• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

مشاوره برای خرید انواع کامپیوتر و لپ تاپ

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع khashayar fn
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
ببین با یه لپتاپ با این رده قیمتی بخوای کار ساده کنی شبیه اینه که با اف ۱۶ بخوای بری شکار گوزن.

حتی تا رنج ۱۰۰ تومن هم لپتاپ‌های قدری هستن که می‌تونن خوب کارت رو راه بندازن.

سری تاف گیمینگ ایسوس برای رندرینگ دوام خوبی دارن.
ولی ضعف باتری توی حالت حداکثر و گرمای زیادشون رو درنظر بگیر
سنگین هم هستن ولی جنس بدنه رضایت بخشه.
اگه کول پد خوب داشته باشن حرف برا گفتن دارن.
بعضی وقتا سر کیسه شله! 😀 من به لپتاپ اعتقاد ندارم برای کارهای سنگین من جمله رندر، ادیت، پیرمیر، گیم، افترافکت و برای این کارها باید بری سراغ پی‌سی. بقیه‌ی کارهارو نهایتا لپتاپ ۷۰ تومنی هم جوابه

پاسخ : مشاوره برای خرید انواع کامپیوتر و لپ تاپ

ببین من کلا لپتاپ های وایو رو توصیه نمیکنم. لپ تاپ های خوبی ان ولی قیمتشون تو ایران بیشتر از ارزششه. سود واردات و فروش وایو تو ایران از هر لپ تاپ دیگه ای بیشتره و این باعث میشه قیمتش بیشتر باشه. این بالابودن قیمتشم به خاطر اسمشه. حالا من چند تا مدل خوب میذارم برات انتخاب با خودت.

1)
Sony VAIO F133
CPU: INTEL Core i7 740QM 2.93 GHz CACHE: 6.0 MB FSB: 1333
RAM: 4GB DDR3
HDD: 500+ GB SATA2
LCD: 16.4"
DRIVE: DVD+RW DoubleLayer + BlueRay Drive
VGA: GeForce GT425 - 1GB
USB 3
قیمت : 1440 هزار تومن البته این سری اصلی F نیست و قطعاتش دستکاری شدن. شاید دقیقا همینو تو بازار پیدا نکنی. ولی تو همین حدوداست. ممکنه گرافیک GT330 رو پیدا کنی که تقریبا با GT425 یکی هست. و شاید رم یا هاردش از این بیشتر باشه. البته قیمتاشونم متفاوتن. ولی نکته مهمش اینه که باید core i7 740 باشه و بلوری داشته باشه. گرافیکشم GT310 نباشه که خیلی ضعیفه.

2)
HP Pavilion DV7 4197cl
CPU: INTEL i7-720QM (2.8GHZ) CACHE: 6.0 MB FSB: 1066
RAM: 6GB DDR3
HDD: 1TB + GB SATA
LED : 17.3" Diagonal High Definition
DRIVE: DVD+RW DoubleLayer + BlueRay Drive
VGA: ATI Mobility Radeon HD 5650 - 1GB

قیمت: 1420 هزار تومن

3)
DELL XPS L501X
CPU: Intel Core i7 740QM(1.73GHz) CACHE:6.0 MB FSB: 1066
RAM: 6GB DDR3
HDD: 640+ GB SATA
LCD: 15.6" LED - HD
DRIVE: DVD+RW DoubleLayer
VGA: GEFORCE GT 435 - 2GB Dedicated

قیمت: 1380 هزار تومن

4)
IBM Lenovo Y560
CPU :Intel Core i7-740QM Cache :6 MB
Ram :4 GB DDR3
HDD :740 GB
Drive :DVD RW
LCD:15.6" HD
VGA :ATI Mobility Radeon HD 5730 1gb

قیمت: 1420 هزار تومن

حالا مورد دل و آی بی ام گرافیک بهتری دارن. یعنی بهترین گرافیک در این بین مال مورد آخر یعنی آی بی ام و بعدش دل هست. سی پی یو ها شونم که دریک سطحه. خودت نگاه کن دیگه.
پشمام قیمتارو

بعضی وقتا سر کیسه شله! 😀 من به لپتاپ اعتقاد ندارم برای کارهای سنگین من جمله رندر، ادیت، پیرمیر، گیم، افترافکت و برای این کارها باید بری سراغ پی‌سی. بقیه‌ی کارهارو نهایتا لپتاپ ۷۰ تومنی هم جوابه
:‌)))
قبول دارم، اسمبل کردن کیس با این قیمت به مراتب به صرفه تره و پرفورمنس خیلی قوی‌تری داره.
ولی اکثرا رنج سنی ۲۰ تا ۳۰ دانشجوان و یکجا ساکن نیستن.

فکر کن من با پنتیوم ۲ هسته ۲ رشته و ۴ گیگ رم ddr3 و ۵۱۲ گیگ hdd نتورک پلاس رو گذروندم. 😂😭😭😭

:‌)))
قبول دارم، اسمبل کردن کیس با این قیمت به مراتب به صرفه تره و پرفورمنس خیلی قوی‌تری داره.
ولی اکثرا رنج سنی ۲۰ تا ۳۰ دانشجوان و یکجا ساکن نیستن.

فکر کن من با پنتیوم ۲ هسته ۲ رشته و ۴ گیگ رم ddr3 و ۵۱۲ گیگ hdd نتورک پلاس رو گذروندم. 😂😭😭😭
والا الان با این قیمت رم و اس‌اس‌دی حتی کیس هم نمیصرفه! رم ۳۲ دی‌دی‌آر۵+اس‌اس‌دی ۲ترا پول یه لپتاپ خوبه. تا ۲-۳ سال دیگه هم قیمت رم و اس‌اس‌دی پایین نمیاد.

الان دیگه هرکی هرچی میتونه باید بخره و صبر نکنه. بجز لپتاپهایی که سی‌پی‌یوی اینتل با پسوند hx یا حتی h نسل ۱۳ و ۱۴ آی۷ دارن، هرچی پسند کردین بخرین و صبر نکنین

والا الان با این قیمت رم و اس‌اس‌دی حتی کیس هم نمیصرفه! رم ۳۲ دی‌دی‌آر۵+اس‌اس‌دی ۲ترا پول یه لپتاپ خوبه. تا ۲-۳ سال دیگه هم قیمت رم و اس‌اس‌دی پایین نمیاد.

الان دیگه هرکی هرچی میتونه باید بخره و صبر نکنه. بجز لپتاپهایی که سی‌پی‌یوی اینتل با پسوند hx یا حتی h نسل ۱۳ و ۱۴ دارن، هرچی پسند کردین بخرین و صبر نکنین
از رشد هوش مصنوعی فقط دسته بیلش به ما رسیده :))
بحث پوله متاسفانه.

این گزینه ی خوبی نیست پردازندش با توجه به رنج قیمتی که داره جالب نیست و ...

باید ملاک هاتون هم بگید مثلا وزن و قابل حمل بودن چقدر براتون مهمه ... باتری ... نرم افزار های مورد نیاز ... چقدر به کیفیت صفحه نمایش حساس هستین و ...
راستش خیلی نمی دونم چون واقعا خیلی ابتدایی دارم شروع میکنم ولی می دونم هرچی الان بگیریم دیگه نمی تونم عوض کنم دنبال یک گزینه معقولم

ببین با یه لپتاپ با این رده قیمتی بخوای کار ساده کنی شبیه اینه که با اف ۱۶ بخوای بری شکار گوزن.

حتی تا رنج ۱۰۰ تومن هم لپتاپ‌های قدری هستن که می‌تونن خوب کارت رو راه بندازن.

سری تاف گیمینگ ایسوس برای رندرینگ دوام خوبی دارن.
ولی ضعف باتری توی حالت حداکثر و گرمای زیادشون رو درنظر بگیر
سنگین هم هستن ولی جنس بدنه رضایت بخشه.
اگه کول پد خوب داشته باشن حرف برا گفتن دارن.
برای کسی که پرفورمنس براش اولویت اوله حرفت درسته ولی نیاز های افراد متفاوته
شاید یکی بیشترین استفادش از لپتاپ همین کار های روزمره و این ور و اون ور بردنش هست و در نتیجه اولویت ش رو میذاره باتری و وزن زیر دو کیلو و پرمیوم بودن بدنه ی دستگاه(در حد بودجه خودش)
برای چنین کسی لپتاپی با گرافیک یکپارچه های جدید و بدون گرافیک انودیا میتونه بهتر باشه مگر اینکه بره سراغ مدل های zephyrus ایسوس یا لنوو yoga pro 9i که گرافیک جداگونه انودیا دارن ولی خب قیمتشون دو برابر بیشتر از مدل های سنگین وزنِ loq و legion و asus tuf با پردازنده و گرافیک مشابه هست

Back
بالا