سؤالات و مشکلات در استفاده از سایت

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع alemzadeh
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
چرا بعد 5 دقیقه دیگه نمیشه پست ها رو ویرایش کرد؟؟؟؟؟
( شاید ادم بعد ده دقیقه بفهمه سوتی داده...)

تاریخ نمایش پست ها تو بخش ارسال ها چجوریاس؟؟؟؟
آخرین پستی که تو ورژن جدید ارسال کردیم رو به عنوان آخرین نشون میده اما پست های ورژن قبلی به ترتیب ارسال نیستن!! چجوری پیدا کنیم پستامونو؟؟؟؟

وقتی کسی آخرین زمان فعالیت رو برمیداره،قطعا نمی خواد تو چت آن بودنش رو نشون بده،تازه کسایی هستن که نمی شناسیشون گاهی. نمیشه اینو تغییر بدین؟

سلام.آقای مدیر خسته نباشید!
من در حال فضولی هستم تا از همه جا سر دربیارم.فقط منظور بعضی چیزا رو نمیدونم.مثلا منظور پیام کاربری چیه دقیقا؟؟؟
و اینکه ما تو سایت قبلی بانگ داشتیم الان چجوری باید تنظیمش کنیم؟؟؟
در مورد ارسال های پروفایلی هم یکی منو روشن کنه!:-"
+
این بخش کوچولو چت ک پایین صفحه باز میشه از اونم سردرنیاوردم:-??

آخرین ویرایش:
سلام
برای اینکه یه گفت و گو راه بندازی که چن نفر توش شرکت داشته باشن،باید چیکار کنی؟؟:-/:-?.....من هر کار میکنم،انجام نمیشه!:-"

و اینکه ما تو سایت قبلی بانگ داشتیم الان چجوری باید تنظیمش کنیم؟؟؟
در مورد ارسال های پروفایلی هم یکی منو روشن کنه!:-"
+
این بخش کوچولو چت ک پایین صفحه باز میشه از اونم سردرنیاوردم:-??
بانگ!یکم هنوز ناشناختست یه چیزی هست به نام امضاء که هر چی توش بنویسی عین بانگ قبلی زیر هر پستی بذاری نمایش داده میشه ولی ولی عین بانگ امکان نظر گذاشتن در موردش وجود نداره در عوض یه چیزی هست به نام ارسال های پروفایلی که خودتون یا سایر اعضای سایت میتونن مطلب بذارن و بقیه هم نظر بدن.
+
اون چت پایین!افراد آنلاین در سایت رو نشون میده میتونید واسه چت کردن با هر کدومشون روی اسمشون بزنید و صفحه ای که باز میشه به صورت خصوصی چت کنید.
فک کنم گفتم همشو:-?

بانگ!یکم هنوز ناشناختست یه چیزی هست به نام امضاء که هر چی توش بنویسی عین بانگ قبلی زیر هر پستی بذاری نمایش داده میشه ولی ولی عین بانگ امکان نظر گذاشتن در موردش وجود نداره در عوض یه چیزی هست به نام ارسال های پروفایلی که خودتون یا سایر اعضای سایت میتونن مطلب بذارن و بقیه هم نظر بدن.
+
اون چت پایین!افراد آنلاین در سایت رو نشون میده میتونید واسه چت کردن با هر کدومشون روی اسمشون بزنید و صفحه ای که باز میشه به صورت خصوصی چت کنید.
فک کنم گفتم همشو:-?
از توضیحاتت ممنون
پس پیام های کاربری چیه؟؟؟؟:-/:((
اون آرم سبزه ک تو حرف بزن زیر بعضی از پست ها هست رو هم توضیح بدید:|

آخرین ویرایش:
سلام
برای اینکه یه گفت و گو راه بندازی که چن نفر توش شرکت داشته باشن،باید چیکار کنی؟؟:-/:-?.....من هر کار میکنم،انجام نمیشه!:-"
اگه جواب منم بدید واقعا ممنون میشم ازتون:-"

اگه جواب منم بدید واقعا ممنون میشم ازتون:-"
اون بالا تو افراد شرکت کننده در گفت و گو یوزرنیم فعلی شون رو می زنی و خودش یکسری ساجست بهت میده و انتخاب می کنی و بعد خودش با کاما جدا می کنه برات. تو فقط یوزرای فعلی رو بزنی حله.

اون بالا تو افراد شرکت کننده در گفت و گو یوزرنیم فعلی شون رو می زنی و خودش یکسری ساجست بهت میده و انتخاب می کنی و بعد خودش با کاما جدا می کنه برات. تو فقط یوزرای فعلی رو بزنی حله.
مرسی حل شد;;)

آخرین ویرایش:
نمیشه یه کاری کنید وقتی از ((: ( برعکسش البته) استفاده میکنیم به این شکلکِ منفورِ کریهِ بی مصرف تبدیل نشه؟
منظورم:)) ـه

وقتی استاتوس مینویسی و بعد حذف میکنی تو پنجره ی کوچیک پرو استات قبلی نشون داده نمیشه.جاش خالی میمونه

سلام.ببخشید .یه سوال .8-| چرا جشنواره خوارزمی با این همه عظمتش هیچ بخشی تو سایت نداره؟؟؟؟؟؟/o_Oo_O8-|

چرا قبلا تو هر انجمن مدیراش مشخص بود الان نه ؟ :/

قبلنا رو کامل بودن پروفایل ها هم خیلی تاکید میشد مثل شهر و اینا که اگه کامل نبود اخطار میفرستاد‌ ولی الان پروفایل خیلیا رو که میبینم اصلن شهر نداره.
شاید بعضیا اینجوری راحت تر باشن ولی به همون نسبت ساخت اکونت فیک هم راحت تر میشه

Back
بالا