سوالی که دارم اینه که چرا نمیشه مدیرا رو نادیده گرفت؟ بحث رنگین بودن خونه یا چی؟
شاید برای اینکه اگه اطلاعیهای دادن متوجهشون بشیم.سوالی که دارم اینه که چرا نمیشه مدیرا رو نادیده گرفت؟ بحث رنگین بودن خونه یا چی؟
فک کنم اگه اطلاعیه مهمی باشه، راه زیاد هس برای رسوندنش به کاربرا!شاید برای اینکه اگه اطلاعیهای دادن متوجهشون بشیم.
به برنامه نویس های زنفورو باید بگی. ما نقشی نداشتیم در این موضوع!سوالی که دارم اینه که چرا نمیشه مدیرا رو نادیده گرفت؟ بحث رنگین بودن خونه یا چی؟
نمیشهحاجی چطوری باید نام کاربری رو عوض کنم؟؟؟؟
برگردوندمش اشتباهی حذف شده بودسلام؛ میشه به من بگید چرا پستم تو ح.ب حذف شد؟
چیزی نگفته بودم که؛ با قوانین تناقضی نداشت. چرا حذف شد؟
درست شد : ))پروفایل @***Paradise چرا برام باز نمیشه؟
به من پیام خصوصی بدیدچطور میشه اکانتمو حذف کنم؟
اگ دسترسی در سطح کاربر نیست، از تیم مدیریت میخوام،ااگ میشه اینکارو واسم انجام بده،مرسی
یه بار چت همه ریست شد. امیدوارم درست شده باشه.چتم خراب شده. شده مثل وقتی که با لپتاپ میام ولی الان با گوشیم و باز نمیشه.
فقط مدیرا میتونن اینکارو بکننچطوری تاپیکی که ایجاد کردیم رو قفل و پاک کنیم؟ منظورم از این تاپیکای نسبا شخصیه، مثل کتاب و فیلم و...که هر کاربر یه دونه مخصوص خودش داره
آرهح.ب برا کاربرای جدید محدوده هنوز؟ لایک و دیسلایک چی؟
پس بی زحمت این تاپیک رو قفل و حذف کنید:فقط مدیرا میتونن اینکارو بکنن
توی قسمت خوراک خبری میتونی فعالیت هاشو ببینیسوالی که دارم اینه که وقتی کاربری رو دنبال میکنم دقیقا کاربردش چیه؟
نه امکانش نیست و تنها کاری که عملا میتونی بکنی اینه که پست هاش رو هاید کنی و اجازه ارسال پیغام به تو نداشته باشه.سوال دومم اینه که اگر کسی منو دنبال کنه و من بخوام لغو کنم دنبال کردنش رو امکانش هست؟و یاامکانش هست ارتباط مون با کاربرایی که نمیخوایم کلا قطع بش
کاربرد ویژه ای نداره. وقتی آنلاین باشه تو صفحه اصلی سایت میبینیش و البته خوراک خبری هم میتونی فعالیتش رو ببینی.سوالی که دارم اینه که وقتی کاربری رو دنبال میکنم دقیقا کاربردش چیه؟
طبیعتا باید من بتونم از قسمت بخصوصی فقط پست های کسایی که دنبال میکنم رو ببینم.
وقتی با وی پی ان یا پروکسی روشن میایی آی پیت عوض میشه از این مشکلات هم به جود میاد دیگه :)چرا همش میزنه فایروال و اینا؟
و آی پی 162.158.93.163
و 162.158.94.88 blocked شده.