- توقیف شده
- #5,261
- نام مرکز سمپاد
- فرزانگان
- شهر
- .
- سال فارغ التحصیلی
- 99
- رشته دانشگاه
- داروسازی
ببخشید اکانت @hanita.ard هنوز هم نمیتونه وارد بشع و خطا میده ک شما دسترسی به این صفحه نداریدتنظیمات سایت یهو بهم ریخت. حل شد.
ببخشید اکانت @hanita.ard هنوز هم نمیتونه وارد بشع و خطا میده ک شما دسترسی به این صفحه نداریدتنظیمات سایت یهو بهم ریخت. حل شد.
حل شد مشکلش؟ببخشید اکانت @hanita.ard هنوز هم نمیتونه وارد بشع و خطا میده ک شما دسترسی به این صفحه ندارید
از این لینک هم نمیاد بازم
چقدر مشکل داری خواهرم :)چرا نمیشه گفتگو ایجاد کرد؟؟؟؟؟!!!!!!
ویرایش و گزارش تخلف ها رو چرا برداشتین؟؟؟!!!
چت باکس ها کی قراره بیان؟؟؟!!
چرا یه سری ها چت باکس دارن و یه سری ها نه؟؟؟!!!
برگردوندم. بدون محدودیت زمانی میتونید ویرایش کنید.به نمایندگی از گروهی از بچه ها،اعلام میدارم که گزینه ی "ویرایش" تا 5 دقیقه بعد از ارسال پیام رو به پیغام های خصوصی برگردانید!
با تچکر :)
من چیز خاصی ازش ندیدم. مثلا تو لیست آنلاین ها جدا نشون میده واست. ولی اگر کسی چیزی دیده بگه.وقتی یکیو فالو می کنیم چه اتفاقی میوفته؟
قضیه صرف یه قالب ساده نیست، کل سیستم فروم عوض شده.اغا سایت قبلی چش بود بخدا این قالب جدید نه که بد باشه ولی همه همونو میخوان، کلی ریزش داشتیم بخاطر یه تغییر قالب. انصافا اگه میشه برش گردونید من خودم بعد از مدت ها اومدم تو ذوقم خورد. خیلیا هستن یه مدتی نمیان ولی بعد میان اگه این قالبو بینن دیگه نمیان
یه آپشن اضافه تر هست در زمان های خاص، وقتی یه نفر نمایه خودشو محدود میکنه، میتونه کاری کنه که فقط فالووراش صفحه کاربریشو ببینن که در اون صورت فقط فالوئرهای اون شخص امکان دیدن صفحه کاربریشو دارن که البته همچین چیز خاصی هم نیست!ولی اگر کسی چیزی دیده بگه.
خب سیستم قبلی بهتر نبود؟ الان شما کاربرا رو ببین! یک هزارم شدهقضیه صرف یه قالب ساده نیست، کل سیستم فروم عوض شده.
دیگه هرچیزی قرار نیست تا آخر یه شکل بمونه.خب سیستم قبلی بهتر نبود؟ الان شما کاربرا رو ببین! یک هزارم شده
الان دوباره چک کن ببین. اگر کس دیگه ای هم نداره بگه. سیستمشو آپدیت کردم امیدوارم دیگه به مشکل نخورهچت باکسم کجایی؟ دقیقا کجایی؟!
درستش میکنمبرای من اطلاعیه "انجمن مدیران" اومده ولی وقتی روش کلیک می کنم خطا میده و قابل دسترسی نیست
یه نفر به لیست دنبال شونده هاتون،و لیست دنبال کنندگان اون فرد کذایی،اضافه میشهوقتی یکیو فالو می کنیم چه اتفاقی میوفته؟