مهم نیست استفاده میکنن یا نه . مهم اینه که اولین بار بچه های قم استفاده کردن . و این که اپن پارسال چشم نوازی کرد . هرکی تونست استفاده کنه مبارکش باشه بره حالشو ببره . امتحانش رایگانه. جرات داری باتری روباتتو اتصال کوتاه کنبه نقل از m-hadi :خاص شما نیست
از سال دیگه فرزانگان ها و شاید حلی از همین روش استفاده میکنن (و روبوکاپ جهانی امسال)
پ.ن : ما که زدیم تو کار پنوماتیک![]()
ببند رو روبات بذار یه ربع کار کنه . با چی سوییج میکنی خدا آمپرو؟به نقل از m-hadi :ما تست کردیم چیزی نشد
یدونه هایپر فست دیود کارشه که برگشتی نده![]()
فک کنم معلوم باشه چرا فقط جلو تهرانیا نیاز داشتین. چون روباتاتون کپی هم هستن . همتون یه پشت توپ معمولی دارین که دمیج نمیشین پس هر کدوم شوت داشته باشه برنده میشه. شوت وقتی نیاز میشه که سرعت روبات حریف بیشتر باشه نتونی با پشت توپ کاری کنی. اونوقت شوتی نیاز داری که از سرعت روبات حریف بیشتر باشه که مشکل سرعتتو با شوت جبران کنی . اگه سرعتتم بالا باشه که با شوت حریف رو از زندگی نا امید میکنی. حله؟به نقل از XeXteX :داداش من یه سوال پیش میاد داره واسم:
این شوت و این مزخرفات اصن لازمه؟والا ما که جز جلو تهرانیا به شوت نیاز نداشتیم.
![]()
با رله ، چیز دیگه ای مد نظر شماس ؟به نقل از شواليه سبز :ببند رو روبات بذار یه ربع کار کنه . با چی سوییج میکنی خدا آمپرو؟
به نقل از شواليه سبز :یه سیستم کیک دیگه هم هست خاص بچه های قمه !!!! سلونویید با سیم قطر بالا که مقاومتش فوق پایین شه. بعد باتری رو مستقیم بش وصل کنی و خدا آمپر از باتری بکشه![]()
مزایا: پاره کردن حریف (کاری که با حلی 3 کردیم) شکستن توپ(البته مزایا نیست ولی چون جگر آدم خنک میشه گفتم. سرویس کردن دست داور(کاری که پارسال کردیم) . با زمان کسری از ثانیه کل زمین رو پیمودن توپ!!!! با کیکر مستقم چیپ زدن( پارسال چندین گل چیپ زدیم) و در آخر پرت کردن توپ به بیرون از زمین(پارسال بازیمون با حلی سه). وزن فوق العاده فوق العاده کم
معایب: فوق خطرناک . باید یه سیستم امنیتی تپل داشته باشه روبات تا به فنا نره.
به نقل از m-hadi :خاص شما نیست
از سال دیگه فرزانگان ها و شاید حلی از همین روش استفاده میکنن (و روبوکاپ جهانی امسال)
پ.ن : ما که زدیم تو کار پنوماتیک![]()