سؤالات و مشکلات در استفاده از سایت

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع alemzadeh
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : سوالات و مشکلات

كسي كه نشان شروع خوب گرفته پستاش تو يك زمان كوتاه زياد بوده يا لايكاش؟

به نقل از سـاحـديـثــ :
كسي كه نشان شروع خوب گرفته پستاش تو يك زمان كوتاه زياد بوده يا لايكاش؟
هیچ کدوم!پستاش"خوب"بوده ، ارزش داشته ، اسپم نمیداده ، تولید محتوا داشته ، تو بحثا شرکت میکرده و اینا

‏ !

مگه با شما نیستم که تمام پست هام تو انجمن اعتقادی حذف بشن؟!! هر دلیل چرتی بیارید مهم نیست،هرچه سریعتر اینکارو بکنید حتی یک لحظه ی دیگه نمیخام تو نخوانده هام خبری از این دست تاپیک ها باشه

من نمیفهمم چرا توی تاپیک چهارمین دوره مسابقات خلاقیت ریاضی هشترودی وقتی پاسخ را میزنیم موضوع خالیه 8-|.

به نقل از امــیــر حـمــزه :
من نمیفهمم چرا توی تاپیک چهارمین دوره مسابقات خلاقیت ریاضی هشترودی وقتی پاسخ را میزنیم موضوع خالیه 8-|.
وقتی عنوان پست خیلی طولانی بشه این مشکل پیش میاد. تو این تاپیک هم وقتی «پاسخ : » میاد جلوی اسم تاپیک، عنوان از حد مجاز طولانی تر میشه در نتیجه خود به خود خالی میشه ;D

میشه این سیستم آنلاین و آفلاین شدن رو درست کنین

به نقل از Lord_RG :
میشه این سیستم آنلاین و آفلاین شدن رو درست کنین
میشه منظورتون رو بهتر توضیح بدین !

فک کنم منظورشون دوستان مخفی هستن که افلاینن ولی زمان حضورشون تغیر میکنه!
که این مشکل نیس کسی اگه دوست داره میره مشخصات بعد تنظیمات حساب کاربری انلاین بود شما برای سایرین نشان داده شود؟تیکش رو بر میداری ذخیره میکنی

مثلا من یه معما داشتم چرا قفلش کردن ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

به نقل از dokhi.kharkhoon :
مثلا من یه معما داشتم چرا قفلش کردن ؟
تاپیکِ «معما» هست اگه به عنوان معما مطرحش کردین(هر چند معما هم نیست... :دی )
در هر صورت تاپیک نامربوطه (:
قفل و حذف...
شخصی که تاپیک رو قفل می‌کنه داخل تاپیک توضیح می‌ده.

نمیدونم من پیدا نکردم یا کلا نیست انجمنی به نام "سیاسی" ؟ جای خالیش حس میشه اگه نیست ، شاید صلاح نبوده باشه!

قسمت عکس مدیر نداره الان؟کسی خواست با مدیرش مشورت کنه چیکا کنه؟!

به نقل از K.M.W :
نمیدونم من پیدا نکردم یا کلا نیست انجمنی به نام "سیاسی" ؟ جای خالیش حس میشه اگه نیست ، شاید صلاح نبوده باشه!

قسمت عکس مدیر نداره الان؟کسی خواست با مدیرش مشورت کنه چیکا کنه؟!
قبلن بود! چون واسه سایت یه مقدار خطر داشت محتواش و دردسرساز شده بود حذف شده!

مدیرش چند وقت پیش استعفا داد! هنوز مدیر جدید انتخاب نکردن گویا :د
با یکی از داخلیا مشورت کنید :د

این چراع یاهو مسنجر من وقتی آنلاینم روشن نمیشه!
چرا؟

به نقل از fuNnY f@N :
این چراع یاهو مسنجر من وقتی آنلاینم روشن نمیشه!
چرا؟
چون حرف بزرگ داره. e بزار جای E

من یه مشکلی رو قبل از رفتنم راجع به بن درخواستی گفته بودم، که خب چون بلافاصله بعدش استعفا دادم اصلا پیگیریش نکردم. حالا مدیران می‌دونن حرفم رو. من هنوز به حرفم اعتقاد دارم. تا حالا به این فکر کردید که این کار چه فایده‌ای برای سایت داشته؟ نمی‌گم فقط باید منفعت سایت رو سنجید و موفقیت آدمای توش مهم نیست. اما به هر حال باید یه توازنی برقرار باشه. اتفاقی که شدیدا بعد از این تاپیک افتاد بن شدن خیلی از کاربرای خوب سایت بود. یه سری واقعا باید وقتشون رو تنظیم می‌کردن یا مشکلی داشتند و بن کردن و رفتن؛ اما درصد زیادی از افرادم دو حالت داشتند: یا بن کردن و خودشون بعدا این‌ور اون‌ور گفتن که «بن شدن» باعث نشد که وقتشون رو تنظیم کنند و به جاش توی سایتای دیگه بودند، یه عده‌ای هم که واقعا برای تنظیم وقت و این‌جور مشکلات درخواست ندادند، طبیعی هم هست، وقتی این‌همه کاربر قدیمی این کار رو می‌کنند، خب یه جورایی برای کاربرای جدیدتر ارزش می‌شه. که البته این قانون جدید کمی جلوگیری کرد از این حرکت اما کامل نه. در کّل فکر می‌کنم اگر نگاه کنید، بازده این کار حتی به نفع کاربران هم نبوده؛ قطعا به نفع سایت هم نیست. پس آیا وجودش لازمه واقعا؟ یه بحثی هم که من قبلا گفتم و مخالفت شد باش؛ این بود که من احساس می‌کنم با این کار داریم اراده‌ی کاربرا رو کم می‌کنیم. سمپادیا، حتی ترک کردنش هم می‌تونه کلّی چیز یاد بده به آدم. این‌که کاربر درک کنه الآن دیگه اتفاقای مهم‌تری داره توی زندگیش میفته و باید بره و بعد با اراده‌ی خودش بره. این خودش یه جور درسه که خیلی از ما توی سمپادیا یاد گرفتیم انجام بدیم. اما توی این جریان بن کردن دیگه این اتفاق هم برای کاربرا نمیفته. در کل یه جور تبلیغ شده انگار جهت این‌که «بیاید از سایت ِ ما برید.»

به نقل از جواد ب. :
وقتی عنوان پست خیلی طولانی بشه این مشکل پیش میاد. تو این تاپیک هم وقتی «پاسخ : » میاد جلوی اسم تاپیک، عنوان از حد مجاز طولانی تر میشه در نتیجه خود به خود خالی میشه ;D
واقعا :))
خوب الان عنوان رو چجوری کوچیک کنیم آخه :-؟

به نقل از امــیــر حـمــزه :
واقعا :))
خوب الان عنوان رو چجوری کوچیک کنیم آخه :-؟
عنوان پست اول رو کوچکتر کنید! کسی که تاپیک رو ایجاد کرده یا یه مدیر میتونه این کار رو بکنه.

یه مسئله ای راجب ِ انجمن ِ موسیقی .
الان اونجا مدیر نداره، هیچ بحث ِ جدیدی به راه نمیفته، همه جا پر از پست ــای ِ متوالیُ اسپم شده، کسی تو انجمن نمیاد اصن؛ اگرم میاد حوصله نداره که توی ِ بحث ــا شرکت کنه . انجمن خوابیده به کل؛ درصورتیکه انجمن ِ مهمّی ــه . نمیدونم چرا؟ اگه میشه پیگیری کنین . اصن کلّـا سوتُ کور شده انجمن . :-<

به نقل از شکیبــــــا :
یه مسئله ای راجب ِ انجمن ِ موسیقی .
الان اونجا مدیر نداره، هیچ بحث ِ جدیدی به راه نمیفته، همه جا پر از پست ــای ِ متوالیُ اسپم شده، کسی تو انجمن نمیاد اصن؛ اگرم میاد حوصله نداره که توی ِ بحث ــا شرکت کنه . انجمن خوابیده به کل؛ درصورتیکه انجمن ِ مهمّی ــه . نمیدونم چرا؟ اگه میشه پیگیری کنین . اصن کلّـا سوتُ کور شده انجمن . :-<

مشکل نبود مدیر برای انجمن های مختلف چیز جدیدی نیست و ما هم به محض اینکه ببینیم کسی داوطلب و داری شرایط لازم هست خودمون خارج از مدیرگزینی های رسمی سایت بهش پیشنهاد مدیریت میدیم .
گذشته از اون علت اینکه عده بسیار زیادی از مدیرا دیگه نیستن و استعفا دادن مسئله کنکور و درسه که دیگه از عهده ما خارجه .
در هر حال اگر انجمنی بود که نیاز مبرم به مدیر داشت و کسی هم داوطلب مدیریت اون بود خودش رو به ما معرفی کنه حتما رسیدگی میکنیم .

اﻳﻦ ﺁﺭﻡ ﺑﺎﻻﻱ ﺻﻔﺤﻪ ﺭﻭ ﻧﻤﻴﺨﻮاﻳﺪ ﻋﻮﺽ ﻛﻨﻴﺪ?!

Back
بالا