راستش من دقیقا هیچ سر رشته ای ندارم . بنابراین اصن نمیدونم چی لازمه و اینا . ولی در واقع میخوام به کمبود امکانات نخورم!به نقل از جواد ب. :Apple MacBook Pro MD314 قیمتش حدود ۳ میلیون و ۸۰۰ ـه و اگه دنبال یه لپ تاپ خاص و فوق العاده هستی بهت پیشنهادش میکنم. اگه اپل خور نیستی ولی بازم دنبالی زیبایی و ظرافتی Asus Zenbook UX31E-B انتخاب خوبیه. خیلی خوشگله راستش!
البته هر دو اینا صفحه نمایششون ۱۳.۳ اینچه. چون دانشجویی و احتمالا قراره زیاد لپ تاپ رو با خودت اینور و اونور ببری این سایز رو بهت توصیه میکنم. ممکنه تو حمل لپتاپ های ۱۵.۶ دچار مشکل بشی
در ضمن اگه انتظار خاصی از لپتاپت داری حتما بگو که با توجه به اون بهت پیشنهاد بدم! حتما لازم نیست واسه یه لپتاپ خوب ۳.۵ خرج کنی
به نقل از ســــــهیل :یه نت بوک دم دستی سراغ دارید که با لینوکس م رابطه ی خوبی داشته باشه ؟!
حدود قیمتش هم اگه میشه بگید .
به نقل از PrOCESSOR :سلام
یه نِتبوک لازم دارم
فقط برای آفیس و لینوکس و برنامه نویسی توی مدرسه میخوام ، میخوام همش تو کیفم و کولم باشه
مارکش ترجیحا asus باشه یا acer
ممنون میشم معرفی کنید ، قیمت هم ذکر کنید لطفا.
مرسی
کاملا انتخاب لپ تاپ و نت بوک و مدل های اونها متعاقبا (اگه درست باشه) بسته به کاربرد شخص داره !به نقل از shnk :من الان موندم لب تاب بهتره یا نوت بوک؟
چ مدلی؟
اره نسبت به الان ارزون میشهبه نقل از #Alireza# :سلام
من میخوام لپ تاپ بخرم یکی از دوستام میگفت که نخر...بخاطر عید خیلی گرونه بعد عید ارزون میشه!
ولی خودم این اعتقاد رو ندارمو فکر نمیکنم ارزون بشه!گرون هم میشه
حالا نظر شما چیه؟ارزون میش یعنی؟
۱۵.۶ اینچ:به نقل از milad aghazade :دنبال یه لپ تاپ باقیمت زیر 1900000 هستم یه چیز خوب که خوب کار کنه و وزنش زیاد مهم نیست و بیشتر سخت افزارش مهمه اگه میشه چند تا پیشنهاد خوب بدین چون تا یه ماه می خرم و فرصت کمی دارم ^-^ :) :)
Radeon HD 7670M بهتره:به نقل از Stewie Griffin :یه سوال تفاوت این 2 تا کارت گرافیک تو چیه و در چه حدی؟ کدوم بهتره؟
GeForce GT 710M , Radeon HD 7670M
گرافیک اینتل واقعا اذیت میکنه، اگه کارهات به گرافیک وابسته است فکرشم نکن!به نقل از شواليه سبز :سلام به همه
من یه لپتاپ dv6 6050 اچ پی دارم که متاسفانه وزن زیادش اذیتم میکنه. میخوام یکی بگیرم که قابلیت های این رو داشته باشه و وزن کمی هم داشته باشه . ترجیحا ایسوس و ایسر هم نباشه خوشم نمیاد !
آلترابوک های جدید سونی که سری t هستند بد نیست اما گرافیکش Intel HD Graphics 4000 - MB UpTo 1024 MB هست ! نمیدونم جواب کارمو بده یا نه . با نرم افزار های طراحی سه بعدی مکانیک مثل سالید ورک و طراحی الکترونیک مثل آلتیوم دیزاینر و اینا زیاد کار میکنم . شارژ دهی بالاش هم مهمه واسم! 13 یا14 اینچی هم باشه حتما! این گرافیکه چیه؟ گرافیک لپتاپ خودم
ATI Radeon HD 6770M DDR5 1024 MB UpTo 4096 MB هست . فرقشون چقدره؟
اها یه سوال دیگه هم دارم . سونی یه سری دیگه هم زده بنام وایو پرو ! خیلی خیلی سبکه ! تو سایت خود سونی هست. کی تو ایران میشه خریدش؟
به نظرم y580 لنوو گزینه خوبی باشه براتون!!به نقل از ilimo :سلام به همگی :)
من میخوام یه لپ تاپ تا قیمت 1.700.000 تومن بخرم
حالا از شما راهنمایی میخوام که چه مدلی به نظرتون میاد تقریبا تمام انتظارات رو ازش دارم مثله:وب گردی،فیلم،کارهای مدرسه،ترجیحا بازی هم بشه روش ریخت ، در مورد مارکشم ترجیحا دل نباشه =P~
حالا اگه ارزون تر از 1.700.000 هم بود بهتر