تاركين و اخراجي هاي سمپاد

به نظر شما كداميك براي هميشه سمپادي اند؟

• رای‌دهندگان
    71
  • شروع کننده موضوع

farshidGCD

لنگر انداخته
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی
شهر
-
سال فارغ التحصیلی
91
دانشگاه
MMU
رشته دانشگاه
IBM - ID
يك سوال مهم: از نظر شما كسايي كه سمپاد رو ترك مي كنن (به هر دليلي، تغيير رشته و...) براي هميشه سمپادي ميمونن يا اخراجي ها؟
از نظر بعضي از سمپادي ها از جمله خودم، يك اخراجي ميتونه سمپادي باشه اما كسي كه سمپاد رو ترك كرده يه جورايي خائن محسوب ميشه
شروين وكيلي، داراي دكتراي جامعه شناسي و فوق ليسانس عصب شناسي از دانشگاه تهران از جمله كساييهركه افتخار ميكنه به اين كه خودش سمپاد رو ول نكرده و اخراج شده

اما خيلي سمپادي ها هرساله به دلايلي چون نداشتن رشته هاي هنرستان و انساني از سمپاد خارج ميشن
شما چي فكر مي كنيد؟

f.m

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان1 مشهد
شهر
مشهد
مدال المپیاد
شيمي
دانشگاه
علوم پزشکی مشهد
رشته دانشگاه
پزشکی
پاسخ : تاركين و اخراجي هاي سمپاد

تارکین که اصلا ولی به نظر من اخراجی ها هم سمپادی نیستند چون به هر حال از قوانین سمپادی بودن تخطی کردند و اخراج شدن(حالا به دلایل مختلف که مهم ترینش میتونه درس باشه)البته اگه انضباطی باشه در مواقعی میشه گفت نه و شاید سمپادی واقعی هم باشند

• شروع کننده موضوع

farshidGCD

لنگر انداخته
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی
شهر
-
سال فارغ التحصیلی
91
دانشگاه
MMU
رشته دانشگاه
IBM - ID

"تاركا اصلا" يعني چي؟

& جالبه تا حالا از اكثر كسايي كه پرسيدم معتقدن كسي كه با مشكل انظباطي اخراج ميشه سمپادي نيست، چون مرام و رفتار سمپادي نداره اما كسي كه با مشكل درسي اخراج ميشه نه

Kinder

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهید هاشمی نژاد ۱
شهر
مشهد
سال فارغ التحصیلی
94
دانشگاه
تهران
رشته دانشگاه
مهندسی عمران/جامعه‌شناسی

فرشید جان جسارت نباشه، اصلاً با حرفت موافق نیستم !!! :-[
کی گفته کسی که به خاطر وجود نداشتنه رشته ی مورد علاقش توی این دبیرستان هایی که جز فرمول و حفظیات چیزی بیرون نمیدن، از سمپاد بیرون میاد خائنه ؟!! :-w

اتفاقاً از نظر من این سمپاده که خیانت می کنه و علاقه ی خیلی از دانش آموزان رو حداقل برای رشته ی انسانی برآورده نمی کنه !!! :)

کسی هم که اخراج شده ... حتماً یک مشکل روانی یا درسی داشته که اخراجش کردن و مطمئناً من شخصاً دید خوبی نسبت بهش ندارم !!! (;

• شروع کننده موضوع

farshidGCD

لنگر انداخته
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی
شهر
-
سال فارغ التحصیلی
91
دانشگاه
MMU
رشته دانشگاه
IBM - ID

خوب من خودمم همچين دليل منطقي واسش ندارم و يه حسه
ولي همچنان ديد بدي به يك اخراجي ندارم، ممكنه يك نفر رياضي و فيزيك و...ش ضعيف باشه، اما كلا تيريپ سمپادي رداشته باشه و مثلا درساي تحليليش خوب باشه
نميشه برچسب زد

اما اين سوالا براي اينه كه: من برم انساني؟ سمپادو ول كنم؟

• شروع کننده موضوع

farshidGCD

لنگر انداخته
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی
شهر
-
سال فارغ التحصیلی
91
دانشگاه
MMU
رشته دانشگاه
IBM - ID

به نظر من سمپادي بودن يه مرامه، يه سبكه
ممكنه يكي كه توي سمپاده و معدلش ٢٠ سمپادي نباشه، اما يك اخراجي سمپادي باشه

نام مرکز سمپاد
دبیرستان فرزانگان امین
شهر
اصفهان
مدال المپیاد
یه زمانی واسه شیمی/ نجوم میخوندم

به نظر من اخراجی ها اگه اخلاقی نباشه موردشون همیشه با سمپاد میمونن ، تارکین هم اگه به خاطر تغییر رشته باشه همیشه با سمپاد میمونن، یعنی وقتی فرد بخواد کاری رو بکنه که تو سمپاد فعلی واقعا نمیتونه ( ما داشتیم کسی که 2 راهنمایی ول کرد رفت مدرسه عادی چون دوست داشت "20" بگیره، دلیلش دقیقا همین بود، این افراد [-( )

پ.ن: یه سری هم هستن نه اخارجی هستن نه تارک ، عین بختک چسبیدن به سمپاد ولی آدم میگه کاش اینا هیچوقت با سمپاد نبودن! "سمپادی" بودن اینجوری نیست که همون کلاس پنجم یا سوم راهنمایی از همون اول توت باشه، چیزیه که وقتی میای تازه ساخته میشه... وقتی میای سمپاد تازه سمپادی میشی، همون مرام و سبک و ... یه سری هیچوقت اینطوری نمیشن...

نام مرکز سمپاد
.
شهر
.
سال فارغ التحصیلی
2000
رشته دانشگاه
فیزیک

به نظر من نمیشه گفت هیچکدوم سمپادی نیستند. درمواردی میشه گفت هر دو و در مواردی میشه گفت هیچکدوم. به عنوان مثال وقتی یه نفر دوست تو رشته انسانی بخونه (مثلا" فلسفه که من خودم برام جزو موضوعات جالبه زیر مجموعه انسانیه) نمیتونه تو سمپاد بمونه و به نظر من اهمیت این رشته از دو رشته دیگه گاهی اوقات بیشتره. یا مثلا" یه نفر توی هنر و موسیقی استعداد داره و یا موارد دیگه که زیاد هم هستند.

من به شخصه اگر علاقه به علوم انسانی داشتم میرفتم. باید منطقی فکر کنیم. باید ببینیم که ما برای سمپاد هستیم و یا سمپاد برای ما تنها یه وسیله ست ؟ آیا غیر از اینه که عده ای دانش آموز وارد اون میشن تا استعداد اون ها شکوفا بشه و باهم آشنا بشن دوست بشن و به لحاظ رفتاری و عقلی تکامل پیدا کنن ؟

ولی اگر به خاطر موارد اخلاقی اخراج شده من میگم دیگه نیست.

Hespride

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
شهید قدوسی (ره)
شهر
قم...قم...قم
دانشگاه
تهران
رشته دانشگاه
مهندسی مالی

:-& :-&

اخراجيا و تاركين هم سمپادي هستن، به همون دليلي كه فارغ التحصيلان ، سمپادي محسوب ميشن!
هيچ دليلي هم نيست كه بگيم اونا نباشن.
اگه مهم كارت دانش اموزيه سمپاده، كه خب پس من ديگه سمپادي نيستم. چون اعتبارش تا 5 روز پيش بود. :))

Dizzy

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان 3
شهر
کرج
مدال المپیاد
کامپیوتر
دانشگاه
تهران
رشته دانشگاه
شهرسازی

اخراجیا:بستگی داره چه نوعی باشن،اگه هم درسی باشه و هم اخلاقی (از اون تریپا که کلا تو باغ نیستن) که اصلا اینا سمپادی نیستند و هیچ وقتم درس نمی شن.ضمن این که من ندیدم کسی به خاطر درس اخراج شه،مگر این که همه درساش بد باشه که اونم دیگه اصلا واسه چی میاد مدرسه؟! :-? (البته اخیرا این طور شده که واسه درس کسی رو اخراج نمی کنن)
در مورد تارکین:نظر مثبتی ندارم!اگه واسه تغییر رشته باشه،طرف همچنان سمپادی محسوب میشه. ما تو مدرسه خودمون یکی رو داشتیم،پیش رو تو یه مدرسه دیگه خوند،آخرم نمی دونم چیه دانشگاه تهران قبول شد.
البته از ریاضی میشه رفت اقتصاد و یه سری رشته های دگر!
ما خودمون اعتراض کردیم چرا انسانی و هنر نداریم (چون خودم یه مدت به سرم زده بود برم انسانی ولی بیش تر که فکر کردم پشیمون شدم) گفتن اگه تعدادتون به 10نفر برسه،واسه انسانیا کلاس تشکیل می دیم و معلم می گیریم و در مورد هنرم که گویا واسه بچه ها معلم گرفتن.
ضمن این که ما پارسال با یکی از مسئولان سمپاد (آقای گلشن) که صحبت کردیم گفت قراره دو رشته به مدارس اضافه شه.تا یکی دو سال دیگه اجرا میشه.یکی مخلوط ریاضی-انسانی یکی دیگه هم مخلوط ریاضی،کامپیوتر و ...
دیگه نفهمیدیم بعدش چیکار کردن؟! :-?

death

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان1 شیراز
شهر
شیراز

من به شدت به انسانی علاقه دارم ! ممکنه مجبور بشم از سمپاد برم ! این که خیانت نمیشه ! سمپاد خیانت کرده انسانی نذاشته :D

در مورد اخراجی ها هم نمیشه توقع داشت همه سمپادی ها تو همه ی درس های مدرسه خوب باشن ! طبیعی هست که یه عده اخراج میشن !

و بعضی از بچه ها هم که احساس میکنن خیلی فشار روشون هست از سمپاد میرن !

در مورد اعتبار کارت ها هم اینجا بحث نکنید ! بحث منحرف میشه :D

f.m

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان1 مشهد
شهر
مشهد
مدال المپیاد
شيمي
دانشگاه
علوم پزشکی مشهد
رشته دانشگاه
پزشکی

به نقل از GCD :
"تاركا اصلا" يعني چي؟

& جالبه تا حالا از اكثر كسايي كه پرسيدم معتقدن كسي كه با مشكل انظباطي اخراج ميشه سمپادي نيست، چون مرام و رفتار سمپادي نداره اما كسي كه با مشكل درسي اخراج ميشه نه
منظورم اینه تاریکین اصلا سمپادی نیستند یه سمپادی واقعی هیچ وقت اینجا رو ول نمیکنه بره یه جا دیگه درس بخونه چون نمیتونه
این رو ببینید(یه تارک سمپاد هست
ولی به نظر من وقتی ما وارد سمپاد شدیم بر اساس درس انتخاب شدیم و مهم ترین فاکتور بوده
ولی بعضی از مشکل های انضباطی در شان یک سمپادی نیست
اگه مهم كارت دانش اموزيه سمپاده، كه خب پس من ديگه سمپادي نيستم. چون اعتبارش تا 5 روز پيش بود. خنده
سال ما نه تو راهنمایی و نه تو دبیرستان بهمون کارت ندادند :-s :D

Sampadik

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
فرزانگان 1
شهر
تــهران

به نظرم اختمال سمپادی موندن یه تارک بیشتر از یه اخراجیه...
بعضی از کسایی که اخراج میشن (من خودم میشناسم) بعدش انقدر تنفر پیدا میکنن که اصلا نمیشه سمپادی بمونن.!
اما اکثر تارکا دلایل قانع کننده و مناسبی واسه خارج شدن دارن و اگر هم نداشته باشن هیچوقت از سمپاد رنجیده نخواهند شد!

zahra96

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان 1 / میدیا
شهر
تهران
دانشگاه
دانشگاه هنر تهران
رشته دانشگاه
گرافیک

اخراجین اگه مشکل اخلاقی باشه نه نیستن ولی فکر میکنم درسی هم به همون اندازه ، شاید کمتر ، مهمه! ولی واسه اونایی که ترک میکنن بستگی داره دلیلشون چی باشه!
مثلا طرف انسانی دوست داره خیلی ، میره بیرون یه جا که بتونه حداکثر نفعو واسه رشتش ببره! تا اونجایی که من میدونم کسایی که میخوان برن هنر خارج نمیشن و تا پیش هستن! پیش هم یه سری اختصاصیا رو میان و در عین حال یه آموزشگاه هنر هم میرن! یعنی گرایش هنر دلیل بر ترک کردن نیست1 همونطور که میدونین امسال رتبه ی 1 و 2 هنر و خیلی رتبه های خوب دیگه از فرزانگان بودن!

ولی یه سری هستن که از سمپادی بودن خوششون نمیاد! میگن اسکلیه!الکیه! درس نمیخونیم! می خوان یه زور خرخونی بالا سرشون باشه! خیلی ها هم میگن مدارس سمپاد واسه کنکور خوب نیست و جو درسی نداره یا خوب رو کنکور کار نمیکنن! (واقعا همچین فکری میکنن و من بار ها دیدم) و میرن مدارس دیگه که مثالش واسه ما فرزانگان تهران رفتن به ابوریحان ، تزکیه ، سوده و... هست! به نظر من این عده هستن که سمپادی نیستن و "شاید" نبودن!
و اگه ما بشنویم فلانی رفته فلان جا میگیم خاک بر سرش!

×البته بعضیا هستن به خاطر مادر پدرشونه! ما داشتیم که پارسال یکی دوتا از بچه ها خانوادشون موافق اومدنشون به دبیرستان فرزانگان نبودن!(به همون دلیل بالا و درس و جو)

N.Y.M

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
TEH
سال فارغ التحصیلی
1394
دانشگاه
امیرکبیر
رشته دانشگاه
مهندسی برق

بسته به دلیل ترک کردن یا اخراجشون میشه نظر داد
شما چ میدونید دلیل رفتنش از سمپاد

• لایک
امتیازات: tezar

anahid_30s

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
دبیرستان فرزانگان یک
شهر
همدان
سال فارغ التحصیلی
1392

جالبه! کسایی که نه سمپاد رو ترک کردن نه اخراج شدن، نشستن دارن درباره این حرف میزنن که اونایی که رفتن سمپادی هستن یا نه!

من سمپاد رو ترک کردم. اما خودمو سمپادی میدونم. چون هر روز اثرات 6 سال تربیت سمپاد رو دارم توی زندگیم میبینم.

maziar

مازیمون
نام مرکز سمپاد
علامه حلی
شهر
تهران، استانبول، کوالالامپور، اُسلو!
دانشگاه
Universitetet i Oslo
رشته دانشگاه
ریاضی، CS، نانو الکترونیک

اره
ولي خوب از همه اين شرايط بگذريم يكي مثل من كه نه اخراج شده و نه رشتشو عوض كرده و نه
فقط چون مي خواستم از ايران برم ترك كردم سمپادو خودمو از اين بابت نمي بخشم

Bahar.no

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان 4
شهر
طهران

بنظرم "سمپادي " يك كلمه ي كليشه ايه . به همين خاطر "سمپادي ها " مغرورن . چون خودشون رو "سمپادي " ميدونن. :|
ي مشاور سمپاد اومد پارسال واسمون حرف زد . گفت سمپادي ها چند دستن . اول اونايي كه هوش بالايي دارن اما نميخونن.
دوم اونايي كه ميخونن اما هوش چنداني ندارن .
و چند دسته ي ديگه .
گفت بعضي ها هم هستن كه قبل از ورود به سمپاد مطالعه درسي شون نسبتا" زياده ، اما بعلت جو سمپاد ، مطالعه ي درسي شون كاهش پيدا ميكنه.
حالا شما كسي رو در نظر بگيريد كه هوش بالايي داره اما نميخونه . ممكنه اين بين نمراتش هم پايين بياد ( شنيديد كه يادگيري # نمره ؟؟ :-? ) و اون رو بخاطر نمره ي پايين اخراج كنن . :| آيا ميشه گفت كه اون فرد سمپادي نيست؟؟؟
ويا كسي كه به اصطلاح "خرخونه " اما هوش و يا كشش حجم زياد درس ها رو نداره . و نمره هاش جالب نيست ، هرچند سعي خودشو ميكنه !! :| اگه اين فرد اخراج شه يعني سمپادي نيست؟؟
بهتر نيست بگيم سمپادي بودن يك ويژگي خوب و پسنديدست كه هر كس برحسب موقعيت ، هوش ، استعداد ، اخلاق و يا... ممكن است تماما ، و يا قسمتي از اون رو داشته باشه ؟؟ و بعضا افرادي هم فاقد اين ويژگي باشن ;;)

سپیده.

کاربر فوق‌فعال
نام مرکز سمپاد
فرزانگـان3
شهر
شهر _آدم های _افسرده.

به نقل از Kinder :
فرشید جان جسارت نباشه، اصلاً با حرفت موافق نیستم !!! :-[
کی گفته کسی که به خاطر وجود نداشتنه رشته ی مورد علاقش توی این دبیرستان هایی که جز فرمول و حفظیات چیزی بیرون نمیدن، از سمپاد بیرون میاد خائنه ؟!! :-w

اتفاقاً از نظر من این سمپاده که خیانت می کنه و علاقه ی خیلی از دانش آموزان رو حداقل برای رشته ی انسانی برآورده نمی کنه !!! :)

کسی هم که اخراج شده ... حتماً یک مشکل روانی یا درسی داشته که اخراجش کردن و مطمئناً من شخصاً دید خوبی نسبت بهش ندارم !!! (;
بگم شاخ درآوردم؟! :O :-\

• شروع کننده موضوع

farshidGCD

لنگر انداخته
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی
شهر
-
سال فارغ التحصیلی
91
دانشگاه
MMU