• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

مشاوره برای خرید انواع کامپیوتر و لپ تاپ

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع khashayar fn
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : مشاوره برای خرید انواع کامپیوتر و لپ تاپ

به نقل از باريون :
خب ssd ميزارن مشكلي پيش نمياد؟ از كجا بفهميم كه اون لپتاپ رو ميشه عوض كرد و ssd گذاشت؟

965 بودا. خب نميدونم. يه چيزي ميخوام كم نياره ديگه. تا 5 تومن هم هزينه ميكنم خب. باتريش هم خوب باشه خب :-<
نه من چند تا از دوستان رو دیدم گذاشته بودن! نمیدونم دقیق چجوریه شاید بقیه دوستان بدونن!

خود سایت asus زده بود 960!

والا آخه شما هرچی قدرت لپتاپت میره بالاتر مصرفشم میره بالاتر! در نتیجه باتری زود خالی میشه به نسبت یه لپتاپ ساده تر!

صفحه مات خیلی با براق تفاوت داره؟من خودم تا حالا صفحه مات نداشتم و به کار کردن با صفحه براق عادت کردم اما خب در طولانی مدت صفحه براق چشممو اذیت میکنه. اهمیتش واسه استفاده طولانی مدت در حدی هست که به خاطر صفحه براق بودن از خرید یک لپ تاپ منصرف شم؟

لپ تاپ با باتری خیلی خوب و سی پی یو i5 و قیمت دوروبر 2 تومن پیشنهاد بدید :دی

نظرتون راجع به Asus K55a چیه ؟ برای استفاده های معمول و نه خیلی حرفه ای . این راستش لپ تاپ ِ داییمه ، استفاده ی چندانی ازش نشُده ، می خوآم ازش بخرم . ولی خُب یکم که باهاش کار کردم بـ ـه نظرم زیادی گُنده بود ، یه چیز ِ جمع و جور و نازک (!) و سبکُ بیشتر می پسندم . بازی ِ سنگین و اینا هم تو برنامه م نیس . چی پیشنهاد میدین ؟

نظرتون راجع به asus g550 jx چیه؟

سلام به همه
اگه كسي كمك كنه ممنون ميشم :x

يه لپ تاپ واسه يه دانشجو ليسنانس مهندسي كامپيوتر...
قيمت هم دو رو وراي 3 تومن
بعد اهل بازي هم نيستم خيلي...

پيشاپيش متشكر

به نقل از Lily Delicated :
صفحه مات خیلی با براق تفاوت داره؟من خودم تا حالا صفحه مات نداشتم و به کار کردن با صفحه براق عادت کردم اما خب در طولانی مدت صفحه براق چشممو اذیت میکنه. اهمیتش واسه استفاده طولانی مدت در حدی هست که به خاطر صفحه براق بودن از خرید یک لپ تاپ منصرف شم؟
من به شخصه مشکلی ندارم با صفحه براق حتی ترجیح میدم! صفحه مات عملا فقط واسه کم کردن انعکاس هست که اون شفافیت صفحه رو میگیره! سرچ کنید میتونید ویدئو های مختلف در همین مورد پیدا کنید!

به نقل از میم ح میم دال :
لپ تاپ با باتری خیلی خوب و سی پی یو i5 و قیمت دوروبر 2 تومن پیشنهاد بدید :دی

lenovo E440

lenovo Z5070

HP ENVY 15-k007ne

اینا از دیجیکالا گزینه های خوبی بودن! باتریشون طبق اعلام کارخونه خوبه در عمل نمیدونم!

به نقل از قـاصـدکـــ :
نظرتون راجع به Asus K55a چیه ؟ برای استفاده های معمول و نه خیلی حرفه ای . این راستش لپ تاپ ِ داییمه ، استفاده ی چندانی ازش نشُده ، می خوآم ازش بخرم . ولی خُب یکم که باهاش کار کردم بـ ـه نظرم زیادی گُنده بود ، یه چیز ِ جمع و جور و نازک (!) و سبکُ بیشتر می پسندم . بازی ِ سنگین و اینا هم تو برنامه م نیس . چی پیشنهاد میدین ؟

خب اینکه میخواید بخرید چه قیمتی گفتن، یا چه هزینه ای میخواید بکنید؟

به نقل از 126hes :
نظرتون راجع به asus g550 jx چیه؟
واسه چه کاری؟ از چه نظر؟
الان قیمتی که من دیدم 4700000 تومن بود که y5070 لنوو با همین سخت افزار 1میلیون تومن ازرون تره!

خب حالا من بین مک بوک ایر 2015 و لنوو تینک پد موندم. کاملا با هم متفاوتن!یکی کانفیگ عالی با وزن 2.5 کیلو حدودا و صفحه مات و باطری متوسط. اون یکی فوق العاده سبک با کانفیگ قانع کننده و صفحه براق.

به نقل از خشـایار :
خب اینکه میخواید بخرید چه قیمتی گفتن، یا چه هزینه ای میخواید بکنید؟
یک و نیم در نظر دارم هزینه کنم . ولی خُب سبک بودنش و اینا برام مهم تره . استفاده ی حرفه ای هم نمی خوام بکنم ، در حد کارای معمول ِ دانشجویی مثلاً . ( مهندسی نیست رشته م )

یکی هم به من یه لپ تاپ حدود سه تومن که سبک باشه معرفی کنه و مناسب برای مهندسی کامپیوتر.
خودم نظرم رو ایسوسN551 بود اما هم قیمتش یکم بالاست و هم سنگینه.
کسی نظر دیگه ای نداره؟

Back
بالا