بعد این تابلو نیست یک ذره که هرکس به پست ِ خودشم میتونه +1 بده!؟به نقل از محمّد :این گوگل پلاس کنار صفحه اصلی برای آدرس اصلی سایته. یعنی www.sampadia.com
اما گوگل پلاس کنار ارسال ها ، برای خود تاپیک هاست.
وقتی یه پست را پلاس میکنیم کل پست های اون صفحه پلاس میشه؟؟به نقل از محمّد :این گوگل پلاس کنار صفحه اصلی برای آدرس اصلی سایته. یعنی www.sampadia.com
اما گوگل پلاس کنار ارسال ها ، برای خود تاپیک هاست.
نه، چون این +1 دادن برای تاپیکه و ارزشی هم برای فرد توی فروم نداره، فقط توی گوگل تاپیک رو بالا میبره که به هر حال به نفع سایتهبه نقل از یـاشــــــــار :بعد این تابلو نیست یک ذره که هرکس به پست ِ خودشم میتونه +1 بده!؟![]()
اسمشون bold میشه تو کاربران حاضر در انجمن راحت میشه پیداشون کرد تو پ.خ دادن و اینا ، سرعت بیشتر میشه!به نقل از behzad93 :یه سؤال،لیست دوستان به چه دردی میخوره؟
به نقل از یـاشــــــــار :من معذرت میخوام ، قاطی کردم در واقع :-\
الان همه ی پست های این تاپیک +2 هستن و خب شما هم گفتین که این +1 مال ِ تاپیکه!
ولی من خودم الان یک پست رو +1 دادم ولی فعلا تا همین لحظه با شما صحبت میکنم () فقط همون یک پست +1 ِه!
![]()
![]()
به نقل از سیاوش :وقتی یه پست را پلاس میکنیم کل پست های اون صفحه پلاس میشه؟؟
به نقل از GCD :برای تاپیک یا پست؟
× فکر کنم برای تاپیکه، نه؟ چون الان همه پستای اینجا +2 داره
به نقل از behzad93 :لطفاً یه فکریم به حال این تاریخ تولدا بکنین!!
این اتفاق واسه منم میفته...به نقل از amir h :البته اینو یادم رفت بگم که هر وقت میام تو فوروم این پیغام میاد که شما پیغام خصوصی جدید دارید آیا در پنجره جدید باز شود؟
که من میزنم بله ولی باز نمیشه!!!
و هر بار برای دیدن اینباکسم مجبورم به یکی از دوستان 1پیغام خالی بفرستم تا بعدش اینباکسم بیاد!!!!!![]()
برای منم همین اتفاق میفتهبه نقل از meli :این اتفاق واسه منم میفته...
البته نه اینجوری...
میگه این پیغام میاد که شما پیغام خصوصی جدید دارید آیا در پنجره جدید باز شود؟ و منم بله رو میزنم ولی آخرشم مجبورم برم خودم پیام های خصوصیمو باز کنم!
مشکل از مرور گرم هم نیست چون نه با فایر فاکس نه اینترنت اکسپلورر و نه اپرا تو هیچ حالتی باز نمیشه...
تنظیمات پیام های خصوصیمم چک کردم ولی بازم نمیدونم چرا اینجوری میشه!
در مورد مشابه این مساله،(امکان ویرایش دائمی) هم بحث شده، بعضی ها سو ء استفاده میکنن. نمیشهبه نقل از lollipop :میشه این امکانو بذارین که هر کی خواس پست خودشو پاک کنه؟