پاسخ : مشاوره برای خرید انواع کامپیوتر و لپ تاپ
به نقل از *وحــــــــید* :
سلام
من میخوام یه لب تاب بخرم برا برنامه نویسی و یه کم کار گرافیکی و اینترنت و شاید بازی
در حد ۹۰۰ هزار تومن
به نظر شما چی بخرم بهتره
لطفا کسایی که آشنایی دارن کمکم کنن
من خودم دوست دارم lenovo z460 بخرم
ولی میگن سونی هم خوبه
الان بین سونی و دل و گیگابایت و لنو وو موندم.
سلام. چند گزینه بهت معرفی میکنم خودت انتخاب کن.
توی این رنج قیمت شما باید یه سی پی یو core i5 مدل سندی بریج داشته باشه لپتاپت. و 4 گیگ رم.
مدل 1:
acer as 5742 g ci5 (این مدلش سندی بریج نیست. بری تو بازار همین کانفیگ رو با سی پی یو sandy bridge میتونی پیدا کنی.)
گرافیکش انویدیا gt 540 هست که گرافیک خوبیه. 4 گیگ رم داره. سیستم عامل نداره که این از جمله معایبش هست. گارانتی سازگار هم فکر میکنم میتونی پیدا کنی. (قیمتش هم بین 800 تا 870 تومن هست.)
این مدل که نوشتم 15.6 اینچی هست که یه کمی سنگینه. اگر خواستی 14 اینچی با همین مشخصاتی که گفتم هم در بازار هست.
مدل 2:
DELL - Vostro 3550 / i5
INTEL i5 - 2410M (2.30 Ghz) / CACHE: 3.0 MB / RAM: 4GB DDR3 / HDD: 500++ GB SATA / LCD: 15" Diagonal High Definition - LED / DRIVE: DVD+RW DoubleLayer / VGA: ATI 6630M - 1GB
کمی شاید سنگین باشه البته بستگی به خودت داره. ولی خب مشخصاتش خوبه. سی پی یوش خوبه و تقریبا از بهترین مدل هایی هست که میتونی تو این قیمت پیدا کنی. (یکی از ساده ترین تفاوت های سی پی یو های سندی بریج و مدل های قبلی اینتل، اینه که کد سندی بریج ها 4 رقمی هست مثلا این 2410m هست. ولی مدل های قبلی 3 رقمی بودن.)
گرافیکش هم خوبه. تقریبا تو همون مایه های انویدیا 540 هست. ولی خب الان کلا AMD Radeon به نظر من بهتر از انویدیا داره کار میکنه. درایور هاش خیلی بهتر و آپدیت تره.
قیمتش هم بین 900 تا 930 تومن هست.
مدل 3:
HP Pavilion DV6-6050se
Intel® Core™ i5-2410M
• 2.3 GHz, 3 MB L3 cache
4 GB DDR3
500 GB SATA (7200 rpm)
39,6 cm (15,6") High-Definition LED HP BrightView Display
AMD Radeon HD 6770M (1 GB DDR5)
خب این بهترین مدلی هست که تو این حدود قیمت میتونی بخری. قیمتش حدود 1 میلیون تومنه ولی ارزشش رو داره. سی پی یوش مثل مدل قبلی هست ولی کارت گرافیک بسیار بهتر از مدل های قبله. تقریبا یکی از بهترین کارت گرافیک های لپتاپ تو بازار فعلی ایرانه. کمی شاید سنگین باشه ولی اگر با حمل و نقلش مشکلی نداشته باشی گزینه بسیار خوبی هست.
در مجموع میتونم اینطور جمع بندی کنم که با 900 هزار تومن لپ تاپی که میخری باید این مشخصات رو داشته باشه:
cpu: core i5 2410M
4 gig Ram
VGA: nvidia GT 540 or AMD Radeon 6630 or nvidia GT525