- نام مرکز سمپاد
- فرزانگان
- شهر
- .
- سال فارغ التحصیلی
- 99
- رشته دانشگاه
- داروسازی
چرا بعد 5 دقیقه دیگه نمیشه پست ها رو ویرایش کرد؟؟؟؟؟
( شاید ادم بعد ده دقیقه بفهمه سوتی داده...)
فک نمیکنم این طوری باشه. من دیشب یه پست گذاشتم امروز ویرایشش کردمچرا بعد 5 دقیقه دیگه نمیشه پست ها رو ویرایش کرد؟؟؟؟؟
داره کهچرا با گوشی میایم چت نداره؟
بانگ!یکم هنوز ناشناختست یه چیزی هست به نام امضاء که هر چی توش بنویسی عین بانگ قبلی زیر هر پستی بذاری نمایش داده میشه ولی ولی عین بانگ امکان نظر گذاشتن در موردش وجود نداره در عوض یه چیزی هست به نام ارسال های پروفایلی که خودتون یا سایر اعضای سایت میتونن مطلب بذارن و بقیه هم نظر بدن.و اینکه ما تو سایت قبلی بانگ داشتیم الان چجوری باید تنظیمش کنیم؟؟؟
در مورد ارسال های پروفایلی هم یکی منو روشن کنه!
+
این بخش کوچولو چت ک پایین صفحه باز میشه از اونم سردرنیاوردم![]()
از توضیحاتت ممنونبانگ!یکم هنوز ناشناختست یه چیزی هست به نام امضاء که هر چی توش بنویسی عین بانگ قبلی زیر هر پستی بذاری نمایش داده میشه ولی ولی عین بانگ امکان نظر گذاشتن در موردش وجود نداره در عوض یه چیزی هست به نام ارسال های پروفایلی که خودتون یا سایر اعضای سایت میتونن مطلب بذارن و بقیه هم نظر بدن.
+
اون چت پایین!افراد آنلاین در سایت رو نشون میده میتونید واسه چت کردن با هر کدومشون روی اسمشون بزنید و صفحه ای که باز میشه به صورت خصوصی چت کنید.
فک کنم گفتم همشو![]()
اگه جواب منم بدید واقعا ممنون میشم ازتونسلام
برای اینکه یه گفت و گو راه بندازی که چن نفر توش شرکت داشته باشن،باید چیکار کنی؟؟.....من هر کار میکنم،انجام نمیشه!
![]()
اون بالا تو افراد شرکت کننده در گفت و گو یوزرنیم فعلی شون رو می زنی و خودش یکسری ساجست بهت میده و انتخاب می کنی و بعد خودش با کاما جدا می کنه برات. تو فقط یوزرای فعلی رو بزنی حله.اگه جواب منم بدید واقعا ممنون میشم ازتون![]()
مرسی حل شداون بالا تو افراد شرکت کننده در گفت و گو یوزرنیم فعلی شون رو می زنی و خودش یکسری ساجست بهت میده و انتخاب می کنی و بعد خودش با کاما جدا می کنه برات. تو فقط یوزرای فعلی رو بزنی حله.
نه نمیشه کاریش کردنمیشه یه کاری کنید وقتی از ((: ( برعکسش البته) استفاده میکنیم به این شکلکِ منفورِ کریهِ بی مصرف تبدیل نشه؟
منظورمـه
از قسمت جستجوی بالای انجمن استفاده کنید.سلام.ببخشید .یه سوال .چرا جشنواره خوارزمی با این همه عظمتش هیچ بخشی تو سایت نداره؟؟؟؟؟؟/
![]()