طعم مدفوع

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع farshidGCD
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
وضعیت
موضوع بسته شده است.
پاسخ : طعم مدفوع

خوب اگه دستگاه گوارشت درست کار کرده باشه باید همون دفع شه!
احتمال داره دوباره مقدار خیلی کمیش جذب شه! اما مطمئنم قبل خوردنش شما معده ی خود را بالا آورده اید!

این کار باعث می شه دوباره 40 درصد مواد باقی موندش جذب بشه ! این رو بدونید بدن ما60 درصد مواد غذایی رو بدون هضم دفع می کنه ! و اینکه باکتری های روده ی بزرگ ما سلولز رو تجزیه می کنند ولی دیگه وقت چندانی برای جذب نیست پس دفع می شه !!!!! با دوباره خوری (!) شما این قند ها رو نیز جذب می کنید !

به نقل از AKVAN :
این کار باعث می شه دوباره 40 درصد مواد باقی موندش جذب بشه ! این رو بدونید بدن ما60 درصد مواد غذایی رو بدون هضم دفع می کنه ! و اینکه باکتری های روده ی بزرگ ما سلولز رو تجزیه می کنند ولی دیگه وقت چندانی برای جذب نیست پس دفع می شه !!!!! با دوباره خوری (!) شما این قند ها رو نیز جذب می کنید !
منم فک کنم مواد باقی مونده تا حد نیاز جذب می شن!تو دوباره خوری!
ولی شما یه سری توضیح درمورد کار باکتری روده گفتین!شما می گی باکتری سلولزی رو که تجزیه کرده!دفع می کنه؟ ;D

پ.ن:فرشید خوردی؟ ;D

به نقل از I dont know :
منم فک کنم مواد باقی مونده تا حد نیاز جذب می شن!تو دوباره خوری!
ولی شما یه سری توضیح درمورد کار باکتری روده گفتین!شما می گی باکتری سلولزی رو که تجزیه کرده!دفع می کنه؟ ;D

وقتی که سلولز شکسته می شه دیگه آخرای روده ی بزرگه پس دیگه فرصت چندانی برای جذبش نیست !! پس دفع می شه !!!!

به نقل از AKVAN :
وقتی که سلولز شکسته می شه دیگه آخرای روده ی بزرگه پس دیگه فرصت چندانی برای جذبش نیست !! پس دفع می شه !!!!
:)) ;D
ولی باکتری های کولون سلولز رو جذب می کنن وازش تغذیه می کنن و ویتامینk&B درست می کنه!!!!!!!!!!

شما چرا فک می کنی فرآیندها صد در صده !!!! :-w
من می گن بیشترش بتجزیه می شه و کمتر از یک درصدش ویتامین میشه !!! بقیش گلوکز و مالتوز می مونه و دفع می شه !!!

احتمالا دوباره مقداریش جذب بشه...

بابا فرشید نکن جون مادرت! :-& :-&
از کجاش تست کردی؟

آخه چرا یه آدم باید بیاد مدفوع رو بچشه؟؟؟؟
باز فکر کنم مقدار جذبه دوبارش به مقدار جذبه دفعه قبلیش ربط داشته باشه.

نوشته به صورت ادبی : در سال دوم راهنمایی میخوانید خوردن و اشامیدن چیز های نجس حرام است!!!
نوشته به صورت زبانی: بابا حالمو به هم زدید!!! چیز دیگه ای نیست دربارش حرف بزنید؟ :-& :-& :-& :-&

*M.M* لازم نیس حتما بخوریش که!توی دهن فقط مزشو میچشی بغد میریزی بیرون که دهننت نجس میشه که با اب میشوریش!البته بهتره مسواک بزنی...! ;D

والا من که تاحالا امتحان نکردم و نخواهم کرد :-& اما اگه بخوریمش چیزیش هضم نشه تاثیری نداشته باشه چون همون بار اول موادغذاییش هضم شده...

به نقل از panther :
بابا فرشید نکن جون مادرت! :-& :-&
از کجاش تست کردی؟
من نتستیدم! بکس...

به نقل از sadlove :
*M.M* لازم نیس حتما بخوریش که!توی دهن فقط مزشو میچشی بغد میریزی بیرون که دهننت نجس میشه که با اب میشوریش!البته بهتره مسواک بزنی...! ;D

والا من که تاحالا امتحان نکردم و نخواهم کرد :-& اما اگه بخوریمش چیزیش هضم نشه تاثیری نداشته باشه چون همون بار اول موادغذاییش هضم شده...
نمیری انشاالله!! اگه یک ذره بره تو دهنت :-& :-& :-& حالم به هم خورد!!!

آقایون خانوما !
قبلا" تست شده در دوران بسیار کودکی بر اثر کنجکاوی.... ;D
مقدار زیادی تلخ و کمی ترش ;D
بوشم که همه میدونن واس چیه دیگه ؟ :-w
اولا" که هیچکس حاضر نمیشه دوباره مدفوع رو میل کنه و دفع کنه ( البته به جز عده ی معدودی ...) ولی اگه بخوره مستقیما" که همونو دفع نمیکنه !
مطمئنا چیزای دیگه هم خواهد خورد قبل و بعدش پس نمیشه چیزی رو تعیین کرد ;D

میشه ب خاطرباکتری های بی هوازی باشه؟؟

مدفوع به شدت به خاطر بازي بودنش تلخِ اما من نخوردما
وبه شدت إز سوالتون حالم به هم خورد :-& :-&

اخه این چه تاپیک حال به هم زنیه؟بیا قیافمو ببین...تا خود چین میدوی از خنده....اه :-&

بقیه رو نخوندم ولی بنظرم باید تلخ و ترش باشه ، یا مزه ی میوه هایی که خراب میشن :-& :-& :-& :-&

# الان پایینیو خوندم بعد برگشتم پیدا کردم پستشو ..
و الان به خودم افتخار میکنم که درست حدس زدم.. ;;)

به نقل از Dr.Stansfield :
آقایون خانوما !
قبلا" تست شده در دوران بسیار کودکی بر اثر کنجکاوی.... ;D
مقدار زیادی تلخ و کمی ترش ;D
حالم به هم خورد اه :-& :-& :-& :-& :-& :-&

وضعیت
موضوع بسته شده است.
Back
بالا