پاسخ : سوالات و مشکلات
بعد از اینکه چرخ دنده هات کامل شد دیگه درجه ی دیگه ای نیست؟
بعد از اینکه چرخ دنده هات کامل شد دیگه درجه ی دیگه ای نیست؟
به نقل از MeLi :یه بار دیگه ام این مطرح شده بود. فعلن کاربرایی که چرخ دنده رو تموم کردن زیاد نیستن(فقط یک یا دو نفرن) پس لزومی به ستاره ی جدیدی نیست.
بعدا هم اگه این افراد زیاد بشن احتمالا یا درجه کاربری اضافه میکنن یا سختگیری ارتقا درجه رو زیاد میکنن فعلن که لزومی نیست :)
خیلی مسخرست باو...من فکر کردم ی درصدی از سایت رو میدن ب من ...پستای شاخ فلسفیم حرومتونبه نقل از مهسا.ق :
باو خب این فرشید بدبخت واقعا فسیل شد تو سایت...ی فسیلی چیزی بش بدین...به نقل از GCD :هی میگم یه درجه فسیل بزارین، گوش نمیدن که
× بعد مثلا بجای چرخ دنده پنج تا دایناسور باشه که دارن لوگوی سمپادیا رو میجوون
من میگم شاید منظورشون اینه که شما دیگه بستته! یکم برو به زندگیت برس! به نظر من باید هرکی چرخ دنده تموم کرد و بن کنن ..آخه چقدر تو نت پلاس؟ چقدر؟به نقل از GCD :هی میگم یه درجه فسیل بزارین، گوش نمیدن که
× بعد مثلا بجای چرخ دنده پنج تا دایناسور باشه که دارن لوگوی سمپادیا رو میجوون
من یه سوال دارم! میشه دقیقا بگید مکانیسم این ستاره ها چیه؟به نقل از SaϔnA.M :دوستان ؛ لطفا اینجا چت و بحث نکنید ؛ اینجا برای جواب دادن به سوالات کلی سایته ، سعی کنید سوالی که بش جواب داده شده رو دیگه بحث نکنید سرش .
یوزر نِیم فیسبوک رو باید بزنی بقیه رو نمیدونمبه نقل از نرگس¹ :مرسي براى فيلداى جديد پروفايل!
چيزه، بايد يوزر نيم فيس بوك و توييتر و اينا رو وارد كنيم يا همچين چيزي؟ www.facebook.com/narges.moini؟
به نقل از M A S U M E :مدت زمان حضور در انجمن قبلا تو پروفایل بود..الان نیست؟