سؤالات و مشکلات در استفاده از سایت

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع alemzadeh
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
سوالی که دارم اینه که چرا نمیشه مدیرا رو نادیده گرفت؟ بحث رنگین بودن خونه یا چی؟

حاجی چطوری باید نام کاربری رو عوض کنم؟؟؟؟

چطوری بگم

سلام؛ میشه به من بگید چرا پستم تو ح.ب حذف شد؟
چیزی نگفته بودم که؛ با قوانین تناقضی نداشت. چرا حذف شد؟

• لایک
امتیازات: Zxcv
چتم خراب شده. شده مثل وقتی که با لپ‌تاپ میام ولی الان با گوشیم و باز نمیشه.

چطوری تاپیکی که ایجاد کردیم رو قفل و پاک کنیم؟ منظورم از این تاپیکای نسبا شخصیه، مثل کتاب و فیلم و...که هر کاربر یه دونه مخصوص خودش داره

چطور میشه اکانتمو حذف کنم؟
اگ دسترسی در سطح کاربر نیست، از تیم مدیریت میخوام،ااگ میشه اینکارو واسم انجام بده،مرسی
به من پیام خصوصی بدید

چتم خراب شده. شده مثل وقتی که با لپ‌تاپ میام ولی الان با گوشیم و باز نمیشه.
یه بار چت همه ریست شد. امیدوارم درست شده باشه.

چطوری تاپیکی که ایجاد کردیم رو قفل و پاک کنیم؟ منظورم از این تاپیکای نسبا شخصیه، مثل کتاب و فیلم و...که هر کاربر یه دونه مخصوص خودش داره
فقط مدیرا میتونن اینکارو بکنن

ح.ب برا کاربرای جدید محدوده هنوز؟ لایک و دیسلایک چی؟
آره
لایک دیسلایک رو شک دارم نمیدونم بعدا چک میکنم میگم.

سوالی که دارم اینه که وقتی کاربری رو دنبال میکنم دقیقا کاربردش چیه؟
طبیعتا باید من بتونم از قسمت بخصوصی فقط پست های کسایی که دنبال میکنم رو ببینم.

سوال دومم اینه که اگر کسی منو دنبال کنه و من بخوام لغو کنم دنبال کردنش رو امکانش هست؟و یاامکانش هست ارتباط مون با کاربرایی که نمیخوایم کلا قطع بش

سوال دومم اینه که اگر کسی منو دنبال کنه و من بخوام لغو کنم دنبال کردنش رو امکانش هست؟و یاامکانش هست ارتباط مون با کاربرایی که نمیخوایم کلا قطع بش
نه امکانش نیست و تنها کاری که عملا میتونی بکنی اینه که پست هاش رو هاید کنی و اجازه ارسال پیغام به تو نداشته باشه.

سوالی که دارم اینه که وقتی کاربری رو دنبال میکنم دقیقا کاربردش چیه؟
طبیعتا باید من بتونم از قسمت بخصوصی فقط پست های کسایی که دنبال میکنم رو ببینم.
کاربرد ویژه ای نداره. وقتی آنلاین باشه تو صفحه اصلی سایت میبینیش و البته خوراک خبری هم میتونی فعالیتش رو ببینی.

چرا همش میزنه فایروال و اینا؟
و آی پی 162.158.93.163
و 162.158.94.88 blocked شده.

چرا همش میزنه فایروال و اینا؟
و آی پی 162.158.93.163
و 162.158.94.88 blocked شده.
وقتی با وی پی ان یا پروکسی روشن میایی آی پیت عوض میشه از این مشکلات هم به جود میاد دیگه :)
:D:D
تو این مایه ها پیام رو یه بار عاطفه (@a.khakpour77 ) بهم گفت گفتم ازاطلاع رسانی کنم.

چرا وقتی میام توی سایت و یا قسمت چت، هی ارور میده و میگه یا سایت خرابه یا نمیتونید وارد بشید؟

Back
بالا