• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

سؤالات و مشکلات در استفاده از سایت

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع alemzadeh
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : سوالات و مشکلات

الان این زمان دار شدن بانگ چندین بار مطرح شد ولی توضیحی ندادن که دلیلش چیه حتی.

ببخشید وسط بحث...میشه یکی قضیه ی"زمان دار شدن بانگ"رو دقیق توضیح بده؟ :-??

به نقل از محمّد :
از این به بعد بانگ های قدیمی تر از یک مدت مشخص زیر ارسال ها نشان داده نمی شوند. همچنین بانگ های با سایز خیلی بزرگ به صورت متن با سایز کوچک نشان داده می شوند.

خب پس چرا وا3 من هر 126 صفحه رو نشون میده؟ :( :-" :x
یعنی هنوز طرح اجرا نشده یا اینکه مال من توی محدوده ی زمانی درست هست؟ :-"

به نقل از پوریا.ع :
خب پس چرا وا3 من هر 126 صفحه رو نشون میده؟ :( :-" :x
یعنی هنوز طرح اجرا نشده یا اینکه مال من توی محدوده ی زمانی درست هست؟ :-"
بانگا هستن ولی نمایششون زمان داره یعنی بعد یه مدتی اگه آپدیت نشه زیر پستا دیگه نشون نمی‌ده.

البته فك كنم اون تايمش بيشتر شده ! نه ؟ :-?

الان بانگ های قدیمی تر از دو هفته زیر پست نشون داده نمیشه.

به نقل از محمّد :
الان بانگ های قدیمی تر از دو هفته زیر پست نشون داده نمیشه.
خوب دلیلش چیه؟

این بانگ همون استتوسه و دیگه امضای قبلی نیست. امضای قبلی یک چیزی میگذاشتی ثابت میموند برای مدت زمان طولانی. اما بانگ دم دسته و تند تند میشه عوضش کرد و بیشتر کاربرد استتوسی داره. بعد استتوس یک چیز موقتیه و کاربرد بازه زمانی کوتاهی داره. درسته خیلی ها ازش استفاده لینک و اینا هم میکنن ولی خب کاربرد اصلیش نیست که. در ضمن من یک بانگ مینویسم ولی خب دیگه بعد مدتی نمیخوام دیده بشه دیگه و مجبورم حذف کنم یا بانگ جدید بگذارم. خب با این روش این مساله هم حل میشه.

خودت داری می‌گی یه چیز دم دستیه و راحت می‌شه عوضش کرد٬ پس اگه اون قبلیه رو نمی‌خوای عوضش کن. به نظر من کاربرد اون گزینه‌ی "Disable profile status" رو بذارید برای همین کار٬ اگه کسی نمی‌خواد نشون داده بشه بانگش اون گزینه رو فعال کنه٬ فک کنم این خیلی معقول‌تره.

×اون محدودیت سایز هم توی اون تاپیک دیگه هم مطرح شد٬ محدودیت رو برای بزرگتر از ۳۶ بذارین خیلی بهتره تا ۱۰۰ ٬ ۱۰۰ دیگه خیلی زیاده.

Back
بالا