پاسخ : نظرسنجی در مورد همه تون
منم بگم
محمد مطهري و اكانت يك مدير از بكس نيك روزگارن كه واقعا براي سايت زحمت ميكشه و طفلك هيچي هم گيرش نمياد
مهمد بذركار هم كه فكر كنم قديما خيييييلي فعالتر بود الان كم شده اومدنش تو سايت و فعاليتش تو انجمنا . اون اولايي كه من اومده بودم تو سايت چون مطهري و ساير مديرا رو جايي نميديدم و هرجا ميرفتم فقط بذركار به عنوان مدير ديده ميشد فكر ميكردم سايت مال اونه

. كلا مدير خوبي بود و خيلي تو انجمنا فعال ولي الان نه اثري از مديريتش ديده ميشه نه كاربر بودنش (منظور كم ديده ميشه

)
آرميتا هم كه ازاون مدير كلاي نيك روزگاره و خوره سايته :P . خيلي معدود شده يه وقت توي شبانه روز بيام تو سايت اسم آرميتا توي كسايي كه تو 3 ساعت اخير حضور داشتن نبوده باشه

. در كل ازش راضيم خدا هم ازش راضي باشه . فقط يه بار منو بن كرد اونم بي خود بي خود ازش هنوز راضي نيستم
ندا هم كه زياد باهاش برخورد نداشتم و چيزي ازش نديدم
پگاه هم يكي دوبار ازش چيزي خواستم خدايي كوتاهي نكرده
نيلوفرو ازش راضي نيستم اوايل حضورم و وقتي ناظم شده بود خيييلي بهم گير داد
سها كه جديده
از پارسا هم چيزي نديديم ولي حتما لايق بوده كه شده مدير ارشد

من در موردش نظري ندارم.......
نرگس هم مثل دوتاي بالايي
بيتا سر يه قضيه كه خودش ميدونه واقعا ازش ناراضيم اون موقع مدير داخلي نبود واقعا سر اون موضوع اعصابم به هم ريخت X-(

(نيلوفر هم ظاهرا تو اون قضيه دخالت داشت كه يكي ديگه از دلايلمه....)
با فائزه كه خيييييلي مشكل دارم اصلا وقتي مدير نبود اعصابمو خورد ميكرد چه برسه به الان !!! (ركم ديگه چيكار كنم

) كلا تو هر تاپيك انتقادي كه ميومد قصدش تخريب منتقد بود و بس ! تا ميومد گند زده ميشد به همه چي

كلا ازش ناراضيم ولي مديريتشو نيدونم من فقط شخصشو گفتم

البته مديريت شيميش خوبه ها !!! فكر نكنم كسي بهتر از فائزه ميتونست انجمن شيمي رو اداره كنه ولي ديگه خصومتاي شخصي پيش مياد ديگه !!! ( چاكريم فائزه جون

)
ستاره هم اون اولا كه اومده بودم يه چيزي بود تو مايه هاي فائزه ولي فكر كنم مديريت خوب باشه كلا يه عادت بد داره يهو جبهه ميگيره ، يه اخلاقاي بچه گونه داره
نيما كه سروره چي بگم ؟؟؟

كلا با آروين اخلاقاي يكساني داره ....
آروين كه بيشتر كلي باهم بحث و جدال و دعوا داشتيم ولي باور كنين منطقي تر از اون نديدم

خيلي بچه گليه واقعا آداب معاشرت حاليشه و به نظرم بهترين مدير سمپاديا تا الان كه من بودم بوده باشه
هسپرايد مدير لايقي بود توي انجمن ديني ولي معاونتشو نميدونم
ايزو هم قديما خيلي فعال بود در كل در مورد معاونتش نظري ندارم ولي قبل از مدير شدنش خييييلي اهل جو سازي بود كلا پيرو امر ولايت سايت وده و هست

برا همين فكر كنم مفيد باشه