سمپاد مزیت داشته
حداقل برای من
منم وقتی هفتم هشتم بودم دلم میخواست زار بزنم ، باعث و بانی سمپاد رو لعنت میکردم
ولی هر چی زمان میگذره ، ویژگی های خاص سمپاد بیشتر برام مسجل میشه
من نوعی اگه تو مدرسه ی عادی دولتی درس میخوندم ، کسی قرار نبود منو ببینه ، قرار بود یه تک بعدی باشم مثل بقیه
من ۴ سال ابتدایی شعر گفتم ، به هر معلمی نشون دادم سعی کرد خوردم کنه ، گفت اینا به درد نمیخوره ، مهم اینه که نمره هات خیلی خوبن ، گفت کار خیلی مهمی نکردی ، فوقش شعر و داستان نوشتی دیگه
سال بعدش توی همین سمپاد ، استاد پژوهشم دفتر شعرم رو اتفاقی دید ، بهم گفت فوق العاده ست ، من اون روز غرق شعف شدم ، تشویق اون باعث شد شعرم بشه اول استان ، داستانم بره جشنواره فردوسی
من توی سمپاد معماری کار کردم ، دو سال نوروساینس خوندم و پژوهشگر شدم ، من تو همین سمپاد مستند ساختم
یادم نمیره ها ، کلاس هفتم اولین نمره ی فیزیکم شد ۱۷ ، تا صبحش گریه کردم ، وقتی کلاس هفتم اسمم جرو سه نفر اول پایه نشد و نفر چهارم شدم گریه کردم ، وقتی جواب یه سوال رو بلد نبودم ، دستام لرزید ، اکثر روزا با استرس رفتم مدرسه ، در حالی که دیشبش داشتم مقاله مینوشتم و نخوابیده بودم
تاحدی دقیق بودنگاه کنین میخوام بی طرف نظر بدم
به طور کلی کاملا حرفاتون درسته و به عنوان ویژگی ها خوب میتونم از اینا دفاع کرد
ولی خودمون باشیم بار کدوم طرف ترازو بیشتره
نگا خب درسته تو، تو یه موضوعی خیلی خوب بودی و بهت بها داده نمیشده منم دقیقا همنیجوری بودم تو "شاهد" بهم میگفتن تو این اپ ها رو خودت نمیسازی و بابات برات میسازه ولی تو سمپاد شکوفا شدم
سمپاد معلم ها و دانش اموزای فوق العاده خفنی داره که دمشون گرم ولی خودمون باشیم سخت گیری های بیش از حد درسته تهش به سودمون ولی نباید به هر قیمتی کل زندگیمونو بزاریم سر درس
مثلا مدرسه ای که هدفش اینه بهترین ها رو تو ازمون ها، مسابقات و.. در همه ی زمینه ها داشته باشه باید بها بده نه اینکه تو این موارد خاص اصلا اهمیت نمیدن.
من فیزیکم سر کلاس فوق العادس تو ورقه امتحان بد میدم معلمم میدونه و خودش قبول داره اما چون مدرسه نمره میخواد میگه من باید همین نمره رو بزارم.
مدرسه ی تیزهوشان برای شکوفا شدن خوبه ولی شکوفا که میشی دیگه باید اینقدر جون بکنی تا دیده شی بگرنه نگات نمیکنن
از این لحاظ که بستر خوبیه برای تحصیل و شکوفا شدن درست؛ اما باید به استعداد ها هم بها داد؛ طرف داریم روز قبل و بعد امتحان هیچی نمیدونه شب امتحان حفظ میکنه نمره میگره اما منی که حفظیاتم ضعیفه چی برای یه درس ساده هم قشنگ میشینم نکته در میارم و میخونم تا شاید خوب بگیرم.
تیزهوشان، تیزهوش کم داره، خرخون داره
قبول کنین
این اصلا چیز خوبی نیست
چون ما باید یاد بگیریم نه حفظ کنیم