به نقل از بیلی بچه. :تا جایی که سواد ادبی من قد می ده، هدایت سورئالیست ه نه نهیلیست....
دوستان یاری کنن!
به نقل از scare :و تا اینجایی که سواد ادبی من یه چیزایی میگه نهیلیسته!من بیشتر کتاباشو خوندم!حداقل بوف کور تفکرات نهیلیست داره!باز هم نمیدونم!
به نقل از نیمچه :والا نهیلیسم رو اگه در اینجا به عنوان یه خط فکری در نظر بگیریم و سورئالیسم رو به عنوان یه سبک هنری به نظرم مشکل هر دو طرف حل بشه
فمن الله توفیق
چطور میتونی همچین چیزی بگی و حتما نفهمیدیش و اینا:د قبول دارم واسه خیلیا جذابه ولی اون تعداد علاقه مندِ 16 ساله اغراق آمیز بود به نظرم. چن دیقه از کلاس هم سر همین بحث شد که من چرا دوس ندارم
واسه همین خاطره خوبی ندارم ازینکه بگم چیزی رو دوس ندارم که خیلیا ظاهرا دوس دارن:د
یه چیزایی تو این مایه ها که مث دونه های تسبیح باید دونه دونه و به ترتیب پیش بری فک کنم.:د
در ادامه این پستبه نقل از shnava :باز خوانی سه قطره خون و بوف کور
هر دو از صادق هدایت
صادق هدایت از نظر من با توجه به کتب: نهیلیست شاید/ البته از نوع خیلی خاص که به خاطر همین درک خاص خودکشی! یه نوع درک مرگبار و بیچاره از زندگی نمود در بوف کور(هنوز که هنوز موقع خوندنش و پس از تمام شدنش توی بهت و بغض فرو میرم)
خسته و طغیان گر/ خلا و شک و شوک و رک گویی/ترس و جنون و مرگ و عدم/
عاشق رمز و راز(به خصوص عدد سیزده) مثال:
بوف کور:در روز سیزدهم نظریه انشقاق/ یک عباسی و سه شاهی
سه قطره خون:گربه نر و ماده و سیزده گربه به جز آن ها
صادق هدایت از نظرم رئالیست نیست یا اگه باشه تیره گراست
تعریف رئالیسم از نظرم یعنی همه چیز رو همون طوری که هست ببینی حتی خوبی و خوشی رو نه این که مثل هدایت توی چیزا ی خوب هم رگه ای جنون و یاس و ... ببینی و به دیگران نشون بدی!
خواندن توپ مرواری!! کلا یه سری سوال ها یه جاهایی برات پیش میاره که جالبه!!