تهران بوده؟(ليلا از مدرسه ما!)

امسال گویا مدرسه ما خوب بوده همچین یه کمی :دی 5 تا زیر 100 داشتن که بهترینشون 17 بوده - تعداد کثیری زیر 1000 - تعدادی هم بالای هزار گویا! آمار دقیق رو هم ایشاالله بگیرم میدم :) :دی

امروز پوردستمالچی اومد گفت با این دوره‌ای كه از حلی رفت همین رتبه ها هم خیلی خوب بوده !!!!

به نقل از Ya$amin :
دقت كردين رتبه هاي تك رقميِ انساني رياضي تجربي ، فقط يه نفر از تهران بوده؟(ليلا از مدرسه ما!)
بیشتر دقت كنی 5 انسانی هم از تهران و از قضا از حلیه!!

رتبه 5-28-80--300-4000

اینا رو میدونم
ولی امسال هم مثل سال قبل از تابستون شروع کردیم. ;D ;)

پارسال 1 ماله ما بود امسال یکیش12 بقیه رو نمیدونم

وضعیت
موضوع بسته شده است.
Back
بالا