- نام مرکز سمپاد
- قدوسي
- شهر
- قم
- سال فارغ التحصیلی
- 1399
سلام مینی کامپیوتر میتونه کابردش مثل کامپیوتر معمولیه؟
داداش منظورت چیه؟سلام مینی کامپیوتر میتونه کابردش مثل کامپیوتر معمولیه؟
https://eshop.eca.ir/مینی-کامپیوتره...w8-wintel-pro-64-bit-intel-atom-x5-z8350.htmlداداش منظورت چیه؟
برای چه کاری میخوای...
از جهان بازار مینی کیسهای نسل پنج یا شش رو یه نگاهی بنداز. برای کار با اتوکد دو بعدی هم نیازی به اتوکدهای ورژن جدید نیست و 2014 کافیه. اتوکدهای جدید بسیار سنگین هستند.https://eshop.eca.ir/مینی-کامپیوتره...w8-wintel-pro-64-bit-intel-atom-x5-z8350.html
سيستمم مادربردش قديميه اگر بخوام يه معموليش رو اسمبل كنم حدود نه تومن ميشه.از اينا ميشه واسه كاراي ساده مثل اتو كد ازش استفاده كرد؟
واسه برنامه نويسي؟،راستش بودجه كافي واسه خريد كامپيوتر ندارماز جهان بازار مینی کیسهای نسل پنج یا شش رو یه نگاهی بنداز. برای کار با اتوکد دو بعدی هم نیازی به اتوکدهای ورژن جدید نیست و 2014 کافیه. اتوکدهای جدید بسیار سنگین هستند.
بنظرم کامپیوتر های دسته دوم هم ی نگاه بندازواسه برنامه نويسي؟،راستش بودجه كافي واسه خريد كامپيوتر ندارم
اها پس نميشه،راستش مادربرد كامپيوترم تعطيل شد و خرج زيادي داره كه درستش كنم،يه سيستم به روز ميخوامبنظرم کامپیوتر های دسته دوم هم ی نگاه بنداز
واسه برنامه نویسی بستگی داره میخوای چیکار کنی دقیقا
مثلا چیزی مث برنامه نویسی اندروید رو باید بیخیال شی، یا مثلا کار با دیتا و ماشین لرنینگ
واسه نوشتن اسکریپت های کوچیک و برنامه نویسی وب یا میکرو بد نیست
تو این مورد کارت گرافیک یه حافظه مستقل داره (میشه همون ۱ گیگ) ، و وقتی به بیشتر ازین احتیاج داشت میتونه از حافظه رم کامپیوتر کمک بگیره (اینجا دو گیگ اضافه تر ک جمعا بشه ۳ گیگ)از یه متخصص کامپیوتر و لپ تاپ پرسیدم :
گرافیک این لپ تاپ چنده؟
گفت : 1 گیگ . و تا 3 گیگ شِیر میکند.
شِیر میکنه یعنی چی دوستان؟؟؟
سلام،به نظرت میرزه این سیستم؟؟؟
این شاید به دردت بخورهسلام(:
دوستان من به شدت نیازمند کمک شمام(:
من میخوام یه لپتاپ بخرم
تا سقف 18-20 میلیون نهایتا بتونم هزینه کنم(:
میشه یه لپتاپی بهم معرفی کنید که برای برنامه نویسی( مبتدی) و به طور کل دانشگاه مناسب باشه؟
پ.ن: اگر میشه لطفا بدون تعصب برندی رو معرفی کنید
مرسی مرسی مرسی((:
بودجه؟لپتاپ مناسب برای دانشجو که بشه برنامه اتوکد و این ها رو روش نصب کرد و برای برنامه نویسی هم مناسب باشه، چه پیشنهادی دارید؟ نمیدونم قیمت لپتاپ ها در چه رنجی هست ولی خب خیلی نجومی نباشه دیگه^^
سلام !لپتاپ مناسب برای دانشجو که بشه برنامه اتوکد و این ها رو روش نصب کرد و برای برنامه نویسی هم مناسب باشه، چه پیشنهادی دارید؟ نمیدونم قیمت لپتاپ ها در چه رنجی هست ولی خب خیلی نجومی نباشه دیگه^^
بودجه؟
دیگه تهش تا سی میلیون بشه^^سلام !
اول از همه بودجه تون خیلی مهمه ...
بعد از اون : با توجه به نیازی که دارید ، برای اتوکد CPU خیلی فاکتور مهمیه ... همینطور در برنامه نویسی. یه Core i7 نسل 10 به بالا خوبه. Core i5 هم خوبه اگر بودجه تون محدوده. ولی اگر خیلی بودجه تون محدود نیست حتی میتونید سراغ Core i9 هم برید که اون فوقالعاده اس :)
بعد از CPU ، مقدار رم خیلی مهمه که من پیشنهاد میکنم حداقل 16 گیگ رو داشته باشه که بشه راحت کار کرد ؛ هم تو اتوکد هم تو برنامه نویسی:)
GPU هم خیلی تاثیر خاصی نداره تو برنامه نویسی ... مگر اینکه بخواید اتوکد 3D کار کنید یا بخواید در برنامه نویسی پردازش تصویر یا بازی سازی و اینا انجام بدید. که اون موقع به یه گرافیک معقول هم نیاز خواهید داشت. (البته اینم تو پرانتز بگم ... برای اتوکد باید یه حداقل گرافیک خوبی داشت و اصلا نباید به گرافیک های آنبورد اکتفا کرد.)
باز هم همه ی اینها بستگی به این داره که شما در چه سطحی قراره کار کنید ولی اینایی که گفتم برای کار در سطح متوسط کفایت میکنه.
موفق باشید :)
خیلی ممنون از راهنماییاتونتا بیست تومن برای کاربریای که پیشنهاد دادی نیازی به کارت گرافیک خاصی نیست و برای کارهای معمول مهندسی و برنامهنویسی اینایی که معرفی میکنم کافیه:
https://www.digikala.com/product/dkp-8936029/لپ-تاپ-156-اینچی-اچپی-مدل-ef2126wm-bb/
قیمت بیشتر با کارت گرافیک مجزا:
https://www.digikala.com/product/dkp-8328760/لپ-تاپ-156-اینچی-لنوو-مدل-ideapad-gaming-3-15ach6-w-clone-1-of-8297517/
یک لپ تاپ با رم ۱۶ و سی پی یو core i7 و هارد SSD از برند ایسوس یا لنوو بخر. این آیتم ها روی کارت تاثیر گذاره. بقیه موارد تقریبا سلیقه ایه.چه لپ تاپي براي كسي كه رشتش برق يا كامپيوتره پيشنهاد ميدين؟
تا سقف 30 تومن فك كنم بتونم هزينه كنم.