پاسخ : سؤالات و مشکلات
امیر جان ، شخص بنده به شما هشدار داد ، نه به شما ، به خیلیا دیگه هم همزمان هشدار دادم ، اونا هم مثل شما پروفایلشون کامل نبود ! جای این کارا ، میتونی خیلی راحت پروفایلتو درست کنی ، هشدارت هم برداشته میشه ! 30 % هشدار که نخوردی ، 5% هستش که به والله خیلیای دیگه هم خوردن بخاطر همین پروفایلشون که سریعا هم برداشته میشه ! اصن چه ربطی داره که بخاطر انتقاد و این حرفا بیایم بهت هشدار بدیم ؟ چه ربطی داره ؟ ما وقتی هشداری رو ثبت میکنیم ، باید دلیل اون هشدار رو هم بنویسیم که برا مدیران قابل دیدن هستش ! ممکنه مثن هشدار بدیم بعد دلیل رو بنویسیم " چون انتقاد داره میکنه ؟ " ؟
بچه شدی تو ؟ این هشدار هایی که بخاطر پروفایل و اینا هم هست هیچ تاثیری رو مدیر گزینی و اینا نداره ، خیالت تخت ، ولی مطمئن باش این رفتار تو ، 100 % تاثیر داره . بعله ، مرسی که گفتی ادیب و حمید پروفایلشون کامل نیست ، بنده در اسرع وقت به این 2 عزیز هم هشدار میدم ، چون شمایی اصن 10 % میدم ! شما پروفایل خودت رو بچسب ، نمیخواد به بقیه پروفایل ها کاری داشته باشی . تو این هشدار ذکر شده که باید " شهر ، مرکز سمپاد ، سال فارغ التحصیلی " باشه تو پروفایل هر شخص ، و اگه نبود ، باید بهش یه تذکر کوچیک بدیم تا درستش کنه !حالا تو طومار بنویس برا ما !
تو فکر میکنی الان شخص خاصی هستی برادر من ؟ اعصاب همه رو ریختی به هم فقط ، همین ! تا الان 500 نفر همین هشدار رو خوردن ، 1 نفر نیومده بگه اصن به چه حقی به من همچین هشداری دادی و اینا ! خب پروفایلت ناقصه ، درستش کن ، تموم شد و رفت ! دنبال سر و صدا کردنی ، ما هم بلدیم بخدا جواب سر بالا بدیم ! داریم هی با دلیل و اینا باهات میحرفیم ، باهات کنار میایم ، متوجه نمیشی ! دیگه این یکی که واضحه !
درسته ، شما نمیدونستی باید سال فارغ التحصیلی رو پر کنی ، چون نزده بود فیلد اجباری ، میتونی الان بیای خیلی خیلی شیک و درست بگی " آقا این جزو فیلد اجباری نیستش ولی توی تذکر ها گفته میشه باید پر کنیمش ، اونو درستش کنین یا تجدید نظر کنین توی تذکر ها " ! به همین راحتی !
اومدم گفتم من هشدار دادم ، تا خیالت رو راحت کنم که هیچ ربطی به انتقاد ها و حرفات نداشته،ضمن اینکه ادیب هم گفت که دارم ازت حمایت میکنم برای مدیر گزینی، پس این حرفی که میگی بخاطر اینکه مخالف هست اون با تو ، بهت هشدار داده ، رد میشه ! بازم میگم خیالت راحت باشه که اصن ربطی به اون موضوع نداره ! جنگ که نیستش برا من اینقدر داستان درست میکنی برا خودت ! خیلی اتفاق ساده ای افتاده ، خیلی ساده ! درستش کنی هم تموم میشه میره !
ویرایش : نه خب قربونت بشم ، میومدم میگفتم من هشدار دادم ، ربطی به بقیه نداره که باز ملت میگفتن این داخلیا دارن جواب سر بالا میدن و اینا ! اومدم کامل توضیح بدم برات که حساس نشی رو چیزای الکی . همین .
بعدم نه دیگه ، تا یه حدیش انتقاد بود ، از اون حد به بعد صرفا گیر دادن الکی بود ! ادیب اومده گفته آقا بررسی میشه تا فردا پس فردا اعلام میشه ، در جوابش میری میگی چشمم آب نمیخوره و اینا ! عه ، خب بابا صبر کن دیگه ! :د یکی از داخلیا هنوز امتحاناش تموم نشده ، نمیتونه زیاد بیاد که نظرشو کامل بگه ، تو هم صبر نداری از اونور ! بعد نتیجش میشه اینی که گفتم ! وگرنه من کی گفتم انتقاد نکنین ! :د