سؤالات و مشکلات در استفاده از سایت

جنا

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان ۱
شهر
تهران
پاسخ : سؤالات و مشکلات

بذار توی تگ
[lt*r]
[r*tl]
تا درست نمایش داده‌شه.

توضیح: اون ستاره‌ها رو از تگ ـا بردار. اونُ گذاشتم که کد بمونه.

• لایک
امتیازات: N.M

عقل کل

کاربر فعال
نام مرکز سمپاد
علامه طباطبائی
شهر
ساری

آیا امکان این هست که تو یه نظرسنجی چند تا سوال داشته باشیم؟ یعنی مثلا یه نظرسنجی جدید ایجاد کنیم بعد توش اینطوری بپرسه سوال 1، سوال 2 و ..... برای هرکدوم هم گزینه های خاص خودشو بذاریم و اونو بعنوان تاپیک قرار بدیم. افرادی هم که تو نظرسنجی شرکت کردن اگه تمایلی نداشته باشن که نظر بدن بتونن نتایج همه سوالارو ببینن. واقعا میشه؟

baseri

F@|-|!mEh
نام مرکز سمپاد
فرزانگان 6
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
1394
مدال المپیاد
نانو
دانشگاه
علوم پزشکی البرز

به نقل از عقل کل :
آیا امکان این هست که تو یه نظرسنجی چند تا سوال داشته باشیم؟ یعنی مثلا یه نظرسنجی جدید ایجاد کنیم بعد توش اینطوری بپرسه سوال 1، سوال 2 و ..... برای هرکدوم هم گزینه های خاص خودشو بذاریم و اونو بعنوان تاپیک قرار بدیم. افرادی هم که تو نظرسنجی شرکت کردن اگه تمایلی نداشته باشن که نظر بدن بتونن نتایج همه سوالارو ببینن. واقعا میشه؟

فکر نمیکنم همچین امکانی تو سایت باشه !
یعنی تا الان که نبوده!

ghazale.gh

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
قوچان
دانشگاه
فردوسی
رشته دانشگاه
فیزیک

اون قسمت آخرین ارسال ها ، حذف شده چرا؟

baseri

F@|-|!mEh
نام مرکز سمپاد
فرزانگان 6
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
1394
مدال المپیاد
نانو
دانشگاه
علوم پزشکی البرز

به نقل از غَـزالـه :
اون قسمت آخرین ارسال ها ، حذف شده چرا؟

به قسمت آخرین ها که آخرین پست هاست و ارسال ها که همون ارسال های خودمونه تقسیم شده :D

اینجا رو ببین

Sahar.Z

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
دبیرستان فـرزانگان ۱
شهر
تهران
دانشگاه
صنعتی شريف
رشته دانشگاه
مهندسی كامپيوتر - IT

من یه چیز بگم :

عاغا نمیگین خُب آدم دستش میخوره ؛ بانگشُ یهو حذف میکنه بعد اون همه نظر و خاطره و اینا پاک میشن ؟ :)) هیچ امکانی وجود نداره که یک سئوالی هم بکنه که آیا مایل به حذف بانگ خود هستید یا خیر ؟ :D

nahid

violet
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
1388

ببخشید من یادمه اون موقعا که ما معاون بودیم بهمون میگفتن به مدیرا بگیم (و خودمونم رعایت کنیم) که هی پست ملتو ویرایش نکنیم توش جواب به اون پست بنویسیم...
بعد الان چنتا انجمن هست که من بیشتر سر میزنم مدیران محترم و محترمه قریب به 60 % از پست ها رو ویرایش کردن و توش رسماً پاسخ به پست دادن :D میخواستم بدونم ارزش گذاری در این مورد عوض شده آیا؟ :D

.mary.

مریم
نام مرکز سمپاد
فرزانگان‌امین۱
شهر
اصفهان
سال فارغ التحصیلی
94
دانشگاه
شریف
رشته دانشگاه
نرم‌افزار

این قسمت "نخوانده ها" کلن سیستم ـش فرق کرده یا فقط من مشکل دارم باهاش ؟! :-?

NEO

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی
شهر
بوشهر
رشته دانشگاه
مهندسی نفت

به نقل از .mary. :

هیچ فرقی نکرده :-?

Admin2

لنگر انداخته
عضو کادر مدیریت
مدیر کل
نام مرکز سمپاد
علامه حلی
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
1389

به نقل از سـحر :
من یه چیز بگم :

عاغا نمیگین خُب آدم دستش میخوره ؛ بانگشُ یهو حذف میکنه بعد اون همه نظر و خاطره و اینا پاک میشن ؟ :)) هیچ امکانی وجود نداره که یک سئوالی هم بکنه که آیا مایل به حذف بانگ خود هستید یا خیر ؟ :D
نه متاسفانه سیستم بانگ کدهاش خیلی داغون و ما زیاد نمیتونیم توش دست ببریم.

به نقل از Nahid :
ببخشید من یادمه اون موقعا که ما معاون بودیم بهمون میگفتن به مدیرا بگیم (و خودمونم رعایت کنیم) که هی پست ملتو ویرایش نکنیم توش جواب به اون پست بنویسیم...
بعد الان چنتا انجمن هست که من بیشتر سر میزنم مدیران محترم و محترمه قریب به 60 % از پست ها رو ویرایش کردن و توش رسماً پاسخ به پست دادن :D میخواستم بدونم ارزش گذاری در این مورد عوض شده آیا؟ :D
مدیران نباید چنین کاری بکنن. اصلا من نمیدونم چرا چنین ایده‌ای به ذهن کسی میرسه؟ خب بابا تو یک پست جدا بنویسید حرفاتونو.

shshsh

sh m
نام مرکز سمپاد
فرزانگان 2
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
97
رشته دانشگاه
پزشکی

ایشون منظورشون با منه. :))
این‌کار رو ما فقط تویِ تاپیکِ «عکس‌های‌ما» انجام می‌دیم؛ چون اون‌جا صرفاً یه تاپیکیه برای این‌که بچّه‌ها عکساشون رو بذارن. حالا اگه ما اون‌وسط بخوایم یه‌چیزی مثلِ «مشخّصاتِ‌دوربین‌تون؟» رو تو یه‌پستِ جدا بنویسیم، چندانِ جلوه‌ی خوشی نداره. به‌خاطرهمین این‌جور چیزا رو با ویرایش‌کردن پست بچّه‌ها، به پست‌شون اضافه می‌کنیم. مثلاً شما پست‌هایِ این صفحه رو بخونید. خب واقعاً بعضی‌جاها ویرایش‌کردنِ پُـست لازمه. درضمن، این‌ کاری هم نیست که من به‌شخصه و سرخود انجام‌بدم. هم من و هم آقایِ‌پریسای برای اضافه‌کردن بعضی نکات از این‌روش استفاده می‌کنیم. حالا اگه به‌نظرتون این‌کار خوب نیست و به‌هردلیلی نباید این‌کار رو انجام بدیم، خب باشه. پستِ جداگانه می‌دیم. ولی به‌هرحال، صورتِ‌خوبی نداره دادنِ یه‌پستِ یه‌جمله‌ای بینِ اون‌همه عکس.

kia.celever

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
دبیرستان علامه حلی ۳
شهر
تهران

به نقل از .mary. :
هوم. منم همچین حسی دارم.
حجم تاپیک‌هایی که تو قسمت نخوانده‌ها نشون می‌ده به شدّت کاهش پیدا کرده. مثلاً من یه روز کامل نمیام سایت بعد قبلاً حداقل پنج شیش صفحه تاپیک نخونده وجود داشت؛ ولی الان یه صفحه هم نمی‌شه.
در صورتی که وقتی می‌رم تو انجمن‌ها ارسال‌های جدید وجود دارن؛ ولی تو نخوانده‌ها نمایش داده نمی‌شن.

جنا

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان ۱
شهر
تهران

من‌م همین مشکلُ دارم. خیلی وقتا نخونده‌ها ـم به نیم صفحه هم می‌رسه. در صورتی که قبلا حداقل چاهار صفحه نخونده داشتم.

.mary.

مریم
نام مرکز سمپاد
فرزانگان‌امین۱
شهر
اصفهان
سال فارغ التحصیلی
94
دانشگاه
شریف
رشته دانشگاه
نرم‌افزار

مشکل من ـم همین بود ، ولی الان چند روزی ـه که دوباره درست شده ... :-?

بعدا :
دوباره نخونده ها نصف صفحه شد!

nahid

violet
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
1388

به نقل از ش. :
ایشون منظورشون با منه. :))
این‌کار رو ما فقط تویِ تاپیکِ «عکس‌های‌ما» انجام می‌دیم؛ چون اون‌جا صرفاً یه تاپیکیه برای این‌که بچّه‌ها عکساشون رو بذارن. حالا اگه ما اون‌وسط بخوایم یه‌چیزی مثلِ «مشخّصاتِ‌دوربین‌تون؟» رو تو یه‌پستِ جدا بنویسیم، چندانِ جلوه‌ی خوشی نداره. به‌خاطرهمین این‌جور چیزا رو با ویرایش‌کردن پست بچّه‌ها، به پست‌شون اضافه می‌کنیم. مثلاً شما پست‌هایِ این صفحه رو بخونید. خب واقعاً بعضی‌جاها ویرایش‌کردنِ پُـست لازمه. درضمن، این‌ کاری هم نیست که من به‌شخصه و سرخود انجام‌بدم. هم من و هم آقایِ‌پریسای برای اضافه‌کردن بعضی نکات از این‌روش استفاده می‌کنیم. حالا اگه به‌نظرتون این‌کار خوب نیست و به‌هردلیلی نباید این‌کار رو انجام بدیم، خب باشه. پستِ جداگانه می‌دیم. ولی به‌هرحال، صورتِ‌خوبی نداره دادنِ یه‌پستِ یه‌جمله‌ای بینِ اون‌همه عکس.
من صرفاً با شما نبودم ولی مرسی که پاسخ گو هستید, اما چنتا چیز
اولاً که "مشخصات دوربین؟" رو پ.خ کنین خیلی بهتره! شما خودت هر پستی میدی میری چک کنی ببینی مدیر زیرش چه ویرایش کرده؟ نمیری که!
زیر پست جای تذکر دادنِ مشخصات دوربین نیست. (تذکراتی در حد فارسی بنویسید و اینارو میشه زیر پست نوشت ولی این خدایی خوب نیست :D ) این از این.

ذوم اینکه دوستِ عزیز کارت خیلی زشت بوده که بعد از این پست رفتی نوشته هاتو پاک کردی :O :)) اگه کارت ذرسته که وایسا دفاع منطقی کن اگه هم غلطه که بپذیر! چرا اثارشو میری پاک میکنی؟ :))
شما زیر پست نوشتی "این بچه یه چیزی میشه ببینین کی گفتم" ! (البته نوشتتون طولانی تر بود من مضمون رو اینجا نقل میکنم)
این واقعاً چیزی بوده که شما به خاطرش پست ملتو ویرایش کنید؟ بعد که انتقاد شد بری پاکش کنی؟ :O
بگذریم از این کار عجیبت :rolleyes: :-??

من به شخصه اگه پستم ویرایش شه چنین چیزی زیرش بنویسن خیلی خیلی بدم میاد :) حالا من که خودم پست نمیدم, واسه خودتون میگم
چون جو انجمن عکاسی واقعاً واقعاً بد شده :)

البته شما کلاً یه جوری ای با من نمیدونم چرا :O واسه همین من ارجاعتون میدم به همین پاسخِ تمیز:
به نقل از محمّد :
مدیران نباید چنین کاری بکنن. اصلا من نمیدونم چرا چنین ایده‌ای به ذهن کسی میرسه؟ خب بابا تو یک پست جدا بنویسید حرفاتونو.

به هر حال متشکر به خاطر پاسخگوییتون :D

shshsh

sh m
نام مرکز سمپاد
فرزانگان 2
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
97
رشته دانشگاه
پزشکی

به نقل از Nahid :
من صرفاً با شما نبودم ولی مرسی که پاسخ گو هستید, اما چنتا چیز
اولاً که "مشخصات دوربین؟" رو پ.خ کنین خیلی بهتره! شما خودت هر پستی میدی میری چک کنی ببینی مدیر زیرش چه ویرایش کرده؟ نمیری که!
زیر پست جای تذکر دادنِ مشخصات دوربین نیست. (تذکراتی در حد فارسی بنویسید و اینارو میشه زیر پست نوشت ولی این خدایی خوب نیست :D ) این از این.

ذوم اینکه دوستِ عزیز کارت خیلی زشت بوده که بعد از این پست رفتی نوشته هاتو پاک کردی :O :)) اگه کارت ذرسته که وایسا دفاع منطقی کن اگه هم غلطه که بپذیر! چرا اثارشو میری پاک میکنی؟ :))
شما زیر پست نوشتی "این بچه یه چیزی میشه ببینین کی گفتم" ! (البته نوشتتون طولانی تر بود من مضمون رو اینجا نقل میکنم)
این واقعاً چیزی بوده که شما به خاطرش پست ملتو ویرایش کنید؟ بعد که انتقاد شد بری پاکش کنی؟ :O
بگذریم از این کار عجیبت :rolleyes: :-??

من به شخصه اگه پستم ویرایش شه چنین چیزی زیرش بنویسن خیلی خیلی بدم میاد :) حالا من که خودم پست نمیدم, واسه خودتون میگم
چون جو انجمن عکاسی واقعاً واقعاً بد شده :)

البته شما کلاً یه جوری ای با من نمیدونم چرا :O واسه همین من ارجاعتون میدم به همین پاسخِ تمیز:

به هر حال متشکر به خاطر پاسخگوییتون :D
اوّل این‌که من دیگه نرفتم پاک‌سازی کنم آثارش رو که! :)) کلاً دفعه‌ی قبل اون کاربری که پست‌شون رو ویرایش‌کرده‌بودم، گفته‌بودن که «واقعاً باید هردفعه تکرارکنم که با گوشی عکس می‌ندازم؟» خب من‌م اون‌موقع پست‌شون رو ویرایش کردم و گفتم که «واقعاً ان‌قدر سخته که زیرش بنویسید «×گوشی»؟» . حالا بعد از اون یه‌پستی داد و زیرش‌نوشت «×گوشی». من‌م خواستم تشکّری‌کرده‌باشم؛ به‌خاطرهمین زیرِپستشون نوشتم که «این بچّه یه‌چیزی می‌شه، ببینید کی گفتم». که خب همون‌موقه هم فک می‌کردم که یه‌مقدار کارِلوسی هست و بعداً هم به‌نظر خودم نالازم اومد انجام‌ش و خب رفتم پاک‌کردم نظرم رو. ربطی هم به‌چیزی که شما گفتی نداشت. :D درهرصورت تنهاچیزی که از بینِ پست‌هایِ ویرایش‌شده پاک‌کردم، همین بود که خودم به‌ذهنم رسید که کارِجالبی نبوده انجامش. بقیه‌یِ حرفایی که زدم رو حتّا بهش دست هم نزدم. این از این. :D
این «مشخّصاتِ دوربین»ی که گفتم هم به‌عنوانِ مثال بود. :D تو همون‌صفحه‌ای که گفتم، اگه برید بینید یه‌سری از بچّه‌ها گفته‌ن که «واقعاً هردفعه باید بگیم مشخصاتِ دوربین رو؟». خب ما مثلا زیرش نوشته‌یم «بله، باید هردفعه گفته‌بشه.» یا «واقعاً ان‌قدر سخته که زیرش‌بنویسید گوشی؟». و خب کاربرا هم مثل این‌که دیده‌ن این نوشته‌ها رو؛ چون یا به‌ش جواب داده‌ن یا دفعه‌ی بعد اون‌کار رو کرده‌ن. یا مثن یه‌جا نوشته‌یم «سایزِ عکس بزرگ بود، لطفا قوانین رو رعایت کنید» یا جوابِ‌ کسی‌که سوالی پرسیده رو داده‌یم [به‌همون دلیلی که تویِ پست‌قبلی گفته‌م پستُ ویرایش کرده‌یم]
اون قضیه‌یِ «یه‌جوری بودن» هم که خداروشکر سوءتفاهم بود که با پ.خ حل شد. :))
و خب خلاصه‌که باشه، چشم. البته باید بگم که پ.خ می‌دم ولی به‌همون‌دلیلی که گفتم، پستِ جداگانه نمی‌دم. :D
البته، اگه انتقادی از جوّ انجمن دارید لطفاً تو تاپیکِ «نظرات، انتقادات، پیشنهادات» مطرح‌کنید. اگه اشکالی می‌بینید لطفاً بگید که وضعیّت انجمن بهتربشه. :D
خواهش می‌کنم. :D به‌هرحال ممنون از انتقادتون. :]

A.maede

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان 1
شهر
اهواز
دانشگاه
دانشگاه علوم پزشکی ایلام
رشته دانشگاه
پزشکی

دوستان یه چند وقتی میشه بانگ من ناپدید شده. کسی میتونه علتش رو بم بگه؟ :-/

F@hime

فهـــیمه
نام مرکز سمپاد
دبیرستان فرزانگان
شهر
کاشان
سال فارغ التحصیلی
92
دانشگاه
دانشگاه تهران
رشته دانشگاه
مهندسی‌‌شیمی

به نقل از A.maede :
دوستان یه چند وقتی میشه بانگ من ناپدید شده. کسی میتونه علتش رو بم بگه؟ :-/

تنظیمات > پروفایل > تیک غیرفعال بودن بانگ رو بردار تا بانگت نمایش داده بشه.

A.maede

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان 1
شهر
اهواز
دانشگاه
دانشگاه علوم پزشکی ایلام
رشته دانشگاه
پزشکی

به نقل از فهیم² :
تنظیمات > پروفایل > تیک غیرفعال بودن بانگ رو بردار تا بانگت نمایش داده بشه.
ممنون!
صدبار رفتم اینجا نمیدونم چرا ندیدمش!
اصلا یادم نمی یاد غیرفعالش کرده باشم!

بالا