من رفتم لپتاپ دوستم رو دیدم N501VW-A رو دیدم لپتاپ رو 4 گرفته بود و میشه گفت بهترین مزیّتش باتریش بود که دوستم ادّعا داشت با وایفای 4:30-5 ساعت جواب میده که خیلی عالی هست ولی در مورد کیفیت صدا با اینکه سری N هست انگشت کوچیکه N56 هم نیست حتّی اگه با زمین فاصله بهش بدیم بازم قدرت رقابت نداره.
در واقع سری N معروفاً به صدای عالیشون و تعجّب میکنم چرا اینطوری بود صفحه لمسی داشت با وضوح 4k که کیفیتش خیلی خوب بود ولی اینطور که پرس و جو کردم صفحههای لمسی توی نور عملکرد خوبی ندارند و شما نمیتونی توی ظهر داخل فضای باز استفاده کنی.
بحث لپتاپ یه مقدار سلیقهای هست ولی از نظر من یه مهندس برق هیچ نیازی به صفحهی لمسی یا صفحهای با وضوح 4k نداره و آدم داره پول چیزهایی میده که هیچ استفادهای نداره بهتره ram بالایی داشته باشه گرافیک هم تا یه حدّی باشه خوبه اونم برای بازی کردن کاربر هست نه استفادهی مهندسی!
سری G ایسوس کیفیت ساخت بهتری دارند واگه مشکل هزینه ندارید یه نگاهی به
این کنید.[nb]اینطور که دوستم گفت بلندگوش روی لپتاپه.[/nb]
البته من خودم تمام کارهای مهندسی رو با لپتاپ ram 8 و گرافیک 2 (nvidia 740m) انجام دادم (متلب ،زایلینکس ، پیاسپایس ، پروتئوس و آلتیوم دیزاینر) بچّهها با لپتاپهای خیلی خیلی ضعییفتر هم انجام دادند هیچ مشکلی هم نبود ولی آدم دوست داره یه هزینه میکنه یه لپتاپ تک بخره
فقط بگم سری N یه ساب ووفر دارند که صدای تخت لپتاپ رو بم میکنه و این خیلی برای پخش آهنگ عالیه ولی سری G نداره.