بستگی داره کجا و چجوری بخواد استفاده کنه من باهات موافقم ولی باز بستگی دارهبه نقل از صُبهان :پیشنهاد میدم که لپتاپ بالای وزن ۲ نخرید.
پیشنهاد من یکی از لپ تاپ شرکت HP هست.به نقل از ٭kosar :سلام
يه لپ تاپ ميخوام براي اين استفاده ها:
خيلي بزرگ و سنگين نباشه
كلي نرم افزار ميخوام توش نصب كنم و در آن واحد چن تا برنامه رو اجرا كنم....
با اين توصيف سرعتش هم خوب باشه
قيمتش حدود يك و نيم ترجيحا تا 2 تومن....
ممنون ميشم راهنمايي كنيد!
اگه ایده ای برای منم دارین بگینبه نقل از ایلیا :یکی میخاد لپتاپ بخره حداکثر 2.500 :د .چی بخره؟
نظره خودم اینه
من لپ تاپAcer Aspire V5-573G رو پیشنهاد می دم، با صفحه نمایش فول اچ دی این مدل رو اگه پیدا کنید فوق العاده هست و قیمتش هم حدود 2500 تا 2600 هست.به نقل از ایلیا :اگه ایده ای برای منم دارین بگین
+پرینتر میخام بخرم .هرچی ارزون تر بهتر.بالای 200 تومنم اصن راه نداره .حالا چندتا سوال دارم.این چند کاره های ارزون خوبن؟ایرادی ندارن؟مثل این سه تا بعد اگه چندکاره نخام یا خوب نیست به نظرتون این چطوره ؟
راستی یه سوال دیگه .در مورد کارتریجو جوهرو اینا توضیح بدین.هزینش چقده؟هرچند وقت یه بار باید کارتریج خرید؟اصلا باید کارتریج جدید بخریم یا همونی که هست شارژ میشه؟
به نقل از ٭kosar :سلام
يه لپ تاپ ميخوام براي اين استفاده ها:
خيلي بزرگ و سنگين نباشه
كلي نرم افزار ميخوام توش نصب كنم و در آن واحد چن تا برنامه رو اجرا كنم....
با اين توصيف سرعتش هم خوب باشه
قيمتش حدود يك و نيم ترجيحا تا 2 تومن....
ممنون ميشم راهنمايي كنيد!
به نقل از ایلیا :یکی میخاد لپتاپ بخره حداکثر 2.500 :د .چی بخره؟
نظره خودم اینه
به نقل از کوروش ا :نظرتون راجع به این چیه؟
به نقل از @rez!|@ :پیشنهاد خوبیه خوشم اومد ولی میشه باهاش کارای گرافیکی مثل کار با ادیوس و ... انجام داد کم نمیاره ؟
علاوه بر پردازندهی مرکزی، Z510 از لحاظ پردازش گرافیکی نیز بسیار قویست. این لپتاپها از کارت گرافیکی NVIDIA GeForce GT 740M استفاده میکنند که عملکرد بسیار خوبی دارد و تقریبا تمامی بازی سنگین جدید مانند Call of Duty Ghosts را میتواند اجرا کند و برای تدوین ویدیو نیز مناسب است. بنابراین نه تنها Z510 یک لپتاپ خانگی و مالتی مدیای بسیار قدرتمند است، بلکه میتوان بر روی آن به عنوان یک لپتاپ مخصوص بازی ارزان قیمت نیز حساب کرد.
به علاوه این لپتاپها از تکنولوژی NVIDIA Optimus نیز بهره میبرند که برای آنها امکان سوییچ بین کارت گرافیکی GeForce و پردازشگر گرافیکی آنبورد Intel HD 4600 را فراهم میکند. این امر باعث میشود تا هنگامی که دستگاه در حال انجام محاسبات گرافیکی سنگینی نیست، کارت گرافیکی مجزا غیرفعال شده و مصرف انرژی دستگاه تا حد زیادی کاهش یابد.
آره من مال ایلیا رو گفتمبه نقل از ایلیا :انگار اشتبا شده.فک کنم علی رضا پیشنهاده منو که یه الترا بوک از ایسوس بودگفت خوبه ولی تو نقد یه لپتاپ لنوو رگ براش آوردی
عرصه کار با کامپیوتر رو بزار کنار.به نقل از @rez!|@ :آره من مال ایلیا رو گفتم
از لنووو زیاد خوشم نمیاد فقط اسوس و فوجیتسو و ام اس آی بقیه رو زیاد علاقه ای بهشون ندارم
چی میگی برا خودت چه ربطی داره ؟به نقل از صُبهان :عرصه کار با کامپیوتر رو بزار کنار.
برو سر کتابای دین و زندگی بشینن.
بهترین برنامه ی ادیت فیلم ( میکس فیلم )به نقل از ایلیا :این برنام ادویس چیه
با حرفی که زدیبه نقل از @rez!|@ :چی میگی برا خودت چه ربطی داره ؟