sayna
کاربر خاکانجمنخورده
- نام مرکز سمپاد
- دبيرستان فرزانگان ۱
- شهر
- تهران
- دانشگاه
- علوم پزشكى شهيدبهشتى
- رشته دانشگاه
- پزشكى
یه چیزی یادم افتاد، اضافه کنمبه نقل از علی سینا :ببخشید تو کلامتون
توی صندلی داغ اومدی پستی رو گزارش کنم اینو نوشت :
هر کسی اکسس مدیریت پست های اون انجمن رو داره میتونه ببینه ( طبیعتا میشه : داخلی ها ، اجرایی ها ، کل ها )به نقل از پری ناز :یه چیزی یادم افتاد، اضافه کنم
یه بار تو خاطرات یه پستیو گزارش کردم چند دقیقه بعدش دیدم اصلا خاطرات مدیر نداره بعد یه گزارشی مثل این کجا میره؟
کدوم مدیر دقیقا؟این یه اسپم نیست و یه سواله و کاملا مربوط به موضوع تاپیکبه نقل از SaϔnA.M :این رو هم نباید اینجا بیان کنید دوستان . هشدار یه چیزیه بین مدیر و کاربر ، مشکلی باش داشتید به مدیر پ.خ بدید .
× حقیقتا از این به بعد استفادهی نادرست از این تاپیک اسپم محسوب میشه و مثل اسپم باش برخورد میشه .
هیچ چیزی دیگه اگه در پست اول این تاپیک میبینید منو هم مطلع کنید که نوشته باشه ابتدا به تمامی مدیران انجمن ها داخلی و اجرایی و مشاورو کل پی ام دهید سپس سوال خود را در این تاپیک مطرح نماییدهر سوال یا مشکلی که حین فعالیت در سایت و فروم دارید رو میتونید اینجا مطرح کنید تا پاسخ داده بشه.
تمام مدیران داخلی به بالا از لاگ هشدار ها اطلاع دارن و به راحتی می تونن برای شما توضیح بدن دلیلش رو . ( اگر مبهمه )به نقل از st.آگوست(دامت برکاته) :کدوم مدیر دقیقا؟این یه اسپم نیست و یه سواله و کاملا مربوط به موضوع تاپیک
هشدار ها دارای ارسال کننده مشخص نیست و برای اطلاع رسانی به کاربر ارسال میشن و الا به کاربر چرا بفرستین؟صرفا تحت تعقیب کنید کافیه
پس اگه قرار در معرض دسترسی کاربر قرار بگیره نباید گنگ و بی مفهوم باشه که بیشتر کاربر رو گیج کنه,بهتر به جای اینکه به کاربرا بپرید صرفا چون اکسس دارید سعی کنید توجه کنید به اونچه باید بکنیدهیچ چیزی دیگه اگه در پست اول این تاپیک میبینید منو هم مطلع کنید که نوشته باشه ابتدا به تمامی مدیران انجمن ها داخلی و اجرایی و مشاورو کل پی ام دهید سپس سوال خود را در این تاپیک مطرح نمایید
الان من گفتم منظور شما تنها تحت تعقیب قرار گرفتن هست؟گفتم اگه نیست باید مسیله در همون تشریح بشهبه نقل از SaϔnA.M :تمام مدیران داخلی به بالا از لاگ هشدار ها اطلاع دارن و به راحتی می تونن برای شما توضیح بدن دلیلش رو . ( اگر مبهمه )
هدف از هشدار دادن هم صرفا تحت تعقیب قرار گرفتن کاربر نیست ، ما میخوایم تذکری بدیم تا کاربر خودش رعایت کنه موضوع رو . چه فایده داره اگر صرفا فقط خودمون بدونم کاربر خطاکاره ؟
خیر ، اما یک سری موضوعات هستند که اصلا نباید عمومی مطرح شن . مثل همین هشدار ها . اگر قرار بود توی جمع داد زده بشن ، اکسس داده میشد که همه ببینن که کی هشدار گرفته . پس هشدار یک چیزیه بین کاربر و مدیران . مشکلاشونم خصوصی حل میکنند .
یکسری مسائل هم هست که مربوط به این تاپیک نیست . مثلا اعتراض به یک مدیر خاص ، جاش اینجا نیست و باید توی پ.خ به مدیران بالاتر تذکر داده بشه . در کل ما یک سری افراد مسئول داریم ، که در صورتی که شما مشکلی با قسمتی از فروم دارین به کسی که مسئولش بوده اعلام کنید . مثلا مدیرگزینی -> مدیر داخلی ها | نظارت بر کار مدیران انجمن -> مدیران داخلی به بالا | انتقاد یا مشکل با مدیران داخلی -> تاپیک انتقاد به اون ها یا پ.خ به مدیران داخلی | انتقاد از مدیران اجرایی -> مدیران کل یا تاپیکش و ...
این تاپیک برای پرسیدن سوالات و مشکلات کلیه سایته . وقتی برای مشکلات خاص ، مسئول خاص داریم ، هیچ نیازی نیست که شما اینجا بیان کنید اون مسائل رو .
مشکل من این نبود بلکه این بود که کدوم قانون زیر پا گذاشته شده که آیتم هشدار براش استفاده شده,سو استفاده کردن شما از صحبت من مطمئنن اصلا توجیح کننده نیست,بهتر بجای محافظه کاری نسبت به اونچه انجام میدید پاسخ گو باشید و مدیریت رو در پریدن به کاربران خلاصه نکنید :)به نقل از نــيما :میدونی نوید جان این مشکلات رو یه عده ی خیلی محدود و خاصی فقط دارن ! وگرنه به کاربران عادی هشداری ارسال بشه به خاطر عدم رعایت قوانین یا بی احترامی به دیگران خودشون کاملا میفهمن مربوط به کجا بوده و میدونن فلان جا بی احترامی کردن یا قوانین رو رعایت نکردن . اما شما ماشالا به قول خودت ("کدوم یکیش دقیقا خب الان منشن شد؟" ) نیازه واقعا بهت بگن که به خاطر کدومشون و کدوم یکی از این همه بی احترامی هات هشدار گرفتی . پست ها و حرف های خودتون و پ.خ هاتون و ... رو مرور کنین معمولا خودتون هم میتونین دلیل های هشدار ها رو بفهمین . :)
همین الان هم نحوه ی برخورد هاتون متاسفانه اصلا جالب نیست . اگر کادر مدیران انتقاد پذیر نیستن ، مطمئن باش شما هم منتقد نیستی در هر صورت و انتقاد کردن بلد نیستی .
لطفا این سوالات رو به طور شخصی و از طریق پیغام خصوصی پیگیری کنین . اینجا برای سوالات کلی تر هست . ممنون .