- نام مرکز سمپاد
- فرزانگان ١
- شهر
- اهواز
- سال فارغ التحصیلی
- 1400
- دانشگاه
- شهید بهشتی
- رشته دانشگاه
- داروسازی
اگه بخوایم یه مدتی بن شیم هیچ راهی وجود نداره؟

ببین من بحثم فقد شما نیستی این صرفا یک مثاله به طور کلی که اگه کسی شک داشت به کاربری میتونه گزارش بزنهالان من سمپادی نیستم یعنی؟ اسم مدیر فرزانگان یک خانم کوهنورد ، معاونان و معلما خانم شراعی ، حکیمی فر ، حسن زاده ، داستانیان ، جنگجو ، آقای مهرگان ، خانم گل افشان ! @Mkj اوکی میتونین از مائده هم مدرسه ایم بپرسین

از اکانتت خارج شو و بعد وارد لیست چت ها شو و روی اسم خودت بزن :"چطور میشه پیامایی که کاربر مهمان داده رو باز کرد؟
چیز مهمی نیست ، اکانت مهمان پیام داده ، این راهو امتحان کنیه دو کوفتی رو بخش چت من افتاده روش میزنم هیچ پیامی واسم نمیاره
از اکانتت خارج شو و بعد وارد لیست چت ها شو و روی اسم خودت بزن :"
دوستم ببین اون عدد تا وقتی که مدیرا پاک نکنن چت رو از بین نمیرهدرست نشد
دوستم ببین اون عدد تا وقتی که مدیرا پاک نکنن چت رو از بین نمیره
اون راهی که من گفتم فقط برای دیدن پیاماست
هیشکی خودشو نمی بینهگیف حداکثر چند ثانیه ای میتونیم بزاریم واسه پروفایل؟واینکه من تو انلاینا چت باکس خودمو نمیبینم هیچ وقت با صفحه ناشناس میام به خاطر اونه؟
فکر نکنمسلام
وقتی دنبال کردن کسی رو لغو میکنی هم واسش پیام میره؟
خب وقتی لاگ اوت میکنی توی چت باکس اسم خودتو میبینیاخه نوشته روی اسم خودت بزن .وقتی خودمو نمیبینم چجوری رو اسم خودم بزنم؟
ممکنه حریم خصوصی رو محدود کرده باشه.خوراک خبری من همه فالووینگام رو شامل نمیشه و از بعضیاشون با اینکه فعالیت دارن، خبری وجود نداره
مدیرا میتونن ادغام کننسلام
من چطوری میتونم پست هامو ادغام کنم؟
بخاطر متوالی بودن هربار ازطرف مسئولین مربوطه(!) پیام میاد، فکر کنم دفعه بعدی دیگه خودشون ادغام نکنن، فقط همه رو حذف کنن(':
اگر تعدادش کمه گزارش بده مدیران حذف کننسلام و عرض ادب، درخواست حذف پست هایی از خودم را دارم که در تاپیک هایی که بسته شده است باقی مانده. ممنون میشم این موارد را حذف بفرمایید. بنده بررسی کردم نتوانستم گزینه ای را برای این مشکل پیدا کنم.
با احترام