پاسخ : سوالات و مشکلات
بعد از اینکه چرخ دنده هات کامل شد دیگه درجه ی دیگه ای نیست؟
![Day Dreaming 8-^ 8-^](/forum/styles/yahmas/smiles/day_dreaming.gif)
بعد از اینکه چرخ دنده هات کامل شد دیگه درجه ی دیگه ای نیست؟
![Whistling :-" :-"](/forum/styles/yahmas/smiles/whistling.gif)
![Day Dreaming 8-^ 8-^](/forum/styles/yahmas/smiles/day_dreaming.gif)
به نقل از MeLi :یه بار دیگه ام این مطرح شده بود. فعلن کاربرایی که چرخ دنده رو تموم کردن زیاد نیستن(فقط یک یا دو نفرن) پس لزومی به ستاره ی جدیدی نیست.
بعدا هم اگه این افراد زیاد بشن احتمالا یا درجه کاربری اضافه میکنن یا سختگیری ارتقا درجه رو زیاد میکنن فعلن که لزومی نیست :)
خیلی مسخرست باو...من فکر کردم ی درصدی از سایت رو میدن ب منبه نقل از مهسا.ق :
باو خب این فرشید بدبخت واقعا فسیل شد تو سایت...ی فسیلی چیزی بش بدین...به نقل از GCD :هی میگم یه درجه فسیل بزارین، گوش نمیدن که
× بعد مثلا بجای چرخ دنده پنج تا دایناسور باشه که دارن لوگوی سمپادیا رو میجوون![]()
من میگم شاید منظورشون اینه که شما دیگه بستته!به نقل از GCD :هی میگم یه درجه فسیل بزارین، گوش نمیدن که
× بعد مثلا بجای چرخ دنده پنج تا دایناسور باشه که دارن لوگوی سمپادیا رو میجوون![]()
من یه سوال دارم! میشه دقیقا بگید مکانیسم این ستاره ها چیه؟به نقل از SaϔnA.M :دوستان ؛ لطفا اینجا چت و بحث نکنید ؛ اینجا برای جواب دادن به سوالات کلی سایته ، سعی کنید سوالی که بش جواب داده شده رو دیگه بحث نکنید سرش .
یوزر نِیم فیسبوک رو باید بزنی بقیه رو نمیدونمبه نقل از نرگس¹ :مرسي براى فيلداى جديد پروفايل!
چيزه، بايد يوزر نيم فيس بوك و توييتر و اينا رو وارد كنيم يا همچين چيزي؟ www.facebook.com/narges.moini؟
به نقل از M A S U M E :مدت زمان حضور در انجمن قبلا تو پروفایل بود..الان نیست؟