- نام مرکز سمپاد
- فرزانگان
- شهر
- قم
- سال فارغ التحصیلی
- 97
پاسخ : سؤالات و مشکلات سایت
یه زمانی گفتن مرورگر ایده آل موزیلا فایر فاکس هستش
یه زمانی گفتن مرورگر ایده آل موزیلا فایر فاکس هستش
نمیشه. وقتی پاک کردی یعنی پاک شدن. اولین باره میشنوم چنین چیزی رو!به نقل از YaSm!nA :من چند وقته پ.خ هامو گروهی پاک میکنم...ینی مثلا10 تا رو انتخاب میکنم بعد پاک میکنم....ولی دفعه بعد که میام سایت پ.خ هام برگشتن
تا حالا 3 بار چندتا از پ.خ هامو پاک کردم...ولی هنوز هستن!
کدوم برنامه؟!به نقل از مـیـنـا :چرا این برنامه تو بانگها کار نمیکنه؟قبلن تو خیلی از بانگها دیدمش وخودم هم چند باری ازش استفاده کردم حتا.
ولی الان ده باری امتحانش کردم.آدرسو باز نمیکنه.
نوشته فارسی
1. یکی که کار کرده بیاد توضیح بده. من یادم رفتهبه نقل از ♥hastikhanoom♥ :من دو تا سوال داشتم
1- این آپشن که باخبرسازی از آخرین پست هایی که توی اون تاپیک پست داشتیم(خیلی فرق داشت با جمله خودش ) چه جوریه؟الان مثلا چه جوری با خبر می کنه؟
2-یکی که هنوز یاد نگرفته چه جوری چنتا پست رو توی یه پست نقل قول کنه باید چی کار کنه؟
الان دوباره چک کنید ببینید درست شده؟ مشکلش از پلاگین tapatalk است !به نقل از قـاصـدکـــ :وقتی با گوشی وارد صفحه ی اصلی ِ سمپادیا میشم ، و روی انجمن کلیک می کنم ، دفعه ی اول صفحه ای رو میاره که بالاش نوشته Internal server error . وقتی بک می زنم و دوباره رو انجمن کلیک می کنم مشکل حل میشه و اون صفحه رو نمیاره . قضیه ش چیه ؟
به نقل از ♥hastikhanoom♥ :خب متوجه نشدم...
یعنی مثلا یه پست هست،روی نقل قولش میزنی،بعد لینک رو کپی می کنی؟؟؟
ای واااای مرسی ی سوال مهمی بود برام دو ساله متوجه نشدمبه نقل از Niayesh.R :شما وقتي پست منو نقل قول ميكني و اين پاسخ عادي باز ميشه برات يكم كه صفحرو بياري پايين تر همه ي پستاي اخير اون تاپيك زير باكس پاسخ هستن، كنارشونم نوشته نقل قول. كافيه بزني روشون توي همون باكس مياره برات كه پشت سر هم نقل قول كني :دي
+ در مورد اون باخبر سازي هم احتمالا بايد ايميل بفرسته كه فلان انجمن ارسال جديد داره. مطمئن نيستم من
همینکه وقتی لینکی میذاریم وفارسی مینویسیم عنوانشو وبا کلیک روی قسمت فارسی لینک رو باز میکنه.به نقل از میم ح میم دال :کدوم برنامه؟!
به نقل از لیـلآ :اها
برای اینکه اونجوری بشه، باید اینکارُ بکنی:
[=url] عنوان لینک [/url]
آدرس رو بعد از اون مساویه مینویسی و عنوان لینک رو اون وسط. :د
خوب منم قبلن امتحان کردم وکار میکرد.به نقل از لیـلآ :من قبلن امتحان کردم، کار میکنه
به نقل از Amir - Eblis :متاسفانه کاربرا اصلن جدی نمیگیرند و درست لایک نمیکنند. لطفن رسیدگی کنید، ممنون.
ولی من دوبار برام این اتفاق افتاد...به نقل از میم ح میم دال :نمیشه. وقتی پاک کردی یعنی پاک شدن. اولین باره میشنوم چنین چیزی رو!
به نقل از YaSm!nA :ولی من دوبار برام این اتفاق افتاد...
و مطمئنم!!.
البته دیروز ک دوباره این کارو تکرار کردم درست شد!! البته ی تغییر کوچولو دادم...
اونم اینکه پ.خ های هر صفحه رو جداگانه انتخاب. و پاک کردم...درحالی ک قبلا همه پ.خ هایی ک میخواستم پاک کنمو باهم انتخاب میکردم...
ممنون از پی گیری!! :)
من یه چیزی بگم؟به نقل از مـیـنـا :خوب منم قبلن امتحان کردم وکار میکرد.
ولی الان نمیشه
به نقل از Mahsa M :صفحه آمار فعالیت چرا این شکلی ميشه؟
به نقل از Hossein9021 :نمي شه بردش تو آرشيو يا برش گردوند؟
نه خب با پی سی درسته ولی با گوشی صفحه آمار فعالیت اينطوري ميشه يه لحظه نشون ميده بعد ميره باید اینقدر زوم کنی اينور اونور کنی تا بيادبه نقل از sadlove :مشکل از بروزرته . صفحه امار فعالیت خودت :
http://s6.picofile.com/file/8210935384/mahsa.png
آره آرشيو منظورم همون بود،،،درسته بحث توش نمي شد ولي خوب مطالب زيادي توش بود شايد به درد يه نفر خورد .به نقل از میم ح میم دال :فراسرشت هم از دسترس خارج شده. آرشیو یعنی چی؟ دیده بشه صرفا؟ چه فایده ای داره؟