به نقل از مرضیــــه :برو تو پروفایل من یا یکی که مسنجرشو گذاشته.
نشون نمیده.
+واسه خودتم نشون نمیده.![]()
بعضی انجمن ها هم هستن که هر کسی نمیتونه ارسال های طرف رو تو اون انجمن ها ببینه مثل گروه گرافیک مثل انجمن مدیر انجمن ها یا انجمن داخلیا و به بالابه نقل از Kind dall :چه طور ميشه به يكى لايك بديم ولى يه جايى جز پستاش
اخر متوجه شدم يه نفر بيشتر از لايكايى كه داره امتيازشه![]()
یه عدد بالاتر بزن 500 مثلآبه نقل از اردلان :درود
چجوری همه ی پ خ هامون پاک کنم؟
اون هرس کردن رو رفتم
تا14روز رو پاک میکنه
عددشرو هم که مثلا میزنم50کاری نمیکنه
اینجا هم نمیزنه! هر چی هس زیر سر نــیماست!به نقل از shnk :ی سوالی
من که الان میدر بخش المپیاد زیستم
چرا تو جاهای دیگه نمیزنه مدیر انجمن؟ولی برای کاربرای دیگه رو میزنه!
به نقل از sahere :عه من الان داشتم صفحه های بانگمو میدیدموقتی از صفه 1 مثلا مستقیم میزنی صفه 5 دوباره میره صفه 1!
کلا فقط با ترتیب عادی میشه جلو رفت
البته با این روش میره تو بانگ تو! (یا هرکسی که کدش 4712 ـه)به نقل از علی سینا :آره واسم منم اینطوریه !
روشی پیدا کردم کاملا تخیلی !
http://www.sampadia.com/forum/index.php?action=profile;u=4712;status=X
مثلا میری صفحه 2 ! اون لینک توی آدرس بار رو اینطوری تغییر بده :
به جای X عدد صفحه بانگ مورد نظر رو وارد کن!
به نقل از Black Death :البته با این روش میره تو بانگ تو! (یا هرکسی که کدش 4712 ـه)
http://www.sampadia.com/forum/index.php?action=profile;u=YYYYY;status=X
بجای Y هم کد یوزرتون رو بذارید![]()
به نقل از Ћеѕтег ргчппе :خب ممکنه لایک های اضافیش واسه پست های پاک شده ـش باشه .
ولى اون يوزر يه ارسال بيشتر نداشته و از اون ارسالش فقط يه لايك گرفته ولى تو پرفايلش ٣امتياز دارهبه نقل از پـــوریــا ل. :بعضی انجمن ها هم هستن که هر کسی نمیتونه ارسال های طرف رو تو اون انجمن ها ببینه مثل گروه گرافیک مثل انجمن مدیر انجمن ها یا انجمن داخلیا و به بالا![]()
و در جوابش فکر کنم یکی گفت که فقط صفحات تاپیک ها توی مدت حضور حسابه و یه عده میان سایت پ خ بازی میکنن..به نقل از پوریا.ع :ی سوال اساسی:بودن در مکان هایی مثل صفحه ی فهرست و یا پیام خصوصی و یا تقویم(جاهایی غیر از انجمن های سایت)هم جزو فعالیت حساب میشه؟
اگه آره حرف علی سینای عزیز درسته....چون خیلیا هستن کلا تو سایت پستی ندارن و صرفا پ.خ بازی میکنن...
ولی اگه نه ی نسبت خوبی از حضور و پست حرف نرگس رو تایید میکنه
پ.خ رو توی تَب جدا جواب بده خُببه نقل از بره ناقلا :و در جوابش فکر کنم یکی گفت که فقط صفحات تاپیک ها توی مدت حضور حسابه و یه عده میان سایت پ خ بازی میکنن..
من یه سوال دارم! من به طور میانگین در روز یک پیغام خصوصی دارم که راهنمایی میخواد و من میشینم یه صفحه مثلا مینویسم..خوب یعنی چی؟؟ من همش تو صفحه پیغام خصوصی ام که این جوری..این نامردیه! چون من پ خ بازی نمیکنم که..![]()
بابا زدم خوببه نقل از Black Death :یه عدد بالاتر بزن 500 مثلآ