• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

مشاوره برای خرید انواع کامپیوتر و لپ تاپ

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع khashayar fn
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : مشاوره برای خرید انواع کامپیوتر و لپ تاپ

من نزدیک1سالهacer دارم تاحالام چیزیش نشده نزدیک2ملیون خریدم

ی لب تاب خوب حدود 2ملیون با گرافیک4 چی سراغ دارید؟

من الان یکم غیرتی شدم واس لپ تاپ بیچارم :-<
من راجع ب این مدل ایسر اطلاعات خاصی ندارم ولی یکی ازدوستان گفته بود کلا هارد ایسرا مشکل داره
ک اصلا اینطوری نیست.
من خودم ایسر مدلaspire 5755g دارم ک کاملا ازش راضیم.گرافیکش 2 ست,سی پی یوشم core i5 2.5gh ولی بازیای خیلی سنگین ترم روش نصبه و هیچ مشکلی نداره.یکی از اقوامم ی مدل دیگرو داره ک اونم راضیه.قیمتشم مناسبه اون زمان ک من خریدم 1,450بود ولی الانشو نمیدونم.
samsung rv-509 هم سیستمش تقریبا همینه ولی گرافیکش یکه.اگه این مدلم بتونی گیر بیاری خیلی خوبه ولی خیلی کم تو بازار دیدم.
اگه خواستیم ی سری ب این سایتا بزن digikala.com alldigital.com

به نقل از shnk :
من نزدیک1سالهacer دارم تاحالام چیزیش نشده نزدیک2ملیون خریدم

ی لب تاب خوب حدود 2ملیون با گرافیک4 چی سراغ دارید؟
پیشنهاد اولم سری K45 شرکت Asusـه. هر چی از کیفیت این سری لپ تاپ ها بگم کم گفتم واقعا. به طور خاص Asus K45VD-A رو پیشنهاد میکنم.
HP ProBook 4540s هم عالیه! پردازنده اش نسل سومه (ivy bridge) و کیفیت ساختش فوق العادست. ظاهر خیلی خوبی هم داره.

+

اون مشکل ایسر ها یه چیز ثابت شدست که از هر فروشنده ای (اگه نمایندگی ایسر نباشه :-" ) بپرسین بهتون میگه! تجربه دارم که میگم.

لب تاب سونی چی خوب نیس؟

به نقل از shnk :
لب تاب سونی چی خوب نیس؟
پیشنهاد من تو این رنج قیمت همون مدلهایی هست که گفتم، ولی شما میتونی هر چیزی بخری! سونی هم خوبه.

خب یکی از دوستام میخواست بخره بش گفت مغازه داره سونی خوبه!
بعد اصلن ای سوز ندارن!!

خوندنه کل تاپیک خیلی سخته . الان یه لیست از ترتیب کیفیت بدین ممنون میشم

به نقل از نــــگــــ◕‿◕ـن :
خوندنه کل تاپیک خیلی سخته . الان یه لیست از ترتیب کیفیت بدین ممنون میشم
لازم نیست کل تاپیک رو بخونید و نمیشه هم لیست داد بر اساس کیفیت ;D چون هر کاربر با توجه به نیازش این جا درخواست داده و خیلی از مدل هایی که خودم تو پست های قبلی گفتم دیگه تو بازار نیست. شما اگه مشاوره ای میخواید بودجه و امکانات مورد نظرتون رو بفرمایید.

بودجه در حدود 3 3.5 ملیون . چیزی گیر میاد اصن ؟ :-" X_X

به نقل از ❀◕‿◕❀ :
بودجه در حدود 3 3.5 ملیون . چیزی گیر میاد اصن ؟ :-" X_X
Apple MacBook Pro MD314 قیمتش حدود ۳ میلیون و ۸۰۰ ـه و اگه دنبال یه لپ تاپ خاص و فوق العاده هستی بهت پیشنهادش میکنم. اگه اپل خور نیستی ولی بازم دنبالی زیبایی و ظرافتی Asus Zenbook UX31E-B انتخاب خوبیه. خیلی خوشگله راستش!
البته هر دو اینا صفحه نمایششون ۱۳.۳ اینچه. چون دانشجویی و احتمالا قراره زیاد لپ تاپ رو با خودت اینور و اونور ببری این سایز رو بهت توصیه میکنم. ممکنه تو حمل لپتاپ های ۱۵.۶ دچار مشکل بشی ;D
در ضمن اگه انتظار خاصی از لپتاپت داری حتما بگو که با توجه به اون بهت پیشنهاد بدم! حتما لازم نیست واسه یه لپتاپ خوب ۳.۵ خرج کنی :-"

Back
بالا