این سیستم هستش زیر نظرسنجی میزنه مشاهده نتایج و حذف آرا که اینو هرکس نظرسنجی رو میزنه باید تیک فعال شدنشون رو بزنن که بستگی به نوع نظرسنجی هست گاهی وقتا مدیر صلاح میبینه کاربر رای بده بعد نتیجه رو ببینهبه نقل از Niayesh.R :نمیشه یه امکان بذارین که آدم بدون اینکه مجبور باشه خودش توی یه نظر سنجی رای بده، نتیجه ی آرا رو ببینه ؟
به نقل از Scarecrow :امکان حذف اکانت هست؟ توسط مدیران و اینا؟ اگه هست باید چی کار کنم؟
نمیشه تاپیکهای قدیمی را انتقال بدید به زیرانجمنهای جدید؟به نقل از میم ح میم دال :قراره تاپیک های مدرسه ها بره تو زیر مجموعه استان خودشون و فضای بهتری برای بحث همشهریها (هماستانیها) شکل بگیره.
به نقل از نورا. :در فضای مجازی، "فعلا" دوست ندارم اسم شهرم رو بنویسم، و انقدر جرات دارم که جای اینکه مثلا بنابی باشم و بنویسم قوشاچای و اصفهانی باشم و بنویسم میاندوآب، فیلدش رو خالی میذارم، الان من این قانون رو قانون درستی نمیدونم و سعی ندارم دروغ بنویسم! خب، 15٪ هشدار که چیزی نیست، تهش بن میشم دیگه ؟! اطلاعاتم رو تکمیل نمیکنم. بن کنید!
*دومورد رو که عرض کردم واقعی اند. شما بگردین ببینین چند نفر کاربر دیگه اشتباهی و دروغ نوشتن ؟ من این قانون رو دوست ندارم.
به نقل از مازیمون :دونستن شهر برای این هست که بشه مطمین شد ایا شما واقعن سمپادی هستید یا خیر. دونستن شهر و محل تحصیلتون این امکان رو فراهم می کنه.
شما وقتی عضو سایت شدید قوانین سایت رو پذیرفتید. اگر قانونی رو دوست ندارید اجرا کنید باید اون موقع بهش فکر می کردید.
این از قوانین مفید سایت هست که اجازه میده اگر کسی غیر سمپادی و صرفن به قصد جاسوسی(!!) خواست وارد سایت بشه قابل کنترل باشه.
مدیرا اینجا علم غیب ندارن که کسی سمپادی هست یا نه ولی وقتی کسی به موردی میخوره که سمپادی نیس ميتونه به یه مدیر داخلی/ارشد / کل گزارش بده بررسی میشه مشکلی وجود داره یا نهبه نقل از نورا. :بنده کاربری رو هم میشناختم که بن هم نیستند کلا سمپادی نبودند! شهرشون رو یکی از مراکز سمپاد نوشته بودند، الان چی شد این قانون ؟!! الان مسئولین فهمیدند ایشون سمپادی نیست ؟!
* از قوانین دانشگاههای کشور ما ، حجاب کامل اسلامی ـه. دانشجو ها هم این رو میپذیرن اما عمل نمیکنند، الان نباید برن دانشگاه ؟! حالا گیر نمیدن به این مورد، اما اگه سماجت کنند روی این موضوع، دانشجوها باید تحصیل رو ول کنند ؟!!
* حرفهای خانوم بهار منطقی ـه و مورد پذیرش من، اما مثال هم گفتم که این مورد رو نقض میکنه. بنده الان اذیت میشم که یکی هممدرسهای من نیست، اما برای فعالیت "به دروغ" داره با اسم شهر من فعالیت میکنه. قانونی نباشه به نظرم بهتره تا اینکه لااقل در محیط سمپادیمون "دروغ پرور" بشیم.
خب پس قانون بی کاربرده! اون کاربران رو بنده خودم با پ.خ. پرسیدم و متوجه شدم، درست نیست بیام گزارش بدم! در رو دوست باشم و خنجر از پشت بزنم! مگه اینکه قانون باز موجب همین بی اخلاقی در من بشه. [حالا مثال نزنین پس گروهک تروریستی رو نباید گزارش کنیم! این دوتا فرق دارن!]به نقل از Mahsa M :مدیرا اینجا علم غیب ندارن که کسی سمپادی هست یا نه ولی وقتی کسی به موردی میخوره که سمپادی نیس ميتونه به یه مدیر داخلی/ارشد / کل گزارش بده بررسی میشه مشکلی وجود داره یا نه