هیچ کدوم!پستاش"خوب"بوده ، ارزش داشته ، اسپم نمیداده ، تولید محتوا داشته ، تو بحثا شرکت میکرده و اینابه نقل از سـاحـديـثــ :كسي كه نشان شروع خوب گرفته پستاش تو يك زمان كوتاه زياد بوده يا لايكاش؟
وقتی عنوان پست خیلی طولانی بشه این مشکل پیش میاد. تو این تاپیک هم وقتی «پاسخ : » میاد جلوی اسم تاپیک، عنوان از حد مجاز طولانی تر میشه در نتیجه خود به خود خالی میشهبه نقل از امــیــر حـمــزه :من نمیفهمم چرا توی تاپیک چهارمین دوره مسابقات خلاقیت ریاضی هشترودی وقتی پاسخ را میزنیم موضوع خالیه.
میشه منظورتون رو بهتر توضیح بدین !به نقل از Lord_RG :میشه این سیستم آنلاین و آفلاین شدن رو درست کنین
به نقل از dokhi.kharkhoon :مثلا من یه معما داشتم چرا قفلش کردن ؟
شخصی که تاپیک رو قفل میکنه داخل تاپیک توضیح میده.تاپیکِ «معما» هست اگه به عنوان معما مطرحش کردین(هر چند معما هم نیست...)
در هر صورت تاپیک نامربوطه (:
قفل و حذف...
قبلن بود! چون واسه سایت یه مقدار خطر داشت محتواش و دردسرساز شده بود حذف شده!به نقل از K.M.W :نمیدونم من پیدا نکردم یا کلا نیست انجمنی به نام "سیاسی" ؟ جای خالیش حس میشه اگه نیست ، شاید صلاح نبوده باشه!
قسمت عکس مدیر نداره الان؟کسی خواست با مدیرش مشورت کنه چیکا کنه؟!
چون حرف بزرگ داره. e بزار جای Eبه نقل از fuNnY f@N :این چراع یاهو مسنجر من وقتی آنلاینم روشن نمیشه!
چرا؟
واقعابه نقل از جواد ب. :وقتی عنوان پست خیلی طولانی بشه این مشکل پیش میاد. تو این تاپیک هم وقتی «پاسخ : » میاد جلوی اسم تاپیک، عنوان از حد مجاز طولانی تر میشه در نتیجه خود به خود خالی میشه![]()
عنوان پست اول رو کوچکتر کنید! کسی که تاپیک رو ایجاد کرده یا یه مدیر میتونه این کار رو بکنه.به نقل از امــیــر حـمــزه :واقعا
خوب الان عنوان رو چجوری کوچیک کنیم آخه![]()
به نقل از شکیبــــــا :یه مسئله ای راجب ِ انجمن ِ موسیقی .
الان اونجا مدیر نداره، هیچ بحث ِ جدیدی به راه نمیفته، همه جا پر از پست ــای ِ متوالیُ اسپم شده، کسی تو انجمن نمیاد اصن؛ اگرم میاد حوصله نداره که توی ِ بحث ــا شرکت کنه . انجمن خوابیده به کل؛ درصورتیکه انجمن ِ مهمّی ــه . نمیدونم چرا؟ اگه میشه پیگیری کنین . اصن کلّـا سوتُ کور شده انجمن .![]()