سؤالات و مشکلات در استفاده از سایت

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع alemzadeh
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
Admin2

کسی که زحمت کشیده این باکس چتو نوشته بی زحمت یه حالت گپ مانندش کن که پیاما خودشون باکس داشتن باشن و قابلیت ریپلای داشته باشیم و پیام های بقیه برای هر نفر سمت چپ و پیامای خودش سمت راست باشه ... میدونم نوشتنش یه ذره داستان داره ولی برنامه نویس عزیز شما میتونی :)

سلام
من حدود ۲ روزه که وقتی با گوشی میام امکان نوشتن پیام ندارم ، تو بانگ ها هر چقدر رو باکس نوشتن نظر کلیک میکنم اتفاقی نمی افته و توی تاپیک ها هم صفحه ی تایپ کاملا سفیده ، برای ریکشن به پیام ها هم فقط میتونم لایک بدم و وقتی کاربری برام توی بانگ چیزی می نویسه ، هر چقدر از قسمت نوتیف ها میزنم رو اعلان که پیامش رو برام نمایش بده بازم اتفاقی نمی افته 🤣
حس میکنم بلاک شدمم
با لپتاپ میام همه چی خوبه ولی با گوشی مشکل داره

سلام
من حدود ۲ روزه که وقتی با گوشی میام امکان نوشتن پیام ندارم ، تو بانگ ها هر چقدر رو باکس نوشتن نظر کلیک میکنم اتفاقی نمی افته و توی تاپیک ها هم صفحه ی تایپ کاملا سفیده ، برای ریکشن به پیام ها هم فقط میتونم لایک بدم و وقتی کاربری برام توی بانگ چیزی می نویسه ، هر چقدر از قسمت نوتیف ها میزنم رو اعلان که پیامش رو برام نمایش بده بازم اتفاقی نمی افته 🤣
حس میکنم بلاک شدمم
فکر‌ کنم به خاطر اینه که لود نمیشه سایت کامل.

آره این قسمت نوشتنش خیلی دیر میاد بالا.

سلام
حس میکنم بلاک شدمم
اون ری اکشن همش فقط میبرتت توی تب جدید و اونجا میزنه confirm کنی اونجا و رو مخه

screenshot_20230619-225347_chrome_5ctb.jpg

این دکمه‌ها موقع ساختن چت جدید کار نمیکنن مگه اینکه صفحه رو بچرخونم.

• لایک
امتیازات: ROSEE
سلام
حس میکنم بلاک شدمم
دقیقا بعد اینکه این پیام رو نوشتم درست شد🤣
دوستان بشتابید ، فک کنم مقر اصلی امام زاده سمپادیا رو یافتمم😎🤣

سلام
من از موقع آخرین تغییرات سایت بعد از اینکه عکس پروفایلم رو برداشتم، دیگه نمیتونم عکسی بزارم حتی عکس قبلیم رو هم امتحان کردم، چیکارکنم؟

یک مقدار ظاهرش قسمت آمار انجمن تغییر کرد. الان اشکالات کوچیکش هم نسبتا برطرف شدند.
بهتره که استایل پیشنهادی رو استفاده کنید. تم های دارک به اون خوبی نیستند.

بچه ها فقط قسمت آمار انجمن اون بالا یکم تغییر کرده. من نمیدونم دقیقا مشکلتون باهاش چیه و چه چیزی اینقدر تغییر کرده که میگید بد شده. لطفا توضیح بیشتری بدید و بگید که توی کدوم قالب این مشکل رو دارید. فک کنم اینجا بتونید فایل پیوست کنید.

بچه ها فقط قسمت آمار انجمن اون بالا یکم تغییر کرده. من نمیدونم دقیقا مشکلتون باهاش چیه و چه چیزی اینقدر تغییر کرده که میگید بد شده. لطفا توضیح بیشتری بدید و بگید که توی کدوم قالب این مشکل رو دارید. فک کنم اینجا بتونید فایل پیوست کنید.
دیروز یکم بد فرم بود ولی من الان روی دیفالت دارک استفاده میکنم و خوب شده و مشکلی ندارم

درود دمتون گرم
ولی خب هم رنگش بالاش طوسیه عجیبیه که کلا به تم سایت نمیخورد ( سورمه ایه و فیروزه ایه باز بهتر بودن )
( قبلا یدست بود کل سایت ) هم اون باکسه با اینکه خیلی بدرد بخوره خیلی
شلوغه ظاهرش ، بعد در حالی که همون زده کلا شلوغ کرده
ظاهرو آیکون هم گذاشتین که خیلی خیلی شلوغ تر نشون میده انصافا

نه خوب شده نه بد. غر میزنیم.

• لایک
امتیازات: ROSEE
من چطور اسممو تغییر بدمم؟

Back
بالا