به نقل از عقل کل :آیا امکان این هست که تو یه نظرسنجی چند تا سوال داشته باشیم؟ یعنی مثلا یه نظرسنجی جدید ایجاد کنیم بعد توش اینطوری بپرسه سوال 1، سوال 2 و ..... برای هرکدوم هم گزینه های خاص خودشو بذاریم و اونو بعنوان تاپیک قرار بدیم. افرادی هم که تو نظرسنجی شرکت کردن اگه تمایلی نداشته باشن که نظر بدن بتونن نتایج همه سوالارو ببینن. واقعا میشه؟
به نقل از غَـزالـه :اون قسمت آخرین ارسال ها ، حذف شده چرا؟
به نقل از .mary. :این قسمت "نخوانده ها" کلن سیستم ـش فرق کرده یا فقط من مشکل دارم باهاش ؟!![]()
نه متاسفانه سیستم بانگ کدهاش خیلی داغون و ما زیاد نمیتونیم توش دست ببریم.به نقل از سـحر :من یه چیز بگم :
عاغا نمیگین خُب آدم دستش میخوره ؛ بانگشُ یهو حذف میکنه بعد اون همه نظر و خاطره و اینا پاک میشن ؟هیچ امکانی وجود نداره که یک سئوالی هم بکنه که آیا مایل به حذف بانگ خود هستید یا خیر ؟
![]()
مدیران نباید چنین کاری بکنن. اصلا من نمیدونم چرا چنین ایدهای به ذهن کسی میرسه؟ خب بابا تو یک پست جدا بنویسید حرفاتونو.به نقل از Nahid :ببخشید من یادمه اون موقعا که ما معاون بودیم بهمون میگفتن به مدیرا بگیم (و خودمونم رعایت کنیم) که هی پست ملتو ویرایش نکنیم توش جواب به اون پست بنویسیم...
بعد الان چنتا انجمن هست که من بیشتر سر میزنم مدیران محترم و محترمه قریب به 60 % از پست ها رو ویرایش کردن و توش رسماً پاسخ به پست دادنمیخواستم بدونم ارزش گذاری در این مورد عوض شده آیا؟
![]()
هوم. منم همچین حسی دارم.به نقل از .mary. :این قسمت "نخوانده ها" کلن سیستم ـش فرق کرده یا فقط من مشکل دارم باهاش ؟!![]()
من صرفاً با شما نبودم ولی مرسی که پاسخ گو هستید, اما چنتا چیزبه نقل از ش. :ایشون منظورشون با منه.
اینکار رو ما فقط تویِ تاپیکِ «عکسهایما» انجام میدیم؛ چون اونجا صرفاً یه تاپیکیه برای اینکه بچّهها عکساشون رو بذارن. حالا اگه ما اونوسط بخوایم یهچیزی مثلِ «مشخّصاتِدوربینتون؟» رو تو یهپستِ جدا بنویسیم، چندانِ جلوهی خوشی نداره. بهخاطرهمین اینجور چیزا رو با ویرایشکردن پست بچّهها، به پستشون اضافه میکنیم. مثلاً شما پستهایِ این صفحه رو بخونید. خب واقعاً بعضیجاها ویرایشکردنِ پُـست لازمه. درضمن، این کاری هم نیست که من بهشخصه و سرخود انجامبدم. هم من و هم آقایِپریسای برای اضافهکردن بعضی نکات از اینروش استفاده میکنیم. حالا اگه بهنظرتون اینکار خوب نیست و بههردلیلی نباید اینکار رو انجام بدیم، خب باشه. پستِ جداگانه میدیم. ولی بههرحال، صورتِخوبی نداره دادنِ یهپستِ یهجملهای بینِ اونهمه عکس.
به نقل از محمّد :مدیران نباید چنین کاری بکنن. اصلا من نمیدونم چرا چنین ایدهای به ذهن کسی میرسه؟ خب بابا تو یک پست جدا بنویسید حرفاتونو.
اوّل اینکه من دیگه نرفتم پاکسازی کنم آثارش رو که!به نقل از Nahid :من صرفاً با شما نبودم ولی مرسی که پاسخ گو هستید, اما چنتا چیز
اولاً که "مشخصات دوربین؟" رو پ.خ کنین خیلی بهتره! شما خودت هر پستی میدی میری چک کنی ببینی مدیر زیرش چه ویرایش کرده؟ نمیری که!
زیر پست جای تذکر دادنِ مشخصات دوربین نیست. (تذکراتی در حد فارسی بنویسید و اینارو میشه زیر پست نوشت ولی این خدایی خوب نیست) این از این.
ذوم اینکه دوستِ عزیز کارت خیلی زشت بوده که بعد از این پست رفتی نوشته هاتو پاک کردی![]()
اگه کارت ذرسته که وایسا دفاع منطقی کن اگه هم غلطه که بپذیر! چرا اثارشو میری پاک میکنی؟
![]()
شما زیر پست نوشتی "این بچه یه چیزی میشه ببینین کی گفتم" ! (البته نوشتتون طولانی تر بود من مضمون رو اینجا نقل میکنم)
این واقعاً چیزی بوده که شما به خاطرش پست ملتو ویرایش کنید؟ بعد که انتقاد شد بری پاکش کنی؟
بگذریم از این کار عجیبت![]()
من به شخصه اگه پستم ویرایش شه چنین چیزی زیرش بنویسن خیلی خیلی بدم میاد :) حالا من که خودم پست نمیدم, واسه خودتون میگم
چون جو انجمن عکاسی واقعاً واقعاً بد شده :)
البته شما کلاً یه جوری ای با من نمیدونم چراواسه همین من ارجاعتون میدم به همین پاسخِ تمیز:
به هر حال متشکر به خاطر پاسخگوییتون![]()
به نقل از A.maede :دوستان یه چند وقتی میشه بانگ من ناپدید شده. کسی میتونه علتش رو بم بگه؟![]()
ممنون!به نقل از فهیم² :تنظیمات > پروفایل > تیک غیرفعال بودن بانگ رو بردار تا بانگت نمایش داده بشه.