پاسخ : سؤالات و مشکلات
سلام. خوب من خودم هستم. سوالاتو می تونی از من بپرسی.
بعد مازیمون پخ دادم که چرا پاک شد .جوابی نداد.و من ساعتای 12 شب اینا بود که دوباره اون پست رو گذاشتم.
ساعت شما با ساعته من متفاوته. و من پستتون رو قبلش پاک کردم.
شما یک پست دیگه گذاشتید و درخواست حذفشو دادید خودتون که حذف کردم.
و من صبح که بیدار شدم گفتم چرا پستتون پاک شده.
بعد صبح مجددن یک پست دیگه گذاشتید. در صورتی که به طور علنی در اون پست گفته شده بود که بعد از اتمام تمام پست ها تاپیک با اعلام قبلی باز خواهد شد.
و البته من پست شما به نویسنده تاپیک دادم تا ازش استفاده کنه برای پاسخ دادن بهتون.
در مورد خود پستتون احتمالن یکی از داخلی ها بتونه پست رو برگردونه. اون پست به هیچ شکل و منطقی اطلاع رسانی نبود. حتا ۳ خط اول با نتیجه گیری اخر مرتبط نبود! پستتون چیزی مشابه این بود :
از همجنس گرایی پرسیدن : میدونی بیماری ؟
همجنس گرا : نه من بیمار نیستم.
بعد اون همجنس گرا هنوز از روی شهوت با همجنس خودش رابطه جنسی برقرار می کنه!
خوب ادمایه غیر همجنس گرا از روی چی دقیقن رابطه جنسی دارن؟ از روی لابد سیری شکم ؟!
یعنی حتا اگه تاپیک باز بود و شما چنین پستی میدادید و من هم واکنشی نشون نمیدادم قطعن مخالفت های زیادی برمی خوردین. در صورتی که هم فاطمه رحمتی تو پست هاش گفته بود صبر کنید. هم من نوشته بودم تاپیک بستس. با این وجود شما سه بار پست دادید.
به نقل از hamed.yas :
اولا که من حاضرم از پ خ هام عکس بگیرم و بذارم .
که یه بار اون پست و گذاشتم. و بعد پاک شد.
بعد مازیمون پخ دادم که چرا پاک شد .جوابی نداد.و من ساعتای 12 شب اینا بود که دوباره اون پست رو گذاشتم.
حالا مازیمون کی به من ج داده؟؟؟ ساعت 5.30 صبح.
.در ضمن پست من هم هیچگونه بحثی راجع به همجنس گرایی نبود و صرفا اطلاع رسانی بود.
نمیدونم حالا اینکه مازیمون چند بار به من پخ داده و هشدار و فلان و فلان.واسه من فقط یه پیام اومده اونم 5.30 دقیقه صبح.
منتظر جواب قانع کننده ام.
اصلا گیرم پستم خلاف قوانین و باید پاک میشد.
وقتی جوابمو و بعد از اینکه من دوبار ارسال کردم فرستاد مازیمون و بعد از اون من دیگه هیچ ارسالی نداشتم؛ چرا باید بیاین بهم هشدار بدین؟؟
منتظر جوابم.
در ضمن:من گفتم که فقط دو بار پست دادم.تازه اونم زمانی که کسی بهم نگفته بود چرا نباید پست بدی.
چرا اینهمه بزرگ نمایی؟؟ چند بار؟؟
||
میگم دیگه ؛ کاش حداقل یه مدیری اونجا بود که وقتی تو تاپیکای دیگه باهاش بحث میکنی ؛ نیاد تو تاپیک خودش اینطوری سرت تلافی کنه.
ا
بالا توضیح دادم چرا جوابتون دیر داده شده.
بحث سره عقیده ی من نیست. پست شما بر خلاف قوانین اون تاپیک بود.
در مورد قفل بودن اون تاپیک هم فکر کنم خبر دارید. اینکه الان باز کردم صرفن دلیلش این هست که فاطمه رحمتی بتونه بدون مشکلی پست هاشو اضافه کنه یا تغییر بده.
من اشاره کرده بودم که اون تاپیک فعلن پستی نمیپذیره و پاک خواهد شد هر پستی و توی نوشته های فاطمه رحمتی هم من تو تک تکش مطمین شدم متنی با اون مزمون وجود داشته باشه.
شما حتا اگه میومدید میگفتید همجنس گرا ها اصلن عالین! من باز هم پستتون رو پاک می کردم. و لزومی نمیبینم وقتی مشخصن خواسته شده پست ندید و شما پست میدید من بیام و دلیلش رو بگم! وقتی دو بار یک پست رو میدید و من پاک می کنم طبیعتن بار سوم درخواست اخطار میدم.
بحث سره عقیده هم نیست. من توی تاپیک به صرف نوع استدلال اهمیت میدم.
به نقل از hamed.yas :
فک نمیکنم یه جواب دادن اینقد طول بکشه؟؟
اگه دلیلتون منطقیه بگین منم بدونم دیگه؟
این طول کشیدنم دلیلش اینه که باید قبلش یا همون موقع می گفتی اینجا داری پست میدی علمه غیب ندارم که من با روح القدس یا جبرییل چایی نمیخورم که
۱. مثلن پست اول تاپیک. گفته شده که این تاپیک قفل میمونه.
۲. توضیحات تاپیک.
۳. فاطمه تو تمام پستاش نوشته فعلن منتظر بمونید.
۴. شما سه بار پستتون رو با وجود پاک شدن دادید.
۵. پستتون حتا محتواش هم مرتبط به تاپیک نبود. این تاپیک همجنس گرایی رو از نظر جامعه شناسی بررسی می کنه. یعنی در هر صورت حتا اگه تاپیک باز هم بود قطعن بهتون اخطار داده میشد.
من مشکلی با کسایی که عقاید بر خلاف من دارن ندارم. حتا خیلی از این افراد رو تشویق به بحث می کنم. من از بحث کردن لذت میبرم و لزومش وجود مخالف هست.
پس لطفن قضیه رو شخصی نکنید. من حتا در مناظره ی اول هم که گروه دوم هماهنگ نتونستن بشن، از بقیه داور ها خواستم نسبت به دو پست از گروه دوم سخت گیری نشه و از گروه اول خواهش کردم به هر دو پست جواب بدن.
بله من عقایده خاصی دارم. و عقایدم رو به عنوان یک کاربر مطرح می کنم در تمام انجمن ها. ولی به عنوان یک مدیر سختگیر هستم. کاری هم ندارم پستی که داده میشه رو کی میده. موافق باشه یا مخالف. اگه هر کاربری دیگه همین کاری که شما کردید رو انجام میداد باز هم درخواست اخطار می کردم.
در هر صورت بعد از تموم شدن مناظره ی دوم. مناظره ی سوم در رابطه با موضوع این تاپیک برگزار میشه. خیلی ها منتظر بودن که این تاپیک برای بررسی و بحث باز بشه. و خوب اون موقع موقعیته خوبی هست که شما بیاید و نظراتتون رو به عنوان یک فرد مخالف با این موضوع بیان کنید. و خوب قطعن نظراتتون مورد نقد داور ها قرار میگیره.
ولی من به هیچ شکل و دلیلی رفتار خلاف قوانین انجمن جامعهشناسی رو ساده نمیگذرم.